Реставрирене на оригиналния ключ - как
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
не разбрах сега точно за кои гумички става дума?
има ключове с пластмаса и с копчета (ромбовите) и по-старите са май с гума отгоре. ама и те имат копчета. За тях ли става дума? Ще работят ли копчетата после. Дай някаква мостра или снимка. Мисля че ако са на добра цена мога да купя няколко (десетки).
има ключове с пластмаса и с копчета (ромбовите) и по-старите са май с гума отгоре. ама и те имат копчета. За тях ли става дума? Ще работят ли копчетата после. Дай някаква мостра или снимка. Мисля че ако са на добра цена мога да купя няколко (десетки).

Няма мостра, колега. Той се чуди все още дали да се захваща да ги прави. Става въпрос за тези ключове дето са до 99-та година, с гуменете бутони. Те се протриват, а отдолу платката си работи нормално. Скоро отварях единия от моите ключове и нашия каза, че ще може да направи гумичките точно като оригиналните. Пак ще говоря тези дни с него и ще видим какво е положението.
- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
- 6inline
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Disco 300Tdi
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
kagebista написа:6inline написа:Ето мостра
http://img166.imageshack.us/img166/3131/20072007pm9.jpg
Първо, човека който предложи вариант за такива каза, че има "изтърбушен" ключ и няма нужда да му търсим оригиналната гума или това, което е останало от неяВторо, твоя не става за мостра - отдолу има само едно копче, а требе да са 2
Е па това ше е втори модел мостра

Какво да прави човека! Да си троши ноктите докато бърка из дупките ли? Твоя човек нали е майстор - ще измисли нещо! Пък може и двата модела да са със съвместими копчета.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
kagebista написа:koko29 е човека който предложи тия гумички, не азВсички чакаме отговор все още дали ще почнат да ги правят или .......
Сори колега, всместо "тоя" съм написл "твоя".
rosica написа:На моя ключ двете съседни копчета явно са били нагряти и така е бил решен проблема и се чудя това кръглото копче, което съм го скъсла с маникюра, ако го нагрея малко дали ще стане или може да повредя нещо по ключа.
НЕДЕЙ! Първо го разглби и тогава експерементирай, заото може да прецакаш чипа!
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
и аз
и аз да се включа в групата за ключове
от двата единия е перфектен, ама знае ли човек... 

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3