търсачката 2

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

търсачката 2

Мнение от t0sh » 18 Юни 2007, 4:50

след като предната тема бе заключена поради :box: пак да питам:

ясно е че не се четат правилата, но първите Х мнения както предупреждава в полето за писане за кирилица, защо не се направи (за 2 минути) и добавка за ТЪРСАЧКАТА поне, ако не и за анкети.

или един линк за правилата направо? т.е. 'прочетете правилата на форума тук http://bla?viewtopic=bla2'
дори още по-добре, защото ако някой го забрави, ще е често срещан линк и съответно популярен, и то 1 ред вместо 3-4.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 19 Юни 2007, 17:33

А не е ли по добре модераторите да подреждат темите :?:
Все си мисля че колкото и оф топик да има чат пат излиза по някоя доста полезна тема.На последък не съм видял да се добавят теми във Полезни теми или често срещани проблеми.
Мисля че освен да заключват теми да правят забележки на юзърите къде да си пускат темите и това им влиза в задълженията.
Освен това в някои от старите теми има неработещи линкове с което те стават безполезни.Аудовръзките в под форум Е36(ако не е оправено вече).Мисля че като се напише подобна тема е хубаво някой мод да слага снимките на хостинга на сайта,по този начин няма да се губят нещата.
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 21 Юни 2007, 20:29

vld написа:А не е ли по добре модераторите да подреждат темите :?:
Все си мисля че колкото и оф топик да има чат пат излиза по някоя доста полезна тема.На последък не съм видял да се добавят теми във Полезни теми или често срещани проблеми.
Мисля че освен да заключват теми да правят забележки на юзърите къде да си пускат темите и това им влиза в задълженията.
Освен това в някои от старите теми има неработещи линкове с което те стават безполезни.Аудовръзките в под форум Е36(ако не е оправено вече).Мисля че като се напише подобна тема е хубаво някой мод да слага снимките на хостинга на сайта,по този начин няма да се губят нещата.

Честно казано не разбрах нищо от това, което написа. Ако го структурираш по-добре ще съм ти благодарен, за да можем да измислим нещо. Между другото не е приятно да се говори за "задължения". Тук всеки помага на добра воля, хабейки от личното си свободно време. Не разбрах в какъв смисъл да се подредят темите и какви са тези често срещани проблеми. Не искам да звучи заядливо наистина не те разбрах. Иначе можем да измислим нещо като профилактика на всеки 6 месеца да кажем и всеки модератор да преглежда важните теми и съобщенията в своите форуми, за изтекли линкове или морално остаряла информация или правила. Ако съм те разбрал поне донакъде имаш предвид това. Но можем да помолим модераторите да го правят само за темите със статут "важна" или "съобщение", но не и да ги караме да се ровят в отдавна минали в архива теми, за да коригират линкове. За качването на хостинга съм съгласен, но там се минава през модераторски контрол отново и не могат снимки и други материали да бъдат публикувани веднага, което малко спъва нещата. Но дори и да ги качваме там съм се уверил в едно. Няма нищо вечно ;) Та моля те, малко да понкретизираш, за да мога да отговоря на мнението ти на 100%. Благодаря предварително 8)
Изображение
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Re: търсачката 2

Мнение от Иво » 21 Юни 2007, 20:36

t0sh написа:след като предната тема бе заключена поради :box: пак да питам:

ясно е че не се четат правилата, но първите Х мнения както предупреждава в полето за писане за кирилица, защо не се направи (за 2 минути) и добавка за ТЪРСАЧКАТА поне, ако не и за анкети.

или един линк за правилата направо? т.е. 'прочетете правилата на форума тук http://bla?viewtopic=bla2'
дори още по-добре, защото ако някой го забрави, ще е често срещан линк и съответно популярен, и то 1 ред вместо 3-4.

Имам една идея за това с правилата и търсачката, която ще взаимстваме от опита на други форуми. Иначе в полето за гости и хора ненатрупали определен брой мнения наистина можем да добавим, някои от по-основните неща. Не съм сигурен обаче до колко това ще помогне, тъй като всеки по-дълъг текст, става по-малко четен. Проблема е, че 99% от форумите не променят default-ските правила на форумите и поради това потребителите не ги поглеждат никога, защото знаят, че вътре ще намерят същото, както навсвякъде. А има наистина много различни форуми, с различна насоченост, правила и изисквания. Ние сме ги променили, но явно отново не им се обръща внимание. Ще обсъдя идеята с другите администратори и ще видим кое и как да променим.
Изображение
Изображение

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума