Къде бихте застраховали кола за 60 000 лева?
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Къде бихте застраховали кола за 60 000 лева?
Ако купувате кола за 60 000 лева, бихте ли я застраховали в ЛевИнс?
На мен те ми дават 30% отстъпка, а това са си едни мотивационни минус 1200 лева в сравнение с БулИнс и Армеец. Но пък сигурно ли е, че няма да ти пипнат колата и трябва ли да сме абонирани доживотно за БулИнс, за да се спи спокойно.
Ще бъда много признателна, ако всеки, който прочете темата, отговори.
На мен те ми дават 30% отстъпка, а това са си едни мотивационни минус 1200 лева в сравнение с БулИнс и Армеец. Но пък сигурно ли е, че няма да ти пипнат колата и трябва ли да сме абонирани доживотно за БулИнс, за да се спи спокойно.
Ще бъда много признателна, ако всеки, който прочете темата, отговори.
В БулИнс,ако не си платиш застраховката навреме или решиш,че не искаш повече да си застрахован ГАРАНЦИЯЯЯ
ти я взимат !!! (колата) в Понеделник на втората седмица
Личен опит,там няма да стъпя никога
Нямам опит никъде другаде и може да е същото знам ли,но БулИнс съкс яко...
Пък в сервиза им какво беше-мутра до мутрата и пак и пак и пак!
Там да НЕ стъпваш,ако не искаш да се разделиш с колата
..там си изкарват 'хляба' като крадат!! коли!

Личен опит,там няма да стъпя никога

Пък в сервиза им какво беше-мутра до мутрата и пак и пак и пак!
Там да НЕ стъпваш,ако не искаш да се разделиш с колата

..там си изкарват 'хляба' като крадат!! коли!
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Space написа:От тия калъфи Булинс бягай далече! А, относно Левинс не виждам проблем, но аз лично бих си я застраховал в Булстрад, или Армеец.
От Булстрад ми казаха, че не застраховат кабриолети, иначе тарифното им число е най-добро. Защо Булстрад? Какъв е случаят там?
Някой знае ли къде могат да ми дадат възможно най-ниската застрахователна стойност (това за пред нотариуса)?
Advantage написа:Space написа:От тия калъфи Булинс бягай далече! А, относно Левинс не виждам проблем, но аз лично бих си я застраховал в Булстрад, или Армеец.
От Булстрад ми казаха, че не застраховат кабриолети, иначе тарифното им число е най-добро. Защо Булстрад? Какъв е случаят там?
Някой знае ли къде могат да ми дадат възможно най-ниската застрахователна стойност (това за пред нотариуса)?
E, не знаех, че става въпрос за кабриолет, иначе не застраховат да ... Значи, Лев Инс, или Армеец. Лично моето мнение е Булинс да ги забравиш, ако не искаш главоболия! Тия там още са в 95та година

_!_
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Space написа:От тия калъфи Булинс бягай далече!.........но аз лично бих си я застраховал в Булстрад, или Армеец.
Напълно подкрепям!
От както се помня застраховам колите си в Булстрад,не съм имал проблеми с тях,а пък Армеец си е Армеец все пак

Проблеми няма да имаш

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2