Уеб сайта на BMW Клуб България вече е факт.
Модератор: Общи модератори
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Сайта е меко казано страхотен, евала на всичко хора, които допринесоха за неговото създаване, за тези които се трудиха докато някой се забавляваха.Момчета страхотна работа свършихте

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Eкстра си е сайта,така се изненадах като вместо обичайната ротираща снимка ми се отвори сайт
Хубав е и не е лагав ,поздравления.
Да ни е честит

Да ни е честит

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
сега се сетих,че единственото,което не ми харесва на сайта,че излезна е това,че вече няма да можем да се ебаваме как ще е готов след 2 седмици

Tux0 Ca !

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
ЕВАЛА!!!!
Днес влизам по навик в сайта и:ОПАА:ИЗНЕНАДКА
Доживяхме любим форум+любим сайт
Браво и голямо благодаря на всички колеги,положили тези усилия
Ако мога да съм полезен с нещо-свиркайте,за мен ще е удоволствие.
Днес влизам по навик в сайта и:ОПАА:ИЗНЕНАДКА

Доживяхме любим форум+любим сайт

Браво и голямо благодаря на всички колеги,положили тези усилия

Ако мога да съм полезен с нещо-свиркайте,за мен ще е удоволствие.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Napalmcho
- Потребител
-
- Кара: E30 320i и Seat Toledo TDI AFN :))
Честито на всички и от мен!
Поздравления към създаделите на сайта за добре свършената работа.
Сайта е супер.
Поздравления към създаделите на сайта за добре свършената работа.
Сайта е супер.
- TNC
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 Е90 330xD
- Мечтае да кара: E46 M3 CSL
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
xristooo написа:Сайта е супер..![]()
До модераторите: Ако може да сложите в раздел Мероприятия и нашите седмични срещи всеки петък в град В.Търново на бензиностанция "ЕКО" от 21:00 часа.
Благодаря предварително
Пиши на Асен, за да ги добави

- Новини
-
Ще се опитам да отговоря на всичките поставени въпроси
Относно промени в седмичните срещи... Молбата ми е да уточните тези неща със модераторите на тази секция и когато те внесат корекциите в темата за седмичните срещи, тогава и аз ще внеса корекциите в сайта. Тази процедура е с цел да избегна грешки и обърквания.
Направих корекцията но вбъдеще го имайте впредвид.
Каквото сме видяли сме го коригирали. Възможно е да има пропуски. Скоро ще сложим човек, който да проверява всяка постъпващ текст и да оправя грешките.
Отвори сайта на европейския клуб и разгледай сайтовете на останалите клубове.
Още когато започнахме този сайт, целта беше една - да бъдем номер 1 доколкото това е възможно. Дали сме успели - времето ще покаже.
Махнахме ги временно но това не значи, че няма скоро отново да им се наслаждавате
Не си прав!!!! Всеки си има право на мнение и виждане и не е длъжен да го сподели!
Ще го оправя скоро.

DJJonny написа:Променете мястото на срещи в Пловдив
Зимен период: Четвъртък, 20:00ч. Ресторант "Руски клуб" до линията.
Лятен период: Четвъртък, 20:00ч. Бензиностанция ОМВ - Надлез Родопи
Относно промени в седмичните срещи... Молбата ми е да уточните тези неща със модераторите на тази секция и когато те внесат корекциите в темата за седмичните срещи, тогава и аз ще внеса корекциите в сайта. Тази процедура е с цел да избегна грешки и обърквания.
Направих корекцията но вбъдеще го имайте впредвид.

eraziel написа:Mалко ви куца правописа (Клуба не носи отговорност за уреждането на авторските права на тези материали.), но иначе е добре. Радвам се, че не е някоя мацаница ...
Каквото сме видяли сме го коригирали. Възможно е да има пропуски. Скоро ще сложим човек, който да проверява всяка постъпващ текст и да оправя грешките.
Asterix написа:Айде да ни е честито и да се разраства с темпото, с което форумът расте!
След време хората от DTM Power да посещават тук и да се кефят те![]()
Отвори сайта на европейския клуб и разгледай сайтовете на останалите клубове.

Exy написа:А какво стана със случайните картинки в началото????Всеки път толкова се радвах като се паднеше Е34-ката дето и свети само лещата на фара. Иначе сайта е супер
Честно казано мислех си, че този надпис "сайт" ще седи вечно неактивен
Махнахме ги временно но това не значи, че няма скоро отново да им се наслаждавате

Иво написа:Балъците, на които не им харесва поне да напишат защо. Иначе ще си останат просто балъци без градивно мнение. Естествено е, че ще подобрим сайта, но без вашата подкрепа няма да стане. Защото в крайна сметка този сайт е правен за вас! Визирам комплексарите гласували в анкетата, че не им харесва.
Не си прав!!!! Всеки си има право на мнение и виждане и не е длъжен да го сподели!
xristooo написа:Сайта е супер..![]()
До модераторите: Ако може да сложите в раздел Мероприятия и нашите седмични срещи всеки петък в град В.Търново на бензиностанция "ЕКО" от 21:00 часа.
Благодаря предварително
Ще го оправя скоро.
!!Asen_X написа:Каквото сме видяли сме го коригирали. Възможно е да има пропуски. Скоро ще сложим човек, който да проверява всяка постъпващ текст и да оправя грешките.
Получих поздравления за статията за з8

И леко далеко от критичния тон

what a helluva ride