Истинско изтръпване

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 11 Юли 2007, 22:41

Бате,а коя е наи-дясната свободна лента ,като в дясната има тир и голф,сигурно според теб трябва да кара в авариината.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 11 Юли 2007, 22:45

ivan1590 написа:Бате,а коя е наи-дясната свободна лента ,като в дясната има тир и голф,сигурно според теб трябва да кара в авариината.

Ти прочете ли първия пост? Колегата обяснява, че кротко си кара в лявата лента на магистралата със 100 :shock: и по някое време настига голф, който е зад камион :shock:

Правилната ситуация е - кара си колегата в дясната лента, настига голфа, оглежда се за кола зад себе си, подава мигач и предприема маневра "изпреварване". Кое от това е било направено?

Не ми остава друго, освен да цитирам култовия герой Моканина - "Боже, колко мъка има по тоя свят!"
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от G-force » 11 Юли 2007, 23:57

mastorpetko написа:
ivan1590 написа:Бате,а коя е наи-дясната свободна лента ,като в дясната има тир и голф,сигурно според теб трябва да кара в авариината.

Ти прочете ли първия пост? Колегата обяснява, че кротко си кара в лявата лента на магистралата със 100 :shock: и по някое време настига голф, който е зад камион :shock:

Правилната ситуация е - кара си колегата в дясната лента, настига голфа, оглежда се за кола зад себе си, подава мигач и предприема маневра "изпреварване". Кое от това е било направено?

Не ми остава друго, освен да цитирам култовия герой Моканина - "Боже, колко мъка има по тоя свят!"

Стига да знаеш какво е това огледало и за какво служи не е проблем да караш и в ляво, особенно ако не е натоварено. Виж да изпреварваш на магистралата без мигач и без да погледнеш в огледалото в комбинация с някой льольо със сходна адекватност към пътната обстановка ще си доведе до ПТП. Според мен ако човека си е разбрал урока си е заслужавало, следващият път като му се случи пак така, може да не го изпреварва някой с добри рефлекси.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 12 Юли 2007, 22:12

G-force написа:Стига да знаеш какво е това огледало и за какво служи не е проблем да караш и в ляво, особенно ако не е натоварено. Виж да изпреварваш на магистралата без мигач и без да погледнеш в огледалото в комбинация с някой льольо със сходна адекватност към пътната обстановка ще си доведе до ПТП. Според мен ако човека си е разбрал урока си е заслужавало, следващият път като му се случи пак така, може да не го изпреварва някой с добри рефлекси.

Какъв урок колега, това е вандалщина, а не урок и ако чичкото е бил малко повече в час да запише номера на колегата и да извика ченгетата, сега бияча нямаше да ни се хвали колко геройски е "научил" един нещастник на шофьорлък, а щеше да събира парички за да плати обезщетение на човека.

Сам казваш, че в лявата лента може да се кара, а да се изпреварва без да се гледа в огледалата - неможе? Защо такъв двоен стандарт? Я да питам бияча, ако го беше засякъл бронирана Г-класа, дали щеше да посмее да прави същите геройства... Или просто е преценил, че чичкото няма да окаже съпротива и с оправданието за пред съвестта си, че видите ли, щял неродения му син да остане без баща :shock: , е решил да демонстрира физическото си превъзходство :evil:

Много хора по-нагоре написаха, че и те са попадали в такива ситуаци и най-голямата малоумщина е да налетиш на бой! Представете си само какво меле ще настане ако се налага да биеш по 5-6 човека на ден.

Знаем, че боя и ебането не се връщат... ама все пак е хубаво човек да мисли с главата си и винаги да помни максимата, че всичко на този свят се връща ... Представи си само, след 3 години колегата записва сина си на детска градина ... и кой е директора там - чичкото :shock:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 13 Юли 2007, 13:11

Това си е баш бакшишка история. Колко пъти съм ги гледал некви пропаднали алкохолици без средно даже да спират пред някой, да му отварят вратата и да му държат сметка що ги е засекъл..много селска проява, ма това е щото се чувстват силни като имат радиостанцийка
Ти кой си за да ми отваряш вратата бе пичага? Директно с щангата в главата да те видя да ли си толко отворен.
Не говоря специално за случая, а попринцип.
Сега разбираемо е, че си бил изнервен итн. но тва са си селски прояви..
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 13 Юли 2007, 17:51

То е ясно ,че човека не може да бие всички на пътя -не е Батман все пак.Ясно е ,че всеки греши ,но замалко да вкараш човек в гроба ,а след това да го изкараш ненормален е нагло във висша степен.Аз също бих набил такъв идиот пък да се обажда после на полиция и на които си иска.Всеки трябва да е отговорен за деиствията си ,когато става въпрос за човешки живот и ако държавата не осъществява правораздаване ще трябва да го правим ние за съжаление.Този ,които е ял бои вече ще внимава как кара и ще осъзнае ,че не е в космоса ,а има и други учасници в движението и може би така е спасен някои друг човешки живот ,които въпросният кретен би отнел .Не ти харесва средството?Добре ,а в момента има ли друго ефективно в България?

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 13 Юли 2007, 18:30

Еееееееееее какво я задъфкахте тая тема?Радо си каза кот има да казва обясни на всеки обаче не вие си четете от 1-вото мнение и директно отиате на амнаиста страница!Ми хубаво аргасал го е и тва е и аз съм слизал да бия такиа малоумници и ко? Селяни сме били и т.н...Ами селяни сме ама поне знам че другия път ще се замисли дали да тръгне да изпреварва без да погледне ко става около него щото ще се сети че преди време е ял шамари!Ама като сте големи пичове пък ний сме селяците я ми кажете колко от вас спират и отиват да си изхвърлят пепелниците от колите а не ги обръщат под колата?Съмнява ме да сме много ама 99 % ще кажат аз!Айде със здраве и се сещайте че всеки си прави тва което иска и последствията са си за него!

поздрави от Русе:)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 13 Юли 2007, 19:48

RSxRacer написа:Ами селяни сме ама поне знам че другия път ще се замисли дали да тръгне да изпреварва без да погледне ко става около него щото ще се сети че преди време е ял шамари!

Е може ли да шамариш по 5-6 човека на ден? 2 милиона малоумници как ще ги научиш да ползват мигачи и огледала? Определено с бой няма да стане...

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 13 Юли 2007, 21:43

mastorpetko написа:Бате, ти наясно ли си, че извън града, включително и на автомагистрала, си задължен да се движиш в най-дясната свободна лента?

Искаш подробности? Готово!
Карам в лявата лента по простата причина че туко-що съм изпреварил едно ППС. Оооо, грешката е моя. Трябваше да започна от Адам и Ева ако знаех че ти ще го прочетеш. Плийз форгив ми. Ако си прочел внимателно сигурно си обърнал внимание, че зад мен е спокойно. В момента в който приключих това изпреварване настигнал голфа. Е, аре кажи ми според тебе Майсторе какво трябваше да направя. Аааа, да да намаля на 70, да се прибера зад голфа, после да дам мигач, да се огледам и тогава да предприема изпреварване.

mastorpetko написа: Я да питам бияча, ако го беше засякъл бронирана Г-класа, дали щеше да посмее да прави същите геройства... Или просто е преценил, че чичкото няма да окаже съпротива и с оправданието за пред съвестта си, че видите ли, щял неродения му син да остане без баща , е решил да демонстрира физическото си превъзходство

На въпроса с въпрос. А, ти прочете ли останалите мнения
Question Evil or Very Mad Ако ги беше прочел щеше да намериш отговора. Но явно не си. Просто си се засегнал заради голфа. Голфче караш нали? Колкото до Г класата... ми от такива направо се насирам от страх и бягам в първата пряка. После търся врачка да ми лее куршум, после ходя на баячка заради нощно напикаване. А, за Моканина... знаеш ли какво е имал в предвид Йовков с тази реплика???????

mastorpetko написа: Е може ли да шамариш по 5-6 човека на ден? 2 милиона малоумници как ще ги научиш да ползват мигачи и огледала? Определено с бой няма да стане... Е може ли да шамариш по 5-6 човека на ден? 2 милиона малоумници как ще ги научиш да ползват мигачи и огледала? Определено с бой няма да стане...

Няма невъзможни неща колега. Пак повтарям - положи малко усилия и прочети останалите мнения. Щото и ти дъвчеш едно и също като другите. Ей, ся баш заради тебе ще тръгна да повтарям вече казаното, щото някой го мързи да прочете. Изредихте всички видове класи в автомобилостроенето, ма ви мързи да четете, сто пъти зададохте едни същи въпроси. Защо? Ми, защото ви мързи да четете. А, най-смешното е, че тия които ме питат едно и също се изкарахте най-големите безгрешници. Хвала на такива люде.

Ае, сполай ви добри хорица. Останете си със здраве.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 13 Юли 2007, 22:31

mastorpetko може да не успея да се справя със смъртта, но поне ще се опитам да я прецакам! Сещай се за кво ти говоря...
Радо ми то да обясняваш няма смисъл само не видях един да ми отговори на въпроса от много лаещите :)
Живи и здрави ама повече живи че много здрави измряха напоследък!

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

master of the force
Аватар

Re: Истинско изтръпване

Мнение от alx » 14 Юли 2007, 0:26

rado_rf написа:...Бликна кръв.....

значи с две думи си разбил носа на някой дето те е засекъл като дори може да не го е направил нарочно?

просто питам... а ти си помисли как изглежда отстрани историята дето си я написал така хубаво...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 14 Юли 2007, 8:47

alx написа:
rado_rf написа:...Бликна кръв.....

значи с две думи си разбил носа на някой дето те е засекъл като дори може да не го е направил нарочно?

просто питам... а ти си помисли как изглежда отстрани историята дето си я написал така хубаво...

Отговора в предните ми мнения ;)
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 14 Юли 2007, 13:14

rado_rf написа:...

Човеко, че си постъпил по-глупаво и от чичкото, който те е засякъл, спор няма :idea: Ако искаш, следващия път ползвай направо патлака, така със сигурност втори път няма да те засече чичката :idea:

Също така, обяснения не ти търся, защото не ме интересуват. Нямам възможност да поправя изкривения ти мироглед. Просто тези неща, като човечност, уважение, прошка, милосърдие и т.н. се възпитават първите няколко години. За да не остана неразбран, ще поясня, че не става въпрос за првилника на движение, за шофьорлък и т.н., а за хора. Примерно това, което си казал на момичетата на спирката за вкиснатата или ферментирала сперма, аз не бих го казал дори и истинска к**ва на околовръсното, която наистина мирише на това :idea:

А следващия път съм сигурен, че и ти ще имаш едно на ум, когато изпреварваш някой... дори и той да се движи с 5 пъти по-малка скорост от теб, поне ми се иска да е така ... Може би урока от цялата история е за теб, надявам се искренно.

Относно това, дали съм безгрешник (понеже не мога да говоря от името на колегите) - мисля, че не съм. Правил съм много простотии, но поне се опитвам да не ги повтарям, още по-малко да се хваля с тях. Понякога е достатъчно човек да поеме дълбоко въздух, един миг само и събитията отново са под контрол... Твоето си е било "изпускане на парата", но на чужд гръб (нос), в което е и грешката ти. Не защитавам чичката - дреме ми и за него, писах ти по-нагоре, обаче все си мсиля, че уж тук се събират "умни, интелигентни млади хора" ... Просто е ужасно жалко, да виждам толкова озлобени, агресивни, арогантни, себелюбиви и егоистични млади хора. Не е истина на какви животни заприличахме последните 10-15 години ... Имаше тема за забравеното детсво някъде из форума... Вземи я потърси, че може да вземе нещо да трепне в сърцето ти... Сега и ти имаш вече дете и отговорността от него да излезе свестен човек е основно на твоите плещи. Мисли!

@RSxRacer - бате никой не лае тук, поне кучета не виждам. Иначе по твоя въпрос - поне аз не изхвърлям нищо от автомобила си. За целта си имам пепелници, джобове на вратите и т.н. А къде ги хвърлят боклуците - ще трябва да питам момчетата от автомивката ;)

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 14 Юли 2007, 16:10

виж ся братле нямам намерение да се заяждам с никого просто за мен темата се изчерпа... Радо каза квото има каза тва което е направил и т.н мисля че всемъзножните коментари попривършиха.Просто човека е изригнал на всеки се случва но кво да се прави... И на мен ми се е слувало да засека тролей (въпреки че не бях само аз виновен да стане но поех отговорността) и когато тръгнах да се извинявам на шофера той тръгна да ме реди от първо до девето коляно и сестра ми излезе с брадвичката да го коли ( няма толкова ненормална блондинка като нея) и оня се чуди кво става не може да свари да затвори вратите на тролея!!! След разговори с момчетата от КАТ бях уверен че дори да има ПТП аз нямаше да бъда виновен ,но въпреки това аз направих компромис спрямо себеси да се извиня за нещо за което не съм бил виновен! Кажи ми после че съм поредния селянин с БМВ правещ се на мутра :)

www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 14 Юли 2007, 17:39

RSxRacer написа:Кажи ми после че съм поредния селянин с БМВ правещ се на мутра :)

Това никога не съм казвал :mhihi: Принципно истинските мутри не карат БМВ, а и селенията не е обвързана с конкретна марка. Днесшните селяни са финансово стабилни и могат да си позволят доста неща на лизинг ;) (въпреки, че упорито се носи слух, че предпочитали Golf :mhihi: )
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории