Avtosalon Plovdiv 2002 - vpechatleniq ot mqstoto na subitiet
Модератори: mitaka7, Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Avtosalon Plovdiv 2002 - vpechatleniq ot mqstoto na subitiet
Tazi godina bqh tvurdo reshen da ne izpuskam panaira i avtomobilniq salon.Bqh pred vhoda na panaira malko sled 13 4asa i tam imashe dosta golqma tulpa ,iskashta da si kupi bilet.Pomislih si "Brei , tva shte e seriozna rabotata".Kakto i
da e naredih se i sled nqkolko minutno 4akane si kupih bilet i vlqzoh v avtosalona .Purvite mi vpechatleniq bqha dosta dobri
.Imashe ne malko firmi ,predstavqshti modelite si ,za mashtabite na Bulgaria razbira se .Napravih edin burz purvona4alen ogled i reshih da zapo4na ot shtanda na BMW .Kakto mojete da predpolojite dosta hora se bqha subrali tam i se dzveriha v 4te predstaveni bmw-ta :745Li ,520i ,320d ,318i .Uspqh da zasnema dvete 3ki ,no 7mata seriq beshe zatrupana s hora i nqmashe smisul .Za pruv put q vidqh na jivo i bqh meko kazano shasnat .Neznaino zashto 318i-to predizvikvashe dosta golqm interes(dori kolkoto 745Li-to) .Muj na okolo 45-50 (qvno nqkoi rabotesht v predstavitelstvoto na BMW) beshe vlqzuv v 318i-to ,beshe pusnal silno muzi4kata i pripalil motora .Zvukut kato za seriina audiosistema mi se stori strashno pluten i ka4estven ,a 1.8 litrovoto motor4e edva se 4yvashe .Dosta dobra dinamika 9.2 do 100 i max speed nad 200.Neznam dali bmw 318i e seriino sus 17` colovi djanti ,ama tova beshe .Mujut izvednuj izforsira motor4eto i 143-te konq se usetiha .Cenata na modela beshe malko na 50 000 leva mai .Ford ,edna marka kum koqto imam predpo4itaniq , ne blesteshe s nishto - moje bi samo s novata fiesta ,ot koqto bqha prodadeni 6 br.Privle4eme dosta shtanda na Mazda s modelite MX-5 za 38 000 leva i Mazda 6 za 35 000 ,koqto vidqh za pruv put i ostanah o4arovan - strashno krasiva kola ,dosta po-krasiva ot sku4niq passat .
Neshto interesno beshe i noviq Saab 9-3 ,koito oba4e beshe dosta skup .Fiat i Alfa Romeo predstaviha dosta avtomobili ... ot tam si haresah Fiat Stilo Abarth
.VolksWagen raznoobrazqvashe sku4nite si ,spored men modeli, s dva interesni tuning-a na zender ... trqbva da vidite snimkata na poloto i golf-a .Glupavo beshe ,4e sa tuningovali ne top versiite na modelite ,a Golf4 1.9tdi i Polo 1.4 sus 75 hp ,ako bqha pipnali pone golf 4 1.8t ,2.3V5 ili puk VR6-to shte da e dale4 po -interesno .Ostavih si shtanda na Honda za desert (nali sum im golqm fen) i vidqh moje bi gvozdeq na programata - HONDA CIVIC TYPE R
2.0 200 hp za 53 000 lv s mnogo ekstri ,za sravnenie 318i beshe gore-dolu tolkova - li4niq mi izbor e Type R-a .Noviqt Accord i Honda City bqha sushto dosta interesni modeli .Sega shte vi kaja kakvo me izdrazni maksimalno .Stoqt v Type R-a dve p**** ,priznavam dosta krasivi i sexy bqha ,ama strashno naduti - nevuzdurjah .Neznam koi im e dal klu4ovete za tazi kola mno stoqha vutre i se fukaha sqkash e tqhna .Az i 4-5 moi priqteli obsujdahme civic-a i 4etqhme ekstrite .
Sedalkite bqha recaro (mnogo qki ) ,a tabelkata na kolata beshe napisano rekaro i nie na visok glas si suboshtihme ,4e sa se oburkali ,tezi koito
sa go pisali - prosto taka informativno .Onezi dvete ot vutre qvno ni 4uha i ednata mi kazva ,4e recaro se pishelo rekaro .Az i se usmihnah i i kazaha "Osven da se pishe taka!" Tq gorkata qvno zatapena se oburna kum priqtelkata i i izcuka s ezi4e "Gledai kakvi prosti hora " i kaza .Veselo mi stana
.Ahhhahah stiga s liri4nite otkloneniq .Napravil sum i dosta snimkov materiql ot avtosalona .Shte go publikuvam samo mi obqsnete kak da sloja vsi4kite snimki na vednuj ,shtoto s komandata " Добави файл" mai stava vupros samo za edin
.
Are tva e !
P.S Sravnitelno sum dovolen ot tova subitie ,no to prosto izglejda mizerno sravneno primerno s parijkiq avtosalon .Nadqvam se sled godini da se radvame na po-golemi i po-pishtni avtoizlojeniq .
da e naredih se i sled nqkolko minutno 4akane si kupih bilet i vlqzoh v avtosalona .Purvite mi vpechatleniq bqha dosta dobri

Neshto interesno beshe i noviq Saab 9-3 ,koito oba4e beshe dosta skup .Fiat i Alfa Romeo predstaviha dosta avtomobili ... ot tam si haresah Fiat Stilo Abarth

2.0 200 hp za 53 000 lv s mnogo ekstri ,za sravnenie 318i beshe gore-dolu tolkova - li4niq mi izbor e Type R-a .Noviqt Accord i Honda City bqha sushto dosta interesni modeli .Sega shte vi kaja kakvo me izdrazni maksimalno .Stoqt v Type R-a dve p**** ,priznavam dosta krasivi i sexy bqha ,ama strashno naduti - nevuzdurjah .Neznam koi im e dal klu4ovete za tazi kola mno stoqha vutre i se fukaha sqkash e tqhna .Az i 4-5 moi priqteli obsujdahme civic-a i 4etqhme ekstrite .
Sedalkite bqha recaro (mnogo qki ) ,a tabelkata na kolata beshe napisano rekaro i nie na visok glas si suboshtihme ,4e sa se oburkali ,tezi koito
sa go pisali - prosto taka informativno .Onezi dvete ot vutre qvno ni 4uha i ednata mi kazva ,4e recaro se pishelo rekaro .Az i se usmihnah i i kazaha "Osven da se pishe taka!" Tq gorkata qvno zatapena se oburna kum priqtelkata i i izcuka s ezi4e "Gledai kakvi prosti hora " i kaza .Veselo mi stana

Are tva e !
P.S Sravnitelno sum dovolen ot tova subitie ,no to prosto izglejda mizerno sravneno primerno s parijkiq avtosalon .Nadqvam se sled godini da se radvame na po-golemi i po-pishtni avtoizlojeniq .
- Ich0
- младши ентусиаст
-
- Кара: Toyota Celica
отг::Avtosalon Plovdiv 2002 - vpechatleniq ot mqstoto na sub
И на мен ми се ходеше, но...следващият път :-) То си е пределно ясно, че неможе да се сравнява с Парижкото изложение например, но за тук все си мисля, че и това не е зле. А между другото да питам ..въобще даваха ли да се влиза в която и да е кола ? Или трябва да познаваш някой вътрешен човек за да можеш да се наместиш в някое зверче ?:-) Спомням си преди няколко години във Варна на едно изложение можеше всеки да си влиза в почти всички коли. Както и да е то дори присъствието на тия машини е било достатъчно !
:-)
Abe - kwi sa tiq 4ekij bre - Civic :-) :-)
Kwo e twa ?! Q daj nekoq snimka na towa, da go widim 6o za stoka e !
Abe - kwi sa tiq 4ekij bre - Civic :-) :-)
Kwo e twa ?! Q daj nekoq snimka na towa, da go widim 6o za stoka e !
za uspokoenie na vsichki-imash mis avtosalon i 1-vo miasto specheli momicheto na bmw
bmw is the best car in the world ®!!!!!!!!!!!!!!!!
bmw is the best car in the world ®!!!!!!!!!!!!!!!!
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
За съжаление е така, много скромни са ни автосалоните, а отгоре на всичко и представителите не дават да припариш до автомобилите
Имам един в'прос към теб.. много ли те кефи скоростниа лост на Хонда'та.. горе като на маршрутките.. Пежо Боксер и т.н., и как може да харесваш фирма като Форд.. това за мен са наи-смешните коли под слънцето.. незнам как има хора които ги купуват, но все пак секи си има собствен вкус 

- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Добро описание Бабун!
Също го посетих, опредено щанда на Баварците събираше най-голяма публика. 318-ската беше с М-Пакет, което я правеше доста красива. От щанда на Хонда най-голямо впечатление ми направи лозунга им - "The Power of Dreams", което ми прозвуча по-скоро като "The Dream of Power" - сънуват те, само си сънуват за мощност... Сивик Тайп Р - за мен с типично грозен дизайн (като повечето нови коли, но особено японските забиват), типичната спортна количка за хора с ограничен бюджет - макар че на салона имаше по-впечатляващи "чикийки" от нея като няк'ви наточени турбо-Сеати с по двестина коня. Аудитата също не впечатляват с нищо друго освен с това че ужасно си приличат и освен по размера и надписа отзад, по нищо друго не можеш ги отличиш, а и има опастно да сбиркаш с Пасатор. Въобще Ауди==Тотална безличност - това е впечатлението което създават.
LandShark
'90 "316"
Също го посетих, опредено щанда на Баварците събираше най-голяма публика. 318-ската беше с М-Пакет, което я правеше доста красива. От щанда на Хонда най-голямо впечатление ми направи лозунга им - "The Power of Dreams", което ми прозвуча по-скоро като "The Dream of Power" - сънуват те, само си сънуват за мощност... Сивик Тайп Р - за мен с типично грозен дизайн (като повечето нови коли, но особено японските забиват), типичната спортна количка за хора с ограничен бюджет - макар че на салона имаше по-впечатляващи "чикийки" от нея като няк'ви наточени турбо-Сеати с по двестина коня. Аудитата също не впечатляват с нищо друго освен с това че ужасно си приличат и освен по размера и надписа отзад, по нищо друго не можеш ги отличиш, а и има опастно да сбиркаш с Пасатор. Въобще Ауди==Тотална безличност - това е впечатлението което създават.
LandShark
'90 "316"

За аудитата не съм напълно съгласен (е, не са БМВ, ама са по-добри от доста, ако не от всички други след БМВ... вземи например А6 - невероятен автомобил - возил съм се много пъти във А6 2.4 куаттро и 2.5 ТДи куаттро), но съм съгласен, че Цивик Тайп-Р е абсолютен нещастник! Като го видях на автомобилния салон в София се чудех, как може кола, която претендира да е "спортна", да и сложат скоростите горе, направо заеби - кажи и "скопена маршрутка" и не я обиждай повече:)...
Представете си само - кола с предно предаване и скоростите горе... зле...
:):)
Предпочитам Ситроен Джъмпер GTi (ако някога направят такъв) пред тоя Цивик, поне ситроена ще върши работа
:)
А, за това че аудитата си приличат, ами то това май е тенденция при почти всички автомобилни производители днес - вземи Мерцедес, Форд, Рено, Пежо и т.н. и т.н., това май е нещо като "мода", продиктувана от намеренията на всяка марка да се отличава от другите.
Едно е сигурно - винаги отдалече ще се познава, че едно БМВ е БМВ, но никога 7-ма серия няма да е stretch-ната 3-та серия (както например S-klasse е stretch-ната C-klasse)!
BMW - Undoubtfully THE ULTIMATE DRIVING MACHINE !!!
Представете си само - кола с предно предаване и скоростите горе... зле...

Предпочитам Ситроен Джъмпер GTi (ако някога направят такъв) пред тоя Цивик, поне ситроена ще върши работа

А, за това че аудитата си приличат, ами то това май е тенденция при почти всички автомобилни производители днес - вземи Мерцедес, Форд, Рено, Пежо и т.н. и т.н., това май е нещо като "мода", продиктувана от намеренията на всяка марка да се отличава от другите.
Едно е сигурно - винаги отдалече ще се познава, че едно БМВ е БМВ, но никога 7-ма серия няма да е stretch-ната 3-та серия (както например S-klasse е stretch-ната C-klasse)!
BMW - Undoubtfully THE ULTIMATE DRIVING MACHINE !!!
- Babuna
- старши ентусиаст
-
:)
Chestno kazano i na men me izdrazni skorostniq lost na sportniq Civic
.Shte go prejalq ,ako mi q podarqt
.
Land Shark smqtam ,4e si dosta inteligentent 4ovek .Nqma smisul da pliuesh Honda - vseki ima pravo na lichen izbor .Az lichno haresvam i Honda i BMW .Honda predpo4itam !Qponcite predlagat edin produkt za edna cena ,a BMW drug za druga .Taka ,4e vsqkakvi sporove otpadat .I dvete marki sa dobri .
Ne trqbva da ima nikakvi razdeleniq mejdu liubitelite na sportnite avtomobili i vsi4ko svurzano s tqh ... neka sme edna obshnost .
PEACE !

Land Shark smqtam ,4e si dosta inteligentent 4ovek .Nqma smisul da pliuesh Honda - vseki ima pravo na lichen izbor .Az lichno haresvam i Honda i BMW .Honda predpo4itam !Qponcite predlagat edin produkt za edna cena ,a BMW drug za druga .Taka ,4e vsqkakvi sporove otpadat .I dvete marki sa dobri .
Ne trqbva da ima nikakvi razdeleniq mejdu liubitelite na sportnite avtomobili i vsi4ko svurzano s tqh ... neka sme edna obshnost .
PEACE !
zna4i vikash BMW 318i ima dobra dinamika..
..ami neznam, ama na mene mi napravi vpe4atlenie 320d, nishto 4e negovia dvigatel ne raboteshe, nishto 4e beshe bez 17" djanti ///M
porednoto dokazatelstvo 4e edinstveno BMW i Mercedes znaiat kak se pravi dizel.
vaprosnoto BMW beshe s po-dobri harakteristiki ot nato4enata 318i (pone na hartia.. dai boje niakoga da gi probvam i na jivo).
a mene ako ma pitash triabva da si palen psihopat da vzemesh toia TypeR.. ujasno skapa mashina za tova koeto predlaga.. vij za Acorda bih se zamislil dali ne e edna dobra semeina kola.
kato si padash po kola s predno predavane i za nishto na sveta ne ia smeniash sas zadno, a iskash i sporten duh, a iskash i da e malka.. izbora beshe samo edin Stilo Abart (pri vse 4e tfa shto pravi spageti ili mineti, koli nemoje da pravi). Sekvencionalna transmisia, ne malak dvigatel, navigacionna sistema, klimatronik, el. stakla, el.ogledela, eldorado.. kupishta drugi extri i gazain, malko po-dobar ot toia na Cvic-a, na cena s okolo 10K lv pove4e.
ako oba4e se 4udish de da farlish 50 000lv, to spored mene edinstvenoto razumno reshenie beshe tova 320d.
kato cialo bih oka4estvil cialoto izlojenie kato tapo.. niamashe neshto koeto da go vidia tam, a predi tova da ne sam go vijdal po ulicata (tam samo harakteristikite im vidiah).. mai edinstveno tova stilo abarth vidiah za prav pat tam.
..ami neznam, ama na mene mi napravi vpe4atlenie 320d, nishto 4e negovia dvigatel ne raboteshe, nishto 4e beshe bez 17" djanti ///M
porednoto dokazatelstvo 4e edinstveno BMW i Mercedes znaiat kak se pravi dizel.
vaprosnoto BMW beshe s po-dobri harakteristiki ot nato4enata 318i (pone na hartia.. dai boje niakoga da gi probvam i na jivo).
a mene ako ma pitash triabva da si palen psihopat da vzemesh toia TypeR.. ujasno skapa mashina za tova koeto predlaga.. vij za Acorda bih se zamislil dali ne e edna dobra semeina kola.
kato si padash po kola s predno predavane i za nishto na sveta ne ia smeniash sas zadno, a iskash i sporten duh, a iskash i da e malka.. izbora beshe samo edin Stilo Abart (pri vse 4e tfa shto pravi spageti ili mineti, koli nemoje da pravi). Sekvencionalna transmisia, ne malak dvigatel, navigacionna sistema, klimatronik, el. stakla, el.ogledela, eldorado.. kupishta drugi extri i gazain, malko po-dobar ot toia na Cvic-a, na cena s okolo 10K lv pove4e.
ako oba4e se 4udish de da farlish 50 000lv, to spored mene edinstvenoto razumno reshenie beshe tova 320d.
kato cialo bih oka4estvil cialoto izlojenie kato tapo.. niamashe neshto koeto da go vidia tam, a predi tova da ne sam go vijdal po ulicata (tam samo harakteristikite im vidiah).. mai edinstveno tova stilo abarth vidiah za prav pat tam.
отг:::)
Бабуно,
на автосалона бяхме заедно с LandShark и определено просто минахме с бърза крачка всички щандове. На някои дори не обърнахме никакво внимание. След краткото притичване около другите, си дойдохме на думата и се озовахме на щанда на БМВ. Там лично ми беше интересна само съвършената лимузина, но за съжаление имаше много народ и не искахме да молим хората от дарукар да ни я покажат по-отблизо.
Относно Хонда, Ауди, Форд, Пежо... - всички стоят за мен в един куп - в този на колите които няма да поискам никога. Признавам само БМВ, някои модели на Мерцедес и Порше. Никои друг. Това е. Както казвате - всеки си има право на мнение.
на автосалона бяхме заедно с LandShark и определено просто минахме с бърза крачка всички щандове. На някои дори не обърнахме никакво внимание. След краткото притичване около другите, си дойдохме на думата и се озовахме на щанда на БМВ. Там лично ми беше интересна само съвършената лимузина, но за съжаление имаше много народ и не искахме да молим хората от дарукар да ни я покажат по-отблизо.
Относно Хонда, Ауди, Форд, Пежо... - всички стоят за мен в един куп - в този на колите които няма да поискам никога. Признавам само БМВ, някои модели на Мерцедес и Порше. Никои друг. Това е. Както казвате - всеки си има право на мнение.
отг:::)
абсолютно съм съгласен!
BMW - Undoubtfully THE ULTIMATE DRIVING MACHINE !
...LONGLIVE CIVIC TYPE-R MINI BUS...
...LONGLIVE CIVIC TYPE-R MINI BUS...
320d наистина са супер, особено с новия двигател, който ако не се лъжа е 150кс и има по-добри динамични характеристики от двигателя на 318i (той май че беше 2.0 ??!).
Просто не ми се мисли тогава 330d какво прави - плаша се:), абе изобщо луди дизели имат тия BMW-та...
Просто не ми се мисли тогава 330d какво прави - плаша се:), абе изобщо луди дизели имат тия BMW-та...
- Babuna
- старши ентусиаст
-
Da 320d ....
Da 320d-to imashe po-dobri harakteristiki ,no puk az ne haresvam dizelite kato cqlo .Puk i tva prekrasno ,malko spoiler4e na 318i-to mnogo hvashtashe okoto
.I dvete BMW-ta bqha ludnica ,a onova 4ydovishte ... 745Li shqkash idvashe ot Kosmosa i beshe kacnalo na avtoizlojenieto za malko ... da mu se poliubuvat horata .5tata seriq ne me vpe4atli .Po prostata pri4ina ,4e sum q vijdal hilqdi puti po-putishtata .

отг::Da 320d ....
Прав си! 7-мата серия е някакъв космически автомобил! Ей сега на 20 метра от офиса гледам има спряно едно черно 745i с транзитни номера... чисто ново е - блести, бахти машината, бахти чудото - заеби ти S-класи, А8 и т.н. - това е КОСМИЧЕСКИ КОРАБ, а не кола!
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
отг::Da 320d ....
I az sam saglasen 4e po dobra mashina ot BMW njma!No Hondi4kata ne be6e nikak lo6a!I az ia vidjh na panaira.Karal sam CRX V-TEC i da si priznaia nikoga drug pat ne sam vizdal 1.6 da e takav samolet,a taia na panaira beshe 2.0 taka 4e njmam dumi!Garancia 4e shte nadbjga 320i!I vse pak men bavareca po me kefi!:)
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2