Кредитни карти BMW?
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Кредитни карти BMW?
Сори, че пиша в основния форум - моля да ме преместите където трябва, ако въпросът не е за тук.
Та - биха ли феновете на BMW се заинтересували от кредитни карти BMW с отстъпки във фирмени магазини, сервизи, от застраховки, гуми, бензини и т.н.
Работя в банковата сфера (отскоро карам BMW - преди това беше AUDI) и мисля да поговоря с новото представителство и, ако има интерес към такъв продукт, да вземем да го организираме. Моля за няколко коментара или отговор на мини-анкетата.
Мерси предварително
Та - биха ли феновете на BMW се заинтересували от кредитни карти BMW с отстъпки във фирмени магазини, сервизи, от застраховки, гуми, бензини и т.н.
Работя в банковата сфера (отскоро карам BMW - преди това беше AUDI) и мисля да поговоря с новото представителство и, ако има интерес към такъв продукт, да вземем да го организираме. Моля за няколко коментара или отговор на мини-анкетата.
Мерси предварително
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Честно казано никога не използвам кредитни карти, падам си малко консервант, обаче за такива карти определено имам интерес и ИСКАМ, стига да може да се измисли нещо, а и всички така или иначе купуваме гуми и други консумативи за автомобилитре си, така че една отстъпка в повече не е излишна
П.С. А и колко са хората в БГ дето ще имат БМВ кредитна карта а?
ГАЗАРИЯ 

П.С. А и колко са хората в БГ дето ще имат БМВ кредитна карта а?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Банката Алианц ли е, ако не е тайна, че днес точно за една застраховка и 2 кредитни карти ми скъсаха нервите 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
alx написа:мдаааа. и после ще има това: (а може да има малка ръчичка която да излиза от арматурното табло и да ти я прибира)
ръчичката ще бъде с остри ноктенца и като докопа картата няма да можеш да си я вземеш докато не купиш нещо

- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Ако лихвата е нормална и таксите + транзакциите са добри, нямам нищо напротив. Винаги може да имаш нужда от кеш, а да няма как да си ги набавиш и по този начин ги получаваш на момента (почти) и после ги връщаш полекичка.
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Alexi написа:ръчичката ще бъде с остри ноктенца и като докопа картата няма да можеш да си я вземеш докато не купиш нещо
Абе незнам аз веднага си помислих други неща да бара тази ръчичка ама това е друга тема

Няма да е лошо с кредитните карти, но трябва да има далаверка нещо келепирец, все пак всеки си гледа интереса

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Този въпрос е сериозен и ще се радвам да се видим и да го обсъдим. Да, определено има интерес, но зависи от условията. От обвързаността на БМВ клуб България до таксите за транзакции и т.н. Ще бъде чудесно, ако успеем да реализираме подобна инициатива! Все пак имай предвид,че клуба няма как да стане гарант за платежоспособността на картодържателите и определянето на лимити и т.н. ще се превърне в сложна процедура, тъй като трябва да се прави на парче. Много е важно също да се знае,че ние не можем да направим БМВ кредитна карта, тъй като за това е необходимо участието на легитимното представителство на фирмата и навлизаме в едни корпоративни договорки. Картата може да бъде БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ, което пък не съм сигурен доколко ще е атрактивно. Но направи проучване и ще го мислим. 

Never mistake motion for action...
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
klient,
струва ми се, че от скоро се занимаваш и в банковата сфера, освен, че караш БМВ, защото да се направи кобрандирана карта не е хич лесен проект, а и едва ли разговор с представитеството ще даде резултат. иначе си има банка БМВ даже
нищо лично, но за мен това си е чиста causa perduta
P.S.
ако ще е банкова карта, а не тип Джет, Мет, Транскарт или подобна глупост, то клубът няма да има никакво място в изготвянето на продукта, камо ли до гаранции или транзакционни такси
... хайде стига, че става леко смешно даже 
струва ми се, че от скоро се занимаваш и в банковата сфера, освен, че караш БМВ, защото да се направи кобрандирана карта не е хич лесен проект, а и едва ли разговор с представитеството ще даде резултат. иначе си има банка БМВ даже

P.S.
ако ще е банкова карта, а не тип Джет, Мет, Транскарт или подобна глупост, то клубът няма да има никакво място в изготвянето на продукта, камо ли до гаранции или транзакционни такси

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
може може дано да стане идеята е много добра и мисля 4е това наистина щее нещо много хубаво ако има реализация
аз сам за пак и картата ми харесва и гледаите внея да има поне 1500 лева 4е разходите са големи
аз сам за пак и картата ми харесва и гледаите внея да има поне 1500 лева 4е разходите са големи

- Nickola
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 550
Nucl3arDru1D написа:klient,
струва ми се, че от скоро се занимаваш и в банковата сфера, освен, че караш БМВ, защото да се направи кобрандирана карта не е хич лесен проект, а и едва ли разговор с представитеството ще даде резултат. иначе си има банка БМВ даже![]()
P.S.
ако ще е банкова карта, а не тип Джет, Мет, Транскарт или подобна глупост, то клубът няма да има никакво място в изготвянето на продукта, камо ли до гаранции или транзакционни такси... хайде стига, че става леко смешно даже
Много точно казано, Nucl3arDru1D!
Я си помислете колко кобрандирани карти сте виждали и с чий брандове са правени ?
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2