Въпрос за закупуване на е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за закупуване на е46
Здравейте, момчета и момичета, смятам да заменя Опела, който карам в града, и понеже съм доволен от е39-ката, която карам от две години, мисля да взема е46-ца.
Спрял съм се на 2.0d (150к.с.), но ако смятате, че има по-удачен двигател за (предимно) градско каране, съм отворен за идеи. Най-вече ме интересува за 20-25k дали може да се вземе свястна такава.
Спрял съм се на 2.0d (150к.с.), но ако смятате, че има по-удачен двигател за (предимно) градско каране, съм отворен за идеи. Най-вече ме интересува за 20-25k дали може да се вземе свястна такава.
'02 BMW 525d
- tuning_mania
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5is;E30 325i
- Детайли за колата: дизела е за тракторите;)
здр.аз направих същия преход преди 3 дни от Е39 на Е46 и трудно привиквам с по малката кола
не може да се сравни нито возията нито простора,но ....лесно влиза в гаража....и 7нафта с/у 12 бензин...

ще карам дизел,като стана земеделец!!![/color]
извинете че използвам чужда тема и аз съм се насочил към е46 330 д и гледам в [url=http://www.autoscout24.de/List.aspx?vis=1&state=A&make=13&model=15779&fuel=D&pricefrom=1000&kmto=175000&body=6&gear=M&kwto=147&page=1&maxresults=500&results=20&ustate=N&ustate=U&um=True&sort=price&rfde=True&pool=9&zipc=D]
този сайт[/url] това истински цени ли са за тоя модел.
този сайт[/url] това истински цени ли са за тоя модел.
Ей таз тук,
нещо мноо ефтинка с акциз 4725лв. + докарването ще стъпи на 12-13 хил.
Хмм.... съмнително но е оферта!

Ro написа:Ей таз тук,
впрочем в аутоскаут има няколко мафиота които пускат уникално ниски цени. Не зная каква далавера искат да извъртят, но опитват да играят разни видове театро.
Един от тях даже предлагаше да ми я докара тука в бг, за негова сметка, с няква транспортна фирма.Аз да я пробвам тук 2-3 дни и ако искам оформяме док. с представителя на транспорта и плащам парите на него.
Но винаги се оказваше, че ако предлложа да ида на място да видя колата , човека отговаря че в момента е в чужбина или друга лъжа и отказва.
Един продаваше Пежо 407/ 2006-а г , на 25 к км, за 3 к еуро.Уж се развеждал с жена си и не искал нищо да дели с нея

Като му казах че утре отивам да видя колата не отвговори 1 ден и после писа че заминал в испания да се разведрява от развода

Така че - пазете се от такива цени , има нещо гнило !
press ctrl-alt-del to continue ...
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 740d
- Мечтае да кара: в насрещтното...
Аз продавам Е46-ца 320Д 136 кс. Внесох я преди 2 седмици от Германия.Без забележки е.Ако си заитересован ми пиши
продавам 318 ci
продавам 318ci 2000г.
супер състояние,ако се интересуваш пиши,внос от Германия без удар!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
айде и аз да се наредя на опашката на продаващите ... 320 купе
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Re: продавам 318 ci
mikejones написа:продавам 318ci 2000г.
ми слагайте снимки де

press ctrl-alt-del to continue ...
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 740d
- Мечтае да кара: в насрещтното...
14 мнения
• Страница 1 от 1