табло
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- svetli_laugh
- Потребител
-
табло
карам 316и искам да попитам карам си аз и по едно време километржа ми падна на 0 после пак помрадва пак пада и все така може ли да е от батериите на оил инспекцията мерси много преджарително
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Мама му стара, много съм патил с тоя скоростомер, на предишната Е30-ка сменихме камара датчици и табла и така и не тръгна повече. По-добре не пипай датчика, а първо си свали и си прегледай самия скоростомер или по-тчно спойките.
BMW only!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
В краен случай намери някое табло за Е30 и вземи само скоростомера, но да знаеш, че е работещо.
BMW only!
И аз имам същия проблем. Скоростомера си работи когато си иска... отварях го, спойки мойки, батерии нищо... тръгва си когато иска. Проблема е в таблото а не в датчика и е много досаден защото немога да си засеча правилно километрите... скоро ще го сменям май 

Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- amd
- клавиатурен мунингист
-
При мен такива мизерии прави оборотомера, а километража слага богу работи отлично. Като сменям таблото тия дни ще се прави профилактика, явно с годините се скапват тия платки.
BMW only!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
то не е до годините, а до експлоатация 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
При мен отказваха и скоростомера и брояч, и със здраво потупване по таблото тръгваше.Впоследствие се оказа,че най-лявата букса отзад на таблото(бялата) ми е хлабава.Какво ли не правих и накрая забих клечка кибрит
между мъжкото и женското и вече не мърда, и нямам ядове с километража.Дано това се окаже ,а не нещо по-сложно.
По принцип не съм привърженик на побългаряването ама...

Последно брояча ли, скоростомера ли така и не се разбра ясно. Ако е скоростомера, първо си виж датчика на диференциала, после погледни буксите зад таблото дали са наред, а ако и те са наред го свали и го разгледаи по-обстойно.svetli_laugh написа:демек броя4а а не скоростомера извинявам се за объркването
Freude am Fahren
Добре ги оправяш нещатаkotsaka написа:При мен отказваха и скоростомера и брояч, и със здраво потупване по таблото тръгваше.Впоследствие се оказа,че най-лявата букса отзад на таблото(бялата) ми е хлабава.Какво ли не правих и накрая забих клечка кибритмежду мъжкото и женското и вече не мърда, и нямам ядове с километража.Дано това се окаже ,а не нещо по-сложно.

Freude am Fahren
- svetli_laugh
- Потребител
-
пи4ове опраих го само4е си намерих друк километраж и си монторах само скоростомера и броя4а и се опраи все пак блогодаря за ценни те савети
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2