МОЖЕ ЛИ ДА ИМА ТАКИВА ТЪПАНАРИ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- RAFF
- младши ентусиаст
-
МОЖЕ ЛИ ДА ИМА ТАКИВА ТЪПАНАРИ
СЛЕД ПОРЕДНИЯ СПОР ЗА ТОВА КОИ СА НАЙ-ДОБРИТЕ АВТОМОБИЛИ,ЕДИН "РАЗБИРАЧ" НАПРАВО МИ ОБЪРКА ПРЕДСТАВИТЕ ЗА АВТОМОБИЛОСТРОЕНЕТО.
BMW БИЛО САМО МАРКА,БИЛЕ "КУЦИ КОНЕ" ,НЕМОЖЕЛИ ДА СЕ СРАВНЯТ С ИТАЛЯНСКИТЕ КОЛИ ,КОИТО БИЛЕ НАЙ-БЪРЗИТЕ.4-ТЕ ЦИЛИНДЪРА БИЛЕ ПО-БЪРЗИ ОТ 6-ТЕ,ПОНЕЖЕ БИЛЕ ПО-МАЛКО И ПО-БЪРЗО СЕ РАЗВЪРТАЛИ,ПО ТАЯ ЛОГИКА 12-ТЕ НЕСТАВАТ ЗА НИЩО,ТОЙ С НЕГОВАТА VECTRA КОЯТО ИМАШЕ 2,0 16V ПРЕСКАЧАЛ М3-КИ ,А ОСТАНАЛИТЕ BMW-ТА ГИ НЯМАЛ ЗА НИЩО,И ОЩЕ КУП ГЛУПОСТИ КОИТО НЯМА ДА ПИША ,ЗАЩОТО МЕ ХВАЩАТ БЯСОВЕТЕ.НЯКОЙ ОТ ВАС ЧУВАЛ ЛИ Е ТОЛКОВА ГЛУПОСТИ НА КУП? И НАЙ-ЛОШОТО Е ЧЕ ТОЗИ НЕЩАСТНИК В МОМЕНТА Е СОБСТВЕНИК НА 316I Е36 ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ,ГОРКОТО BMW ПРИ КАКЪВ ДУРЛЯК Е ТРЯБВАЛО ДА ПОПАДНЕ.В КРАЙНА СМЕТКА МУ КАЗАХ ДА СИ ХВЪРЛИ КЛЮЧОВЕТЕ И ДА СИ ХОДИ ПЕШ . ЗАЩО ВСЕ ТАКИВА МЪРЛЯЧИ РАЗПОЛАГАТ С ПАРИ,ЗАЩО?
BMW БИЛО САМО МАРКА,БИЛЕ "КУЦИ КОНЕ" ,НЕМОЖЕЛИ ДА СЕ СРАВНЯТ С ИТАЛЯНСКИТЕ КОЛИ ,КОИТО БИЛЕ НАЙ-БЪРЗИТЕ.4-ТЕ ЦИЛИНДЪРА БИЛЕ ПО-БЪРЗИ ОТ 6-ТЕ,ПОНЕЖЕ БИЛЕ ПО-МАЛКО И ПО-БЪРЗО СЕ РАЗВЪРТАЛИ,ПО ТАЯ ЛОГИКА 12-ТЕ НЕСТАВАТ ЗА НИЩО,ТОЙ С НЕГОВАТА VECTRA КОЯТО ИМАШЕ 2,0 16V ПРЕСКАЧАЛ М3-КИ ,А ОСТАНАЛИТЕ BMW-ТА ГИ НЯМАЛ ЗА НИЩО,И ОЩЕ КУП ГЛУПОСТИ КОИТО НЯМА ДА ПИША ,ЗАЩОТО МЕ ХВАЩАТ БЯСОВЕТЕ.НЯКОЙ ОТ ВАС ЧУВАЛ ЛИ Е ТОЛКОВА ГЛУПОСТИ НА КУП? И НАЙ-ЛОШОТО Е ЧЕ ТОЗИ НЕЩАСТНИК В МОМЕНТА Е СОБСТВЕНИК НА 316I Е36 ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ,ГОРКОТО BMW ПРИ КАКЪВ ДУРЛЯК Е ТРЯБВАЛО ДА ПОПАДНЕ.В КРАЙНА СМЕТКА МУ КАЗАХ ДА СИ ХВЪРЛИ КЛЮЧОВЕТЕ И ДА СИ ХОДИ ПЕШ . ЗАЩО ВСЕ ТАКИВА МЪРЛЯЧИ РАЗПОЛАГАТ С ПАРИ,ЗАЩО?
- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M
re:МОЖЕ ЛИ ДА ИМА ТАКИВА ТЪПАНАРИ
Muahahahahahah .. toia da hodi malko na psihiatur .. vsushtnost mai dosta dulgo vreme she mu se nalozhi da hodi ::)))
WWell BE COOL
[image]http://darksoul.online.bg/hitman.jpg[/image]
WWell BE COOL
[image]http://darksoul.online.bg/hitman.jpg[/image]
- E-24
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21
- Мечтае да кара: E21
- Детайли за колата: червена
отг::МОЖЕ ЛИ ДА ИМА ТАКИВА ТЪПАНАРИ
e, te tova supeeeeeeeeeer mnogo me e draznilo vinagi. spored men edno 70 % ot horata koito karat BMW ne znaiat kakvo imat. tova e porednoto dokazatelstvo che jivotyt e nespravedliv - poznavam nekoi, koito imat dostatychno pari, za da si kupiat nowa sedmica, ama vmesto tova naprimer edin si kupi novo A4 - abbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeee, brato, az za 50-60 hil marki shte si kupia naj-welikata shestica deto se prodawa ili shte si vzeme nowa troika, abe, zaebi, to ne e istina. i to tova ne e naj-loshoto - picha prosto nema vkus, ama nekoi koito prosto po pogreshka si e vzel BMW i ne razbira kakvo kara, tova si e chista gavra
If you want to get the ultimate experience, you must pay the ultimate price
If you want to get the ultimate experience, you must pay the ultimate price
abe naprao i az se chuda moje li da ima takiwa typanari?neznam koi wi e zabludil che washte bmv-ta 316 i 318 sa sportni.Samo markata pri bmv ne oznachava byrzina.Tva da ne e ferrari.Seki gnusen Opel sys syhtite kone shte im prysne gyzy, da ne goworime za drygi koli, iaponski, italianski i t.n.Prosto ste se zabludili jestoko!
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
mi normalno e da kysa wsichki m-ki. To na wseko 3-to BMW po sofia ima nadpis M, pa moje i da e izrqzan ot spisanie posle laminiran i zalepen s dwoinolepeshta lepenka. Toi toq s Vectrata s NEPOWTORIMIA C20XE motor taka gi poznawa M-kite, po towa dali pishe ili ne.
Wupros na intelekt be
Wupros na intelekt be
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Хей пич не ръси простотий тук! Да не искаш да ми кажеш,че Орел са спортни коли или фиат?Ако ни ти харесва сайта по-добре не влизай тук,ако не ти харесва БМВ ок,но няма нужда да плюваш тук! Аз не съм дошъл при теб и съм почнал да плювам по Фиат и труги подобни нали? Никой не е казал,че наще 316 са спортни.
`86 BMW 316i
`86 BMW 316i
Mom4eta,vie o6te li obra6tate vnimanie na takiva tipove.Az s takiva ne se razpraviam, a samo se gavria.Ot tipa na fiat4eta i opel4eta pravia pokazno izduhvane, s elementi na gavra.Tova e receptata.
Nali znaete - to prostotiata po4iven den niama.
Njkoi se cepiat kato na persiiski kilim,kupen na staro ot ruskia pazar.
bavaria
Nali znaete - to prostotiata po4iven den niama.
Njkoi se cepiat kato na persiiski kilim,kupen na staro ot ruskia pazar.
bavaria
emi svetoslavcho, ako imash izlishni pari zapowiadai da widime koi s koi she se uzgavri.
ama si zemi pone 200lv shtot za po-malko ne pokazwam na seki 2ri deto kara 90 konia i
ama si zemi pone 200lv shtot za po-malko ne pokazwam na seki 2ri deto kara 90 konia i
- kbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe, BMW E91 320
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: BMW E36 Coupe - N52B20
А БЕ Я СЕ СКРИЙ !
ПИСНА МИ ОТ БЪЛВОЧА ТИ...
ПО - ДОБРЕ НЕ ВЛИЗАЙ ТУК ПОВЕЧЕ, ЧЕ НИ Е ПИСНАЛО ОТ ОХЛЮВИ КАТО ТЕБ.
ЩОМ НИКОЙ НЕ ТЕ ЗАКАЧА, НЕ СИ ГО ТЪРСИ.
е30 323i
ПИСНА МИ ОТ БЪЛВОЧА ТИ...
ПО - ДОБРЕ НЕ ВЛИЗАЙ ТУК ПОВЕЧЕ, ЧЕ НИ Е ПИСНАЛО ОТ ОХЛЮВИ КАТО ТЕБ.
ЩОМ НИКОЙ НЕ ТЕ ЗАКАЧА, НЕ СИ ГО ТЪРСИ.
е30 323i
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
какво ти е Тъпото 2.0 16V turbo??? или някъкъв друг високотехнолигичен хай-тек на италянците? а?
`86 BMW 316i
`86 BMW 316i
marionte,za6to misli6,4e kolata mi e 90hp?
AZ vinagi moga da imam izli6ni 200 lv.Vaprosa ne e v tova,ami 6te te napravia za smiah s tvojta makaronjiiska kola.Znam,4e Tipo e edna ot nai-slabite koli na Fiat.Pak i kato gledam kak im kucat prodajbite naposledak - napravo se radvam.Nali praviat gotini koli?
To zatova moga da si kupia v Germany Tipo za 100 Euro - da hodia do plod i zelen4uk i da si kupia kilo 4u6ki.
Az moga da se sre6tna s teb.No kato me vidi6 s 330I da ne vzeme6 da se skrie6.A pi4?
bavaria
AZ vinagi moga da imam izli6ni 200 lv.Vaprosa ne e v tova,ami 6te te napravia za smiah s tvojta makaronjiiska kola.Znam,4e Tipo e edna ot nai-slabite koli na Fiat.Pak i kato gledam kak im kucat prodajbite naposledak - napravo se radvam.Nali praviat gotini koli?
To zatova moga da si kupia v Germany Tipo za 100 Euro - da hodia do plod i zelen4uk i da si kupia kilo 4u6ki.
Az moga da se sre6tna s teb.No kato me vidi6 s 330I da ne vzeme6 da se skrie6.A pi4?
bavaria
Inginerite v BMW kazvat,4e pravjat barzi koli za horata,sviknali na udobstvo.A otnosno italianskite-nali znaete,4e tezi koito pravjat spageti i mineti koli ne mogat da pravjat.Pozdravi!
ha ha ha, svetoslave ne stawai smeshen.Ti 330i neznam i po tv dali si wijdal, da ne goworime da si se wozil ili pyk da karash tva weche e v sferata na nauchnata fantastika i mechtite ti!Nishto se pak niakoi den ti pojelawam da ti se sbydne mechtata.ako naistina imash izlishni pari ela i mi gi dai naprao niama smisyl da praime gluposti.
madpetio niama znachenie kvo e tipoto ama takiwa deto karat 316,318,320 i mi se praat na soprtisti me draznat iako.Karai si tam kat te kefi bmw, ama ne wikai na seki 2ri she te izduham shtoto tva ne e FERRARI pak otbeliazwam.
A na drugite forumjii det se zaiajdat nenujno s mene tam s makaroni,spageti,pizzi chushki,mineti,ohliuwi i kwi li ne oshte gluposti gledam sa sytworili she im obiasna neshto s 2 dumi: FERRARI-----LAMBORGHINI.
madpetio niama znachenie kvo e tipoto ama takiwa deto karat 316,318,320 i mi se praat na soprtisti me draznat iako.Karai si tam kat te kefi bmw, ama ne wikai na seki 2ri she te izduham shtoto tva ne e FERRARI pak otbeliazwam.
A na drugite forumjii det se zaiajdat nenujno s mene tam s makaroni,spageti,pizzi chushki,mineti,ohliuwi i kwi li ne oshte gluposti gledam sa sytworili she im obiasna neshto s 2 dumi: FERRARI-----LAMBORGHINI.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Желая ти всичко хубаво бъди жив и здрав тва е най-важното пък някой ден, ако видиш едно 316 да те задминава да знаеш,че съм аз:):):)
P.S. има още едно 316 много бързо,но няма да казвам кой го кара:)
`86 BMW 316i
Vij sega marionte ili tam koito si:
BMW 330I ne samo sam vijdal ,no sam i karal.Prosto za6toto sam rabotil kam Daru Car.I ne samo tova.Karaneto na X5,M5,M3,750, i mnogooo drugi modeli neznam ni6to li ne ozna4ava.Ne moje taka da komentira6 za men,pri polojenie,4e nito me poznava6,nito si me vijdal.Az daje i ne znam za6to ti se vrazvam na akala,no ne ti pravi 4est.
Vseki ima pravo da komentira v tozi forum,no parvo pogledni gore vljvo,a ne da mi se cepi6,4e edva li ne s tvoeto Fiat Tapo,koeto e ot minalia vek 6te skasa6 vsi4ki BMW-ta.Stava6 sme6en pi4.
bavaria
BMW 330I ne samo sam vijdal ,no sam i karal.Prosto za6toto sam rabotil kam Daru Car.I ne samo tova.Karaneto na X5,M5,M3,750, i mnogooo drugi modeli neznam ni6to li ne ozna4ava.Ne moje taka da komentira6 za men,pri polojenie,4e nito me poznava6,nito si me vijdal.Az daje i ne znam za6to ti se vrazvam na akala,no ne ti pravi 4est.
Vseki ima pravo da komentira v tozi forum,no parvo pogledni gore vljvo,a ne da mi se cepi6,4e edva li ne s tvoeto Fiat Tapo,koeto e ot minalia vek 6te skasa6 vsi4ki BMW-ta.Stava6 sme6en pi4.
bavaria
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2