Бензин в двигателя
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
с
здравейте,четох и искам да дам моето наблюдение ,имам м52 от 7месеца ,предимно го карам градско сутрин и вечер ,колата е на 196000 ,95 г.,но до сега нямам такива ядове с повишаване на маслото .с 95 бензи я карам .2 пъти сменям масло с 5в40 и го яде малко ,но сложих 10в40 и почти не мърда до смяна. Редовно си я вкарвам в 5хил.оборота и сам много доволен от разхода за разлика от старато бмв .
Re: с
Пуснато на: 22 Юни 2007, 22:35 Заглавие: с
Ти сега хвалиш ли се какво? Нещо немога да разбера.
Ти сега хвалиш ли се какво? Нещо немога да разбера.

с
абе вие сте луди ,човек казва как е работата с цел да помогне , от градско каране нее проблема това писах,ако го приемаш за хвалене ...аиде със здраве.
Re: с
Виж тука луди няма.Ако си чел по ред всичко ще видиш че в 2-ят пост аз го казвам същото.Ако ти имаш кола от 7 месеца аз имам от 1989 год.По въпроса -Това че редовно я вкарваш в 5000 обор. не виждам как помагаш.По назад точно това съм казал.Че не е нужно да си караме колите като идиоти за да се избегне този проблем.

Стига глупости че сълзи ми потекоха от смях
Кои разбирач ви каза че като си карате колите на къси растояния при незагрят двигател и ще ви смеси бензина с маслото
Еии ако ви чуе някои от фабриката на нашта марка ще изпадне в истерия
И какъв извод си направихте
сутрин палите газ над 5000 оборота и поне 200 километра иначе горите и бинзин и масло стават едно
ОООО ще падна от смях
наистина живеем в демократична държава и всеки има право да е заблуден ама чак пък толкова
Кои разбирач ви каза че като си карате колите на къси растояния при незагрят двигател и ще ви смеси бензина с маслото

Еии ако ви чуе някои от фабриката на нашта марка ще изпадне в истерия
И какъв извод си направихте
сутрин палите газ над 5000 оборота и поне 200 километра иначе горите и бинзин и масло стават едно
ОООО ще падна от смях
наистина живеем в демократична държава и всеки има право да е заблуден ама чак пък толкова
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2