Истинско изтръпване

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 08 Юли 2007, 12:46

LuBo1 написа:Момчета, не знаете какво е с 200 в най лява лента и...

Абе колега... това е доста над максимално допустимата скорост за магистрала :!:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 08 Юли 2007, 12:53

LuBo1 написа:...

Сещам се за един такъв случай и с мене.
На бул. Владимир Вазов карам в средната лента. Малко по-напред в дясната лента се движи тролей. Карам бавно с около 60. Няма движение и си дебна светофара за зелено. В този момент от една пресечка на Хаджи Димитър изкача бял опел, пресича пътя на тролея, пресича и моя и отива в крайна лява лента. Даже не успях и да реагирам. Спряхме на светофара и аз свирнах на колежката.
- Колежке, кво праим, бе душа? Ще се изтрепем.
А, тя женицата пребледняла и маха с ръка.
- Мани, мани. Не знам кво ми стана.
После извинения т.н.

Друг случай: На бул Възкресение. Около 18часа - задръстване, яко движение, засичат се, карат в насрещното... абе лудница. Наредили сме се две колони за направо на един светофар. От другата страна също две колони. Аз съм пета или шеста кола в лявата лента. За мой ужас виждам как открая на отсрещната колона излиза жълта Костенурка и тръгва в нашата лента срещу нас. В този момент светва зелено и колоните тръгват. Както можеш да се сетиш колата остана в нашата лента. Просто спря. Стигаме бавничко до нея с неистов вой на клаксони и попържни несметни. А, вътре две девойчета сочат среден пръст на колите и крещят нещо. Като наближих долавям "Кво искате, бе педерасиииии".

Е, как да не й обършеш два шамара, аре кажи ми.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 08 Юли 2007, 13:17

Аве по-добре бой м/у шофьорите от колкото война с колите. Прекалено много катастрофи станаха ,че да робуваме на морала...
За положение крайно като това дето го гледаме по улиците всеки ден трябват крайни мерки. Това : " не съм те видял" "бях се разсеял" и тн. простотии просто не вървят като се качи човек да шофира е редно да е максимално концентриран в упражнението и да се оглежда.То за това положение са виновни 1 куп фактори де ама трябва поне това дето зависи от нас да елиминираме...
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 08 Юли 2007, 13:18

rado_rf написа:...

Незнам за тебе, ама мойто мнение е просто - това не трябва да става. Не сме на село, а уж в EU. На всеки му е падало пердето, но според мен самоконтрола е най-важното нещо иначе ще се избием и то от нерви. Аз на колко съм и къв съм не те бърка, просто пиша мнението си. Както искаш го разбирай, няма повече какво да коментирам.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 08 Юли 2007, 13:27

НИЩО И ПО НИКАКВА ПРИЧИНА НЕ ВИ ОНЕВИНЯВА ЗА ДЕЙСТИЯТА ПО ПЪТИЩАТА!!!Ако си недоспал дърт или киорав,това не оправдава действията ти!А който го гепи жегата,да не се качва i da kara pri tiq temperaturi!!!ПОдкрепям дейстията на радо,щото трябва хората да се научат.
Последна промяна exotique на 08 Юли 2007, 14:52, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 08 Юли 2007, 13:40

бой бой бой и пак бой на такива :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Peugeot 307 SW

Мнение от Panzer_i » 08 Юли 2007, 15:46

И на тия с жълтата костенурка ли :?: :D
Изображение

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 08 Юли 2007, 15:55

[Georgi] написа:
LuBo1 написа:Момчета, не знаете какво е с 200 в най лява лента и...

Абе колега... това е доста над максимално допустимата скорост за магистрала :!:

A ти знаеш ли примерно в Германия че ако караш в лявата лента бавно ще ти вземат книжката а ? Или на магистрала ако караш под 130км/ч

Веднъж даже ми се случи един да го задмина на СПИРАЧКИ м/у МАНТИНЕЛАТА И ЛЯВАТА ЛЕНТА. ДА , ГУМИТЕ СВИРЕХА И ТО ЯКО СЛЕД ТУИ ГИ ХВЪРЛИХ. Човека реши да изпревари пред мен , явно господ не ме е искал този ден !
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 08 Юли 2007, 17:36

Авторът на темата и останалите които подкрепят действията му са една шепа прасета най-ниско качество,без никаква култура и възпитание....с малко думи който е над 55 млатите го докато шава пред жена му особенно действа възбуждащо и след това се хвалете в някой форум ... загубили сте всякаква мярка тъпи изроди такива...следващия път като изнасилите или убиете някой пишете пак...срам ме е за колегата и едва ли ще пиша друг път във форум с изроди....лек ден

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 08 Юли 2007, 17:53

grnka написа:Авторът на темата и останалите които подкрепят действията му са една шепа прасета най-ниско качество,без никаква култура и възпитание....с малко думи който е над 55 млатите го докато шава пред жена му особенно действа възбуждащо и след това се хвалете в някой форум ... загубили сте всякаква мярка тъпи изроди такива...следващия път като изнасилите или убиете някой пишете пак...срам ме е за колегата и едва ли ще пиша друг път във форум с изроди....лек ден

:yes: :smoke: :bowdown: :bowdown: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups:

grnka написа: защо да влизаш в разходи заради някой си капут бе колега?прави се че влизаш в блока и дебни да му еба майката Evil or Very Mad на един мой приятел бмв-то същата работа...всеки ден по една нова стърготина и всеки ден по една мазна храчка на предния джам докато не я хванахме...беше една комшийка от 4тия етаж която при въпрос защо тя си мълчеше като пън и се опитваше да се махне ама яд ме беше че не беше мъж да й ударя два обратни шамара да й еба мамицата мръсна на нея и нейната лада тъпа...това го правят разни дъртаци на по 40-50 годишни и повече и от яд защото имаш хубава кола...

Добре дошъл при прасетата, драги :winky:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 08 Юли 2007, 18:23

Значи ставаме 3ма , :mhihi: с еднакви интереси

Обаче не трябва да забравяме че и ние ядем мамули и ние бъркаме ! :shock:
ИзображениеИзображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 08 Юли 2007, 18:32

Колегата явно е изперкал,но се случва....! Мойто мнение е ,че е нямало нужда да го удряш -можеше да идеш и най-културно да му биеш един шут на страничното огледало ... е така.... ,за да си знае-ако настина ситуацията е била много опасна,а и на теб да ти мине.
Мисли ,обаче дето вика другия колега ако отсреща другият откачи и верно извади некое железо!!! Ше дадеш фира независимо колко си каубой с Глока ,щото там не се знае....!Така ,че друг път внимавай и си сдържай малко нервите до определена граница... ;)

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 08 Юли 2007, 18:37

действията на Радо ги оправдавам,донякъде.Ако щете вярвайте,но винаги когато съм попадал на такава ситуация,хората поради която вина е станала винаги правят жестове от типа на "какво съм направил".Мисля че ако всеки е толерантен към другия когато е сгрешил,да му каже едно извинявай че сърцето ти затуптя поради моята тъпня ще е добре, обаче всеки е света вода ненапита.За такива само бой по калпаците и толкоз
the project is ready....
ИзображениеИзображение

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

.......

Мнение от Тоо Cool » 08 Юли 2007, 18:45

Евала Радо! Идеалната реакция! Аз да бях точно по същия начин ще действам-в колата винаги имам пистолет, нож (2 броя) и бухалка-аре нека да дпйдат и старшини и секви други мазници-като съм прав, а не съм направил аз мизерията ше го смажа тоя боклук-боли ме къв е! тия с многото огнева мощ и бронираните коли ги различавам отдалече и винаги ги пускам-правя им път! Респект се нарича това! В тоя кенеф дето живеем така трябва да се действа-по-силния и по-въоръжения винаги печели!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ruskin » 08 Юли 2007, 18:51

Колега, а на теб да ти се е случвало да недовидиш нещо, да изпуснеш нещо от погледа си и тн и тн. Мислиш ли, че с бой се ремонтират нещата. А ако до тебе некой ден спре некоя А8 излезнат 4 говеда и те усукат около седалката ти, просто защото си ги засекал без да изкаш. Има мъртви точки в колата, понякога наистина се получава така, че правиш нещо съвсем без да изкаш. Повярвай ми, нервите, разправиите и тн и тн са крайно безсмисленни.
Нямам нищо против тебе, но постъпката ти е повече от балкаснака и омирисана с мас.

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории