BMW първа серия купе- първа официална информация
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Бах мама му колко красиво са го направили

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

MaXimal написа:...Отзад как е? На задната седалка?
според мене озаде става само да си сложиш я чанта торба или нещо което не надхвърля 10кг

добре са я изпипали обаче задницата хич не ми допада

Turturelo кажи нещо повече дееее

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

а мен също не ми харесваше отзад, но имам практика да коментирам автомобили за вида, след като ги видя наживо, защото често снимките не пресъздават реалния вид. Та ... наживо е много симпатична отзад и изобщо не е грозна. В профил е доста спортна и има завършен вид отвсякъде. Относно мястото отзад ... мисля, че е трудно да се говори за използваемо място и в 1Series 5door, така, че не го търсете и тук .. просто го няма за пътници с нормална височина отпред и отзад. Всички BMW-та са тесни отзад .. дори в 6Series не можеш да седнеш нормално отзад, ако този отпред не е лилипут.
Иначе за вървене ... върви! Сериозно при това!
Не бях ходил на този тестови полигон досега. Не е истина какво е усещането да стоиш на такова място. Видях автомобили от генерации, за които не съм и предполагал, че са готови. Невероятен полигон, с халетата за краш тестове, оранжеви размазани Phantom-и и други модели спрени отвън, маскирани автомобили, не-маскирани автомобили .. всичко обрагедно с високи дървета, хълмове, телена ограда, втора телена ограда с ток, камери .. уникално място! Дори мярнах един папарак с един Land Rover Discovery, тъкмо спря в една горичка наблизо, като си тръгвах, изеле с един фотоапарат с голям обектив. Естествено обърнах и го изпях на охраната. Три едри момчета с две Е90 излязоха на пълна газ от портала, но не видях развръзката ..
пс. не ме питайте какво съм видял - няма да кажа!
Иначе за вървене ... върви! Сериозно при това!
Не бях ходил на този тестови полигон досега. Не е истина какво е усещането да стоиш на такова място. Видях автомобили от генерации, за които не съм и предполагал, че са готови. Невероятен полигон, с халетата за краш тестове, оранжеви размазани Phantom-и и други модели спрени отвън, маскирани автомобили, не-маскирани автомобили .. всичко обрагедно с високи дървета, хълмове, телена ограда, втора телена ограда с ток, камери .. уникално място! Дори мярнах един папарак с един Land Rover Discovery, тъкмо спря в една горичка наблизо, като си тръгвах, изеле с един фотоапарат с голям обектив. Естествено обърнах и го изпях на охраната. Три едри момчета с две Е90 излязоха на пълна газ от портала, но не видях развръзката ..

пс. не ме питайте какво съм видял - няма да кажа!

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
BMW lover написа:моя въпрос е - къде , ги видя всички тия работи
http://www.satellite-sightseer.com/id/9 ... ing_Ground
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3