климатика понамирисва
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
климатика понамирисва
Има ли някакъв друг филтър , който е за климатика, освен този който е за въздуха в купето.
Нещо ми понамирисва като на оцет след като е работил климатика. Явно са някви гъби и други подобни. Кажете с какво се лекуват. Четох в някой от чуждите форуми за решаването на този проблем , но беше зимата и не ме засягаше още и не обърнах внимание и не запазих адреса на сайта. Сега търся но не го намирам
Едва ли само аз имам този проблем , та кажете как се оправя.
Нещо ми понамирисва като на оцет след като е работил климатика. Явно са някви гъби и други подобни. Кажете с какво се лекуват. Четох в някой от чуждите форуми за решаването на този проблем , но беше зимата и не ме засягаше още и не обърнах внимание и не запазих адреса на сайта. Сега търся но не го намирам
Едва ли само аз имам този проблем , та кажете как се оправя.
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Темата е много полезна! При положението с този проблем е просто трагично. Ако климатика е работел и го спра и оставя да духам без него става много зле - направо мирише на блато в колата и прозорците толкова много се изпотяват че нищо не се вижда след това.
Прочетох темата с линка по-горе, обаче не ми се иска сам да се пробвам с такива неща, да не стане някой гаф, така че ако някой може да препоръча конкретен сервиз където могат да ми изчистят въздуховодите и да ги обезпаразитят (в София) ще съм много благодарен.
Прочетох темата с линка по-горе, обаче не ми се иска сам да се пробвам с такива неща, да не стане някой гаф, така че ако някой може да препоръча конкретен сервиз където могат да ми изчистят въздуховодите и да ги обезпаразитят (в София) ще съм много благодарен.
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
6 мнения
• Страница 1 от 1