нов подфорум
Модератор: I.Voykov
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
нов подфорум
Хора, като гледам, че всеки ден, за някоя катастрофа се пускат поне по три нови теми, какво ще кажете да се направи нов подфорум, който да бъде само за това. За име, най-добро би било: Черна Хроника, или Войната по пътищата. Просто ми писна, всеки ден в половината подфоруми само теми за катастрофи. Нека си има един подфорум, па който иска да чете, кой неиска да го подминава.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Можем да отворим някъде важна тема с призив за внимателно шофиране и вътре да се пуска подобен род информация, но в цял форум не виждам смисъл. Поне аз. Но това е моето мнение и не може да бъде крайно преди да се изкажат Иво Войков и Асен... Някак си е хубаво да напомняме на хората за тези тежки катастрофи и колко лесно може да си отиде човек, но някои дълбоко в себе си се опитваме да забравим подобни случки, случили се на нас самите или на близки хора. За това мисля, че форум за черна хроника би бил прекалено голяма стъпка. На важна тема съм абсолютно съгласен, все пак навремето даже имаше такава за кампания против тютюнопушенето...

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Време беше,...

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
Не е проблема в четенето асене, проблема е в това, че се задръства форума с не чак дотолкова положителни теми. Дали ще са в отделен подфорум или ще са в извън темата, не е все едно, щото все на една седмица някой ще ги поглежда, просто от любопитство. другия вариант е за подфорум Новини, защото има и други теми съдържащи някакви новини, тавм да бъдат и тия гадните за мангалите и катастрофите 

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума