Избор на 5ца ....!!!
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Гост
-
Избор на 5ца ....!!!
колеги,здравейте!
карам Е39 вече пета година и дойде времето за смяна!
понеже нямам възможност за посещение в магазина -ше търся нещо от германия . въпроса е ,че само 525 дизел и то много малко коли са 120киловата-т.е. -без акциз! иска ми се да е пок комби ,щот товаря бая багаж. та да дадете някой съвет ,че сте по-в час с тоя модел като към какво да се ориентирам като бюджета е някъде до 20-25 хил евра. евентуално може да премисля и за плащане на акциз ,ама хич не ми се ще да давам грешни пари на болна държава. другото ,което ме интересува е дали 4х4 варианта на 5цата от 2004-2005 г е същият като новият ,който се вгражда в последните коли от тая и миналата година ,щото чух ,че имало разлика и разликата е доста голяма в полза на новия. гледах и Х5-старата ,но в тия пари нещо не става да се вместя.
та ше бъда благодарен да дадете мнения ,да препоръчате най-добрия вграждан двигател в Е60ката , за да се ориентирам какво да правя,че иначе ме завлече некаква идея за нова Санта Фе на тия пари ,ма тав е друга и нелицеприятна тема....
карам Е39 вече пета година и дойде времето за смяна!
понеже нямам възможност за посещение в магазина -ше търся нещо от германия . въпроса е ,че само 525 дизел и то много малко коли са 120киловата-т.е. -без акциз! иска ми се да е пок комби ,щот товаря бая багаж. та да дадете някой съвет ,че сте по-в час с тоя модел като към какво да се ориентирам като бюджета е някъде до 20-25 хил евра. евентуално може да премисля и за плащане на акциз ,ама хич не ми се ще да давам грешни пари на болна държава. другото ,което ме интересува е дали 4х4 варианта на 5цата от 2004-2005 г е същият като новият ,който се вгражда в последните коли от тая и миналата година ,щото чух ,че имало разлика и разликата е доста голяма в полза на новия. гледах и Х5-старата ,но в тия пари нещо не става да се вместя.
та ше бъда благодарен да дадете мнения ,да препоръчате най-добрия вграждан двигател в Е60ката , за да се ориентирам какво да правя,че иначе ме завлече некаква идея за нова Санта Фе на тия пари ,ма тав е друга и нелицеприятна тема....
- s
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Маратонки, Citroen Xsara, E60, E39
щом си отделил 25к евро
защо не се замислиш за един лизинг
иначе мобиле има решения гледах преди около 2-3 дни едно 525и 192коня 2004 мисля година беше сливенско някво малко бедна откъм екстри ама за 45 к тва е
иначе за тия пари бих те посъветвал да си вземеш 530 некво с по-голям двигател верно пак ще е е39 ама по-голям ДВГ
но според мен най-дожър е варианта с лизинг-а
иначе мобиле има решения гледах преди около 2-3 дни едно 525и 192коня 2004 мисля година беше сливенско някво малко бедна откъм екстри ама за 45 к тва е
иначе за тия пари бих те посъветвал да си вземеш 530 некво с по-голям двигател верно пак ще е е39 ама по-голям ДВГ
- Гост
-
s написа:щом си отделил 25к евро
опцията с лизинга-отпада! нищо на лизинг и с кредит не барам! принцип! имам пари-купувам,немам пари-гледам!
за по-голем мотор на Е39 също не мисля,защото няма смисъл по-добре да си остана с мойта-тя си върви като пушка и никакви ядове не ми е давала! от България също отпада варианта ,освен ако не е от някой приятел,за който съм сигурен ,че нема да излъже или поне познат на приятел-препоръчана кола! иначе искам да си я докарам от вънка...!
- interlagos
- кандидат ентусиаст
-
SKISA написа:s написа:щом си отделил 25к евро
опцията с лизинга-отпада! нищо на лизинг и с кредит не барам! принцип! имам пари-купувам,немам пари-гледам!![]()
за по-голем мотор на Е39 също не мисля,защото няма смисъл по-добре да си остана с мойта-тя си върви като пушка и никакви ядове не ми е давала! от България също отпада варианта ,освен ако не е от някой приятел,за който съм сигурен ,че нема да излъже или поне познат на приятел-препоръчана кола! иначе искам да си я докарам от вънка...!
Аз съм с 525Д - 177 коня. Има мн добра еластичност двигателя, а за това купе гори изключително малко. Климатика също не го усеща. Ако търсиш компромисен вариант между данъци, цена, разход и мощност - мисля че това е супер.
Акцизен е ама няма значение - около 52-55К си намираш прилична около 2004. Е сега зависи дали искаш някакви поръчкови изпълнения и т.н де.
Акцизен е ама няма значение - около 52-55К си намираш прилична около 2004. Е сега зависи дали искаш някакви поръчкови изпълнения и т.н де.
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Според това, което съм гледал за отделените от теб пари може да си вземеш Е60 3,0Д от германия, но после наистина идва проблема с акциза... Иначе 3 литровия дизел до колкото знам го водят най добрия двигател и даже е бил двигател на годината... Да се надяваме, че скоро ще отпадне акциза, защото и аз съм се наточил живот и здраве на Е60 3,0 дизел
Мисля, че последната версия на XDrive е много добра и има разлики от предишната... Гледах даже едно клипче на Е90 с XDrive и правеше чудеса... Мина там дето и джип нема да мине...
- s
- кандидат ентусиаст
-
Х-драйФ леко недозавива и малко на ауди мяза като караш
дрифт с него изключително трудно или с голяма доза дебилизъм
иначе наистина има много голяма разлика в сняг, кал, вода и т.н. 3.0 дизела е страшен двигател но има и 535
) ма мноо кинта
действително 2.5 двигателя е много еластичен за това купе няма спор в тва...
действително 2.5 двигателя е много еластичен за това купе няма спор в тва...
- s
- кандидат ентусиаст
-
акциза при всички положения го плащаш само ако не си вземеш 520д ама съм слушал че тва е гаврата на БМВ с Е60 та за Е65 ли мислиш????
добреее 
11 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series