BMW първа серия купе- първа официална информация
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Много е добра, да.... радвам се, че не избързах да се мятам на 3-вратата 1-ца и сега ще изчакам за купе-то
мноу яко 

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
vitamincpp написа:Първоначално ми се струваше леко грозничка, сега ми се вижда уникално грозна
подкрепям мнението ... задницата е много зле айде предницата пак може да мине обаче задницата .... ужас !

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
много е красива, признавам си че бях леко скептично настроен, заради разните фотошоп previews, но крайния истински вариант е страхотен. На всичкото отгоре са му поставили торпедото с двойно турбо, което го водят за един от двигателите му. Май вече 1цата преминава в свой собствен клас.
Наистина съм много приятно изненадан уникална красота! Страхотни пропорции, красиви динамичнии линии, заострена муцуна и намръщена задница - pure BMW!
Наистина съм много приятно изненадан уникална красота! Страхотни пропорции, красиви динамичнии линии, заострена муцуна и намръщена задница - pure BMW!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Turturelo написа:трябва да призная, че в началото не ми харесваше изобщо отзад, но с течение на времето ми допадна доста. Днес имах възможността да направя няколко кръгчета на един от тестовите полигони на BMW с 135i и мога да заявя, че тази кола е totally sick!Не е истина как върви ..
Стига дразнииииии

Само задницата ми се струва малко късичка.
Отзад как е? На задната седалка?
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3