Top Gear Bulgaria

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 20 Юни 2007, 0:08

И аз го чакам с нетърпение
Niki Lauda

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 20 Юни 2007, 2:05

Turturelo написа:скоро .. в печатница е мисля в момента.

много хора се оплакват, че го няма по бензиностанциите или по-точно имат само по 1-2 бройки и някой психопат като мене ги взима и двете за да подари едната на добър приятел.

Ще има ли ново ДВД???

Между другото дали има шанс звука да е малко по-силен от 1то ДВД...или само аз си внушавам, че нещо е тихо.

НЕ за друго ама обичам да слушам музиката от двигателите :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330Cd
Мечтае да кара: F10 M5
Детайли за колата: Stock.

Мнение от dinko_sd » 21 Юни 2007, 18:05

Внушаваш си, ДВД-то е префектно и от към звук, и от към всичко ;)
Бях малко скептичен към списанието, но се оказа върхът :idea:
Очаквам с нетърпение втория брой, който между другото трябва от утре да го има - съдейки по датата на пускане на първия :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 21 Юни 2007, 20:41

И аз чакам с нетърпение новия брой, мислих че е излезнал, но днес като обикалях още го нямаше.
Докато чакам за новия бих искал и аз да споделя впечатленията си от първия брой. Добра цена, готино ДВД множество материали, интересни статии, но всичко както някой преди мен спомена е много хаотично. Няма обособен стил, в смисъл българските статии си личи, че много различни хора са ги писали, освен това като визия също има някакъв хаос, който обаче според мен не е интересен и наситен, а по-скоро объркващ, но предполагам че след няколко броя ще натрупат опит и редакторите и целия екип и ще го изпипат. Да не забравя и да ги поздравя за страхотните статии за БГ автомобила, като студент четвърти курс при преподавателя, който ръководи проекта ми беше много интересно да науча още интересни факти и да прочета интервюто с Лешке.

Не ме карайте да чакам твърде много за втория брой, имам нужда от дозата си Топ Гиър всеки месец!!!!!! :D
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 22 Юни 2007, 12:18

С 4 корици излиза днес втория брой на българския Top Gear. Повече от 40 страници в изданието са посветени на 60-годишнината на Ferrari. Това е и причината за забавянето на отпечатването на списанието с няколко дни. Поредният брой на британския TG с цели 60 колекционерски корици е на пазара от около седмица с тираж от 190 000 копия.
На четирите корици на родното издание са култови модели като Enzo и 599 GTB Fiorano „Panamerica”, Михаел Шумахер и американската легенда Сами Дейвис джуниър. Те са покрити от оригиналната корица на TG, изрязана по ефектен начин и със снимка на Ferrari FXX.
В специалното приложение за „кончетата” можете да намерите ексклузивно интервю с боса на компанията Лука ди Монтедземоло, специален тест на „подвижната лаборатория FXX”, откровения на състезателните инженери на Фелипе Маса и Кими Райконен и т.н. и т.н.
Джеръми Кларксън е в стихията си – българската редакция публикува репортаж от негово гостуване в Jaguar и коментар за Формула 1. Според голямата уста на Top Gear, „балетът е по-интересен от F1”. Един от водещите материали е репортаж за участието на трима българи на култовото рали за милионери Carbon Black, има и тест на българската кола SMC Univers.
Пълният тираж на българския втори брой на TG ще бъде пуснат в понеделник.
Агенция Speed Press

Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 22 Юни 2007, 14:32

Значи вече е по сергийте така ли?

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 22 Юни 2007, 21:12

мисля, че от утре може да го намерите .. и както каза цитира колегата Flat 6 от понеделник ще "залеем" бутките :winky:

Смея да твърдя, че втория брои е дори по-силен от първия. Чета го в момента и ми се пълни душата от кеф .. :D Чакането според мен си заслужава напълно и промяната направена в последния момент (дело на главния редактор) си заслужава напълно. Даже май ще намерите разни писали в този форум на първите страници :mhihi:

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 23 Юни 2007, 23:06

чакам го с нетърпение :winky: :mhihi:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 28 Юни 2007, 21:56

лудница е
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 29 Юни 2007, 9:28

Радвам се , че открих второ интересно списание -другото е AUTO MOTOR und SPORT :!:
ПС Последния излязъл брои на Ауто Билд - е последен и за мен :evil:

:OT: В Пловдив има три закупени EOS и на трите покривите текът , не капят, а текът!
И тази кола според въпросното списание е по-добра от A4, 3-та серия кабриолет и С70 Volvo :evil:
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325ci много синя

Мнение от MakMakoB » 30 Юни 2007, 0:24

Flat 6 написа:Един от водещите материали е репортаж за участието на трима българи на култовото рали за милионери Carbon Black,

ето българите с участие в Carbon Black... ;) Според сайта са 6-ма българите...

http://cbrally.co.uk/index.php?option=c ... &Itemid=79

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 30 Юни 2007, 10:40

Turturelo написа: Даже май ще намерите разни писали в този форум на първите страници :mhihi:

;) :winky: 8)
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 30 Юни 2007, 10:51

Много ми хареса списанието, още едно браво от мен! Много ми стана смешно като чета писмата (винаги първо тях преглеждам), някои индивиди от форума се изявиха :mhihi: Жалко, че са скъсени писмата, интересно какви ли са в цял вид (това е намек да ги публикуват тук, във форума) :mhihi:
BMW only!

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 01 Юли 2007, 18:29

Вчера си купих 2-рия брой, е просто съм приятно изненадан.Личи си, че работят хора професионалисти, също така на 2-рия брой много ми хареса интерфейса - много идейно направен ;)
Кога ще излезне, 3-тия брой ? :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Lafera » 01 Юли 2007, 20:09

Някой да знае от къде мога да си поръчам 1ви и 2ри брой online или някой от Добрич да каже къде мога да го намеря :help:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум