Къде минава конденза от климатика ?
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Nickola
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 550
Къде минава конденза от климатика ?
Днес се загледах в "гьолчето" , което оставя от конденза след като е колата е работила с вкл.климатик на място. Пипнах течноста - леко мазна стои. Това нормално ли е? Климатикът в къщи отделя чиста вода.
И дали не оттича около някакво омаслено място та такава "мазна" вода да капе ?
Колата е Е34 02.1990 ЕСЕ 12V.
И дали не оттича около някакво омаслено място та такава "мазна" вода да капе ?
Колата е Е34 02.1990 ЕСЕ 12V.
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Моята има изводи от двете страни на пода, над скоростната кутия!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Има едно маркуче на мойта ,което както Тошко каза ,минава покрай предния край на скоростите
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Nickola
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 550
Но няма основание да е "мазна" течност, освен ако не улива около някакво намаслено място.
Тия маркучета виждат ли е отдолу ?
Тия маркучета виждат ли е отдолу ?
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Абе, а на мен защо не ми тече конденз? Поне не съм забелязал. Иначе климата си бачка страхотно, днес чак ме втресе по едно време. Ама който си е проЗд си е проЗд - карам на 18 градуса

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
TheBoss написа:Абе, а на мен защо не ми тече конденз? Поне не съм забелязал. Иначе климата си бачка страхотно, днес чак ме втресе по едно време. Ама който си е проЗд си е проЗд - карам на 18 градуса![]()
![]()
Ако много си го надул,може и да не успява да се размрази-провери за буци лед в кожуха на радиаторите.Има и по-прости-карам на 16 и съм с лек плексит на дясното рамо и посиняла адамова ябълка

Преди години, когато климатиците не бяха много разпространени,ми беше омръзнало да ме предупреждават ,че ми тече масло или ,че е изкипяла водата-особено на българо-турската граница и от двете страни.

Колега Nickola,ти си отговори на въпроса.
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
TheBoss написа:Абе, а на мен защо не ми тече конденз? Поне не съм забелязал.
И моя много рядко отделя конденз - но след като духа студено на кой му пука!

Good Luck
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Колеги ,има значение къде се кара колата-ако въздуха е сух, почти няма да има конденз,ако караш в Инстанбул или Солун ,ще има цели локви. 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Az na Слънчев бряг в яката жега миналата година чак се уплаших,помислих че имам спукано съединение
Там е влага съответно ...
Георги Пенчев

Там е влага съответно ...
Георги Пенчев
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Да не ти разправям за ужаса си в Дубай,когато бях спрял в пустинята да поразгледам и да видя какво е това 55 градуса на живо и като се обърнах цялата кола беше в локва вода.
Това му е хубавото на климатика-освен ,че изстудява и изсушава.На вън влага и жега,вътре планински въздух.Най-много се оценява когато си край вода.
Това му е хубавото на климатика-освен ,че изстудява и изсушава.На вън влага и жега,вътре планински въздух.Най-много се оценява когато си край вода.
10 мнения
• Страница 1 от 1