Проблем със багажника!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със багажника!!!
Заключи ми се багажника и немога да го отворя! Централното работи навсякаде ,но не се отваря капака! От ключалката пробвах,но уви пак неще! Отключва вратите ,но него (багажника),не отключва! Ако някой може да помогне и да даде съвет как да стане ,че да го отворя ще съм му много Благодарен!!!!
Допълнение,към темата!!!!
Нямам бутон за отваряне на багажника вътре във купето до лоста за предния капак!!!!
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
има едно гумено уплатнение на бутона на задниа капак. Махни го и натисни бутона с ръка! Много често това уплатнение се заклещтва и бутона остава в едно положение и централното не го отключва.
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
И при мене се беше получило така... Като пробваш с ключа винаги трябва да се отваря, но трябва да врътнеш по-силно на ляво... Иначе при мене уплътнението не иска да пада, а се държи за нещо вътре, но като го наглася да си седи как тебе нямам проблеми... И аз нямам копче за багажника вътре в купето.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
BIKA_73 написа:Колеги Благодаря за съвета,проблема беше точно там ,накъдето ме насочихте! Имам да черпя,ама тук на морето в Бургас!![]()
![]()
![]()
Ако мислиш, че това, че си в Бургас ще се оттървеш, жестоко се лъжеш

8 мнения
• Страница 1 от 1