Ново лого и дизайн на форума/сайта!
Модератор: I.Voykov
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Ethereal
- Потребител
-
- Кара: мързеливо Е90
- Мечтае да кара: BMW 507
Ново лого и дизайн на форума/сайта!
Седя си значи аз, и си браузвам из форума, и си мисля... Абе защо да не взема да ни направя едно освежаване, така да се каже, на дизайна на логото на клуба...
И преди да се усетя, се оказа че съм го направил. Е до тук добре, ама реших да видя и как да го инкорпорирам в настоящия дизайн... гледам го, въртя го, гледам го... и накрая реших, че май е по-добре и нов дизайн на самите страници да направя.
Та седнах и скалъпих тук едни неща.

Надявам се да разберете малко накърненото ми чувство за естетика, гледайки сегашния дизайн на форума...
Не искам да обидя този, който го е правил, но изглежда като нещо скалъпено от програмисти/уеб разработчици колкото да не е без хич...
Мисълта ми е, че и ние и марката заслужаваме нещо по-стилно
Та, ако идеята, която съм съм заложил в дизайна ви допадне - кажете да продължа и да ви предоставя нещо по-завършено....
(Стига разбира се, администраторите да не ги мързи да се занимават)
И преди да се усетя, се оказа че съм го направил. Е до тук добре, ама реших да видя и как да го инкорпорирам в настоящия дизайн... гледам го, въртя го, гледам го... и накрая реших, че май е по-добре и нов дизайн на самите страници да направя.
Та седнах и скалъпих тук едни неща.

Надявам се да разберете малко накърненото ми чувство за естетика, гледайки сегашния дизайн на форума...
Не искам да обидя този, който го е правил, но изглежда като нещо скалъпено от програмисти/уеб разработчици колкото да не е без хич...
Мисълта ми е, че и ние и марката заслужаваме нещо по-стилно
Та, ако идеята, която съм съм заложил в дизайна ви допадне - кажете да продължа и да ви предоставя нещо по-завършено....
(Стига разбира се, администраторите да не ги мързи да се занимават)
Уморен съм!
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
SpUd3r написа:сайта искаме
беше на финалната права преди 5 месеца

а иначе не ме кефи тва логото

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Леко несериозно ми стои.Не сме БМВ рокери,за тях би било сууууупер
Предпочитам дизайн тип минимализъм,виж какви са официалните страници и рекламни материали на БМВ АГ. Иначе доста добре си го направил.

Предпочитам дизайн тип минимализъм,виж какви са официалните страници и рекламни материали на БМВ АГ. Иначе доста добре си го направил.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
NeoPrint написа:Леко несериозно ми стои.Не сме БМВ рокери,за тях би било сууууупер
Напълно го подкрепям Стефчо
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Логото няма да го сменим никога, то си има история. Иначе за дизайна на форума ако имаш желание се свържи с мен на ICQ най-добре. Иначе черното не е най-добрия избор. Сайтът е готов абсолютмо напълно. Остава само да редактираме и пуснем историята на БМВ, която повярвайте е много дълга и тогава ще мислим за дизайн на форума. Той трябва да съвпада с този на сайта. Иначе хвала за предложенията и труда. Свържи се с мен и можем да измислим нещо интересно 

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
наистина тва лого малко прилича на рокерско , не че е лошо , ама ако ти се занимава , ми дойде идея да се направи логото на гума на кола правеща бърнаут
само дето нз как ахаха , хрумна ми просто ...

БМВ
- Иво
- шПерко
-
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Мен ме кефи идеята основния цвят на форума да е по-тъмен (сиво/черно) а другото синьо или бяло. На арената форума страшно много ми харесва с черния основен цвят и оранжев допълнителен.
Иначе за логото няма две мнения - това е единствено и неповторимо за мен.
Иначе за логото няма две мнения - това е единствено и неповторимо за мен.

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
На мене пък ми харесва сегашния цвят - много си е добър, ненатрапчив, стилен. Черното май повече натоварва очите
Сегашното лого е по-хубаво, пък и по-горе администраторите казаха, че си е и специално
П.С. - може само малко още емотикони да се сложат

Сегашното лого е по-хубаво, пък и по-горе администраторите казаха, че си е и специално

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Иво
- шПерко
-
Дизайнът на форума трябва да е като този на сайта. А за емотиконките дайте предложения в отделна тема. Ние можем да сложим и 300, но никога не ни е била идеята. Смисълът е да има такава, с която да можеш да изразиш всяко свое чувство или настроние. Ако пуснем много наведнъж, настъпва шарения и лиготия. Именно затова през определен етап от време махаме някои от не толкова използваните и слагаме такива, които ще допълнят колекцията 

- Иво
- шПерко
-
Дизайнът на форума трябва да е като този на сайта. А за емотиконките дайте предложения в отделна тема. Ние можем да сложим и 300, но никога не ни е била идеята. Смисълът е да има такава, с която да можеш да изразиш всяко свое чувство или настроние. Ако пуснем много наведнъж, настъпва шарения и лиготия. Именно затова през определен етап от време махаме някои от не толкова използваните и слагаме такива, които ще допълнят колекцията 

- Иво
- шПерко
-
kriso85 написа:На мене пък ми харесва сегашния цвят - много си е добър, ненатрапчив, стилен. Черното май повече натоварва очите
Сегашното лого е по-хубаво, пък и по-горе администраторите казаха, че си е и специално![]()

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума