МАЛКОТО МОМЧЕ С ГОЛЯМАТА ЛОША КОЛА
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
МАЛКОТО МОМЧЕ С ГОЛЯМАТА ЛОША КОЛА
И така слукчата стана вторник сутринта:Карам по Цариградско с около 100 км/ч в крайна лява,в един момент минавам покрай една 5-ца комби.В следващия момент гледам 5-цата без мигач се залепи за мен,некав пишлигар нервен.Аз обаче съм достигнал колона от коли пред мен и намалявам,в този момент малкото момче с голямата лоша кола се изнерви,върна една назад и.....ляво,дясно и пак ляво,дясно(без мигач разбир се)накрая в бус лентата.На цариградско беше станала вече лудницата а оня него е..е,свирят гуми клаксони пишлимето гассс.Жена ми вика -Тоя ,че утрепе някой май е от вашия форум.Може да е а може и да нее и викам,ама по скоро второто 

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
oт жегата е
някои хора не им понася.
някои хора не им понася.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
add1cted написа:От къде знаеш, че не е бързал за някъде? Защо като видите някой така да кара и го изкарвате най-големия лумпен? Не зависимо на каква възраст си все някога ти се налага да бързаш за някъде... все едно и ти не си бързал и не си правел подобни работи...
Случва се да бърза човек ама си има правила ,които трябва да се спазват. Няма какво фатално да се случи за 15 минути ако изчака..
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
M3CSL написа:Случва се да бърза човек ама си има правила ,които трябва да се спазват. Няма какво фатално да се случи за 15 минути ако изчака..
Или комшията се обади че сте много шумни с жена ти, а ти си на цариградско в задръстването

- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
BMW lover написа:M3CSL написа:Случва се да бърза човек ама си има правила ,които трябва да се спазват. Няма какво фатално да се случи за 15 минути ако изчака..
Или комшията се обади че сте много шумни с жена ти, а ти си на цариградско в задръстването![]()
![]()

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
BMW lover написа:M3CSL написа:Случва се да бърза човек ама си има правила ,които трябва да се спазват. Няма какво фатално да се случи за 15 минути ако изчака..
Или комшията се обади че сте много шумни с жена ти, а ти си на цариградско в задръстването![]()
![]()
Ти нали знаеш, че отиде в една тема малко по-нагоре...
Махнах си главата от смях...

хм... ако аз си карам бързо и настигна някои дето кара по-бавно и е във средната лента и после се лепне за мене и почне да прави глупости само и само да ме мине- можеш да бъдеш сигурен че не е бързал и като си го минал всичката кръв го е блъснала във грешната глава...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
![]()
Бе за къв к*р да бързам нали знам къде мога да я намеря

Тъкмо докато чакам в задръстването и тече лихва на боя.
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
add1cted написа:От къде знаеш, че не е бързал за някъде? Защо като видите някой така да кара и го изкарвате най-големия лумпен? Не зависимо на каква възраст си все някога ти се налага да бързаш за някъде... все едно и ти не си бързал и не си правел подобни работи...
добре, но независимо на каква възраст си и независимо колко много бързаш, не е оправдано да излагаш човешки животи на риск.
Нали?

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2