Кредитни карти BMW?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Интересувате ли се от кредитна карта BMW?

Анкетата свършва на 27 Юли 2007, 17:54

По-скоро да
30
37%
Зависи от лихвата и таксите
20
25%
Зависи от конкретните отстъпки (части, сервизи, гуми, бензин / дизел и т.н.)
22
27%
По-скоро не
9
11%

Общо гласове : 81
Потребител
Аватар

Кредитни карти BMW?

Мнение от klient » 20 Юли 2007, 17:54

Сори, че пиша в основния форум - моля да ме преместите където трябва, ако въпросът не е за тук.

Та - биха ли феновете на BMW се заинтересували от кредитни карти BMW с отстъпки във фирмени магазини, сервизи, от застраховки, гуми, бензини и т.н.

Работя в банковата сфера (отскоро карам BMW - преди това беше AUDI) и мисля да поговоря с новото представителство и, ако има интерес към такъв продукт, да вземем да го организираме. Моля за няколко коментара или отговор на мини-анкетата.

Мерси предварително

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 20 Юли 2007, 18:10

Честно казано никога не използвам кредитни карти, падам си малко консервант, обаче за такива карти определено имам интерес и ИСКАМ, стига да може да се измисли нещо, а и всички така или иначе купуваме гуми и други консумативи за автомобилитре си, така че една отстъпка в повече не е излишна ;)

П.С. А и колко са хората в БГ дето ще имат БМВ кредитна карта а? :winky: ГАЗАРИЯ :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Юли 2007, 18:28

мдаааа. и после ще има това: (а може да има малка ръчичка която да излиза от арматурното табло и да ти я прибира) :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Юли 2007, 19:19

Банката Алианц ли е, ако не е тайна, че днес точно за една застраховка и 2 кредитни карти ми скъсаха нервите :twisted:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 20 Юли 2007, 22:42

alx написа:мдаааа. и после ще има това: (а може да има малка ръчичка която да излиза от арматурното табло и да ти я прибира) :mhihi:

ръчичката ще бъде с остри ноктенца и като докопа картата няма да можеш да си я вземеш докато не купиш нещо :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 21 Юли 2007, 1:13

За отстъпки щом е ме бройте :mhihi:
There is no replacement for displacement

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 21 Юли 2007, 2:25

Ако лихвата е нормална и таксите + транзакциите са добри, нямам нищо напротив. Винаги може да имаш нужда от кеш, а да няма как да си ги набавиш и по този начин ги получаваш на момента (почти) и после ги връщаш полекичка.
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 21 Юли 2007, 3:36

Alexi написа:ръчичката ще бъде с остри ноктенца и като докопа картата няма да можеш да си я вземеш докато не купиш нещо :mhihi:

Абе незнам аз веднага си помислих други неща да бара тази ръчичка ама това е друга тема :mhihi:

Няма да е лошо с кредитните карти, но трябва да има далаверка нещо келепирец, все пак всеки си гледа интереса ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 21 Юли 2007, 8:47

Пишете ме и мен. Никога не е излишно да си имаш карта, а дали и колко често ще я ползваш си е лично твое решение :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 21 Юли 2007, 10:02

Този въпрос е сериозен и ще се радвам да се видим и да го обсъдим. Да, определено има интерес, но зависи от условията. От обвързаността на БМВ клуб България до таксите за транзакции и т.н. Ще бъде чудесно, ако успеем да реализираме подобна инициатива! Все пак имай предвид,че клуба няма как да стане гарант за платежоспособността на картодържателите и определянето на лимити и т.н. ще се превърне в сложна процедура, тъй като трябва да се прави на парче. Много е важно също да се знае,че ние не можем да направим БМВ кредитна карта, тъй като за това е необходимо участието на легитимното представителство на фирмата и навлизаме в едни корпоративни договорки. Картата може да бъде БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ, което пък не съм сигурен доколко ще е атрактивно. Но направи проучване и ще го мислим. ;)
Never mistake motion for action...

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 23 Юли 2007, 15:39

то си има ве ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 24 Юли 2007, 10:01

klient,

струва ми се, че от скоро се занимаваш и в банковата сфера, освен, че караш БМВ, защото да се направи кобрандирана карта не е хич лесен проект, а и едва ли разговор с представитеството ще даде резултат. иначе си има банка БМВ даже ;)

нищо лично, но за мен това си е чиста causa perduta ;)

P.S.
ако ще е банкова карта, а не тип Джет, Мет, Транскарт или подобна глупост, то клубът няма да има никакво място в изготвянето на продукта, камо ли до гаранции или транзакционни такси :kuku: ... хайде стига, че става леко смешно даже ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 25 Юли 2007, 9:06

може може дано да стане идеята е много добра и мисля 4е това наистина щее нещо много хубаво ако има реализация
аз сам за пак и картата ми харесва и гледаите внея да има поне 1500 лева 4е разходите са големи :mhihi:
ИзображениеИзображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 550

Мнение от Nickola » 26 Юли 2007, 8:33

Nucl3arDru1D написа:klient,

струва ми се, че от скоро се занимаваш и в банковата сфера, освен, че караш БМВ, защото да се направи кобрандирана карта не е хич лесен проект, а и едва ли разговор с представитеството ще даде резултат. иначе си има банка БМВ даже ;)

нищо лично, но за мен това си е чиста causa perduta ;)

P.S.
ако ще е банкова карта, а не тип Джет, Мет, Транскарт или подобна глупост, то клубът няма да има никакво място в изготвянето на продукта, камо ли до гаранции или транзакционни такси :kuku: ... хайде стига, че става леко смешно даже ;)

Много точно казано, Nucl3arDru1D!
Я си помислете колко кобрандирани карти сте виждали и с чий брандове са правени ?
"При подходящ вятър и кокошката би могла да лети."

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 26 Юли 2007, 18:24

ми в България трудно бих изредил повече от 5 :mhihi:
Изображение
Изображение

Следваща