извадка от news.bg

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 08 Фев 2004, 17:37

Първо никои не трябва да се мъчи 20 - 30 мин преди да почини , и никои да не му помогне НЕЧОВЕШКО е.

Я си кажете някои от вас да е спазвал ограничението на Цариградско ? А че куките са тъпи и прости така си е? Заради тях ся 2 месеца съм без книжка , и то щото оня да се покаже кои е :wink: .....
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 08 Фев 2004, 17:49

Според мен ( мир на праха му ) си е виновен сам .. добре че само той е загинал :!: В ГРАДА НЕ СЕ КАРА С 200 км/ч ,пък било то и CL55 . Можеше да загине и някой случаен минувач .. Все още си спомням за оня дето помете цяло семейство :!: Помнете го и Вие .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 08 Фев 2004, 18:14

BIJOU казвам го с голям акъл това нещо :!: И не сам карал с превишена скорост в града защото сам на 16 :!: :!: Омръзнало ми е от такива дребни фукни с скъпи коли които убиват невинни заради собствената си простотия :!: Пак казвам :arrow: тоя сам си е виновен и се радвам 4е някои хора ме подкрепят със същото мнение(chefo_E30,Alexi).....Ситуяцията в България е такава 4е малко хора могат да подарят на синовете си 55 АМГ с 4естно спе4елени пари което ме навежда на една друга мисъл :arrow: ще се сетиш какво имам предвид :!:
Последна промяна Slavi_m на 09 Фев 2004, 12:02, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 08 Фев 2004, 21:06

LuBo1 написа:Първо никои не трябва да се мъчи 20 - 30 мин преди да почини , и никои да не му помогне НЕЧОВЕШКО е.

Това ми смрази кръфта!
Напомня ми за един случай дето един тираджия (приятел на баща ми) го спрели, пребили го зверски, откраднали тира и го хвърлили в канафката. Тва става в България! Никой не му помогнал. Накрая спрял един друг тираджия който го видял как лежи пребит в канафката. Познайте какъв е бил? Не не е българин, а ТУРЧИН!
Няма да се оправиме скоро! Все другите ни виновни, а ние не се погледнем!

Diver's Nightmare
Аватар

Мнение от TOM » 08 Фев 2004, 23:04

Това ми смрази кръфта!
Напомня ми за един случай дето един тираджия (приятел на баща ми) го спрели, пребили го зверски, откраднали тира и го хвърлили в канафката. Тва става в България! Никой не му помогнал. Накрая спрял един друг тираджия който го видял как лежи пребит в канафката. Познайте какъв е бил? Не не е българин, а ТУРЧИН!
Няма да се оправиме скоро! Все другите ни виновни, а ние не се погледнем!

За съжаление това е реалността в България
е21 345 0-402м 12.18
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 09 Фев 2004, 1:54

Колеги, едва ли има някой от нас който да не е карал с 160+ по Цариградско, разликата е там ДАЛИ МИСЛИМ ДОКАТО ГО ПРАВИМ!!! Поне мойто мнение е че почти никой не го прави, още повече се съмнявам че пича в мерцедеса е (той надали някога в живота си го е правил, също както и приятеля му в ауди-то). Както многократно мисля е споменавано в този форум, няма значение дали е бързо или бавно стига да е РАЗУМНО. А относно вината на полицая, мислия че е крайно време да спрем да ги плюем за всичко, те не са виновни за това което са (няколко примера с няколко поговорки - не е луд тоя дето яде баницата а тоя дето му я дава, демек те взимат пари защото ние им даваме, защото не искаме да ни наказват; кой каквото прави на себе си го прави; каквото повикало такова се обадило и т.н. все в същия ред на мисли). Да живеем за своя сметка, не за чужда и не забравяйте че законите и полицайте са за да ни пазят, най вече от нас самите.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 12 Фев 2004, 0:47

Добре де тези които плюят по полицая нека ми отговорят на два въпроса: Има ли ограничение за скороста в града?Има ли ограничение за скороста по Цариградско?Наистина и аз се дразня на полицаите но все пак не цялата вина е на полицая нали?И аз обичам да се возя с високи скорости (на 16 съм за това се возя и по-рядко карам) и мен са ме возили с 200+ :D но все пак не на Цариградско ами на магистралата към Пловдив.А за тези които казват:"Тоя тапак полицая не е ли могъл да запише номера и после да ги намерят" искам само да ги питам дали вие ще можете да видите и запишете номера на кола която минава покрай вас с 170+ вечерта? :roll: Друг е вапроса дали номера на колата не е бил примерно С 5555 РК защото малко се съмнявам Е 55 АМГ да е с номер примерно С 4782 КН :? но все пак не съм сигурен колко хора ще го видят
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 12 Фев 2004, 10:23

Абе вие още ли вярвате на вестници в тях е пълно с глупости и ако си купиш 5 вестника ще видиш 5 версии.
Че полицаите са смотани и алчни е ясно, но не мога да оправдая и шофиори който си мислят ,че емблемата наколата дава предимство.
Върху последното се замислете и вие.

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 12 Фев 2004, 11:42

BESSNIA написа:мислят ,че емблемата наколата дава предимство.
Върху последното се замислете и вие.

:bowdown:
Engi: Падаш ми в погледа бате с подобни изказвания :oops:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 12 Фев 2004, 13:17

пада не пада ама си е точно така, като излезе кво ще направи? ще ги спре ли ? таратанци, най-много да го ударят него (както е станало) и да създаде паника в резулатат на която да има някаква трагедия (това също е станало).
В България няма полицаи, има куки! Полицаи в България няма и да има скоро, защото 99% от хората работещи за МВР са там за да лапат, кой като пътен полицай, кой като служител на икономическа полиция, КОЙ КАТО ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР ИЛИ МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ!!!
Това са хора които разбират от работата си само в раздел "корупция".
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 12 Фев 2004, 14:09

MJ23 написа:.А за тези които казват:"Тоя тапак полицая не е ли могъл да запише номера и после да ги намерят" искам само да ги питам дали вие ще можете да видите и запишете номера на кола която минава покрай вас с 170+ вечерта?

а дали пък с такава скорост ще успее да го спре :roll: :?:
Не нзпазно в някой щати в САЩ, Англия, Германия и други страни на Полицайте им е ЗАБРАНЕНО да гонят или да се опитват по такъв начин да спират коли с престъпници(а да превишиш в гарада скоростта с 90км/ч си е престъпление), за да не стават такива сакътлъци.
На Плиска смятам повечето знаете,че има камера за замерване на скоростта, тогава каква му е работата точно там, виждайки кола с ТАКАВА скорост да скача като Рамбо на платното.
Не ме разбирайте погрешно - не съм на страната на момчето с мерцедеса, аз съм на страната на човека с Опела, на чието място можеше и да съм аз........
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 12 Фев 2004, 15:29

Ати и аз знам че там има радари ама колко пъти трябва да мина с висока скорост за да получа "честитка" :?: Съсипах се да се яхам от там една вечер преди месец два и досега нищоооо .....работи нанайси.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 12 Фев 2004, 16:17

BIJOU написа:И важното е не откъде има пари да си купи такава кола, а че вече го няма!!!!

може и сам да си ги е изкарал ( наркотици??) :twisted: :twisted: , пък за това че го няма си е виновен само и единствено той, така че ако обичаш не ни вменявай вина за случая :!: :!: :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 12 Фев 2004, 18:22

На Плиска смятам повечето знаете,че има камера за замерване на скоростта, тогава каква му е работата точно там, виждайки кола с ТАКАВА скорост да скача като Рамбо на платното.
Не ме разбирайте погрешно - не съм на страната на момчето с мерцедеса, аз съм на страната на човека с Опела, на чието място можеше и да съм аз........

:yes:

В такива случаи винаги се сещам за оня идиот дето излетя от пътя на качване от алея Яворов към Цариградско и падна върху една движеща се с 40 км хонда с нищо неподозираща жена вътре. Каква е гаранцията, че ако караш примерно няма да ти се случи нещо такова? Затова също смятам, че трябва да се кара не бавно, а разумно!
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 12 Фев 2004, 21:28

Е разумно ли е 170 в града, било то и на Цариградско? :dunno:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории