Top Gear Bulgaria
Модератор: Общи модератори
Turturelo написа:скоро .. в печатница е мисля в момента.
много хора се оплакват, че го няма по бензиностанциите или по-точно имат само по 1-2 бройки и някой психопат като мене ги взима и двете за да подари едната на добър приятел.
Ще има ли ново ДВД???
Между другото дали има шанс звука да е малко по-силен от 1то ДВД...или само аз си внушавам, че нещо е тихо.
НЕ за друго ама обичам да слушам музиката от двигателите

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Внушаваш си, ДВД-то е префектно и от към звук, и от към всичко
Бях малко скептичен към списанието, но се оказа върхът
Очаквам с нетърпение втория брой, който между другото трябва от утре да го има - съдейки по датата на пускане на първия

Бях малко скептичен към списанието, но се оказа върхът

Очаквам с нетърпение втория брой, който между другото трябва от утре да го има - съдейки по датата на пускане на първия

- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
И аз чакам с нетърпение новия брой, мислих че е излезнал, но днес като обикалях още го нямаше.
Докато чакам за новия бих искал и аз да споделя впечатленията си от първия брой. Добра цена, готино ДВД множество материали, интересни статии, но всичко както някой преди мен спомена е много хаотично. Няма обособен стил, в смисъл българските статии си личи, че много различни хора са ги писали, освен това като визия също има някакъв хаос, който обаче според мен не е интересен и наситен, а по-скоро объркващ, но предполагам че след няколко броя ще натрупат опит и редакторите и целия екип и ще го изпипат. Да не забравя и да ги поздравя за страхотните статии за БГ автомобила, като студент четвърти курс при преподавателя, който ръководи проекта ми беше много интересно да науча още интересни факти и да прочета интервюто с Лешке.
Не ме карайте да чакам твърде много за втория брой, имам нужда от дозата си Топ Гиър всеки месец!!!!!!
Докато чакам за новия бих искал и аз да споделя впечатленията си от първия брой. Добра цена, готино ДВД множество материали, интересни статии, но всичко както някой преди мен спомена е много хаотично. Няма обособен стил, в смисъл българските статии си личи, че много различни хора са ги писали, освен това като визия също има някакъв хаос, който обаче според мен не е интересен и наситен, а по-скоро объркващ, но предполагам че след няколко броя ще натрупат опит и редакторите и целия екип и ще го изпипат. Да не забравя и да ги поздравя за страхотните статии за БГ автомобила, като студент четвърти курс при преподавателя, който ръководи проекта ми беше много интересно да науча още интересни факти и да прочета интервюто с Лешке.
Не ме карайте да чакам твърде много за втория брой, имам нужда от дозата си Топ Гиър всеки месец!!!!!!

От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

С 4 корици излиза днес втория брой на българския Top Gear. Повече от 40 страници в изданието са посветени на 60-годишнината на Ferrari. Това е и причината за забавянето на отпечатването на списанието с няколко дни. Поредният брой на британския TG с цели 60 колекционерски корици е на пазара от около седмица с тираж от 190 000 копия.
На четирите корици на родното издание са култови модели като Enzo и 599 GTB Fiorano „Panamerica”, Михаел Шумахер и американската легенда Сами Дейвис джуниър. Те са покрити от оригиналната корица на TG, изрязана по ефектен начин и със снимка на Ferrari FXX.
В специалното приложение за „кончетата” можете да намерите ексклузивно интервю с боса на компанията Лука ди Монтедземоло, специален тест на „подвижната лаборатория FXX”, откровения на състезателните инженери на Фелипе Маса и Кими Райконен и т.н. и т.н.
Джеръми Кларксън е в стихията си – българската редакция публикува репортаж от негово гостуване в Jaguar и коментар за Формула 1. Според голямата уста на Top Gear, „балетът е по-интересен от F1”. Един от водещите материали е репортаж за участието на трима българи на култовото рали за милионери Carbon Black, има и тест на българската кола SMC Univers.
Пълният тираж на българския втори брой на TG ще бъде пуснат в понеделник.
Агенция Speed Press

На четирите корици на родното издание са култови модели като Enzo и 599 GTB Fiorano „Panamerica”, Михаел Шумахер и американската легенда Сами Дейвис джуниър. Те са покрити от оригиналната корица на TG, изрязана по ефектен начин и със снимка на Ferrari FXX.
В специалното приложение за „кончетата” можете да намерите ексклузивно интервю с боса на компанията Лука ди Монтедземоло, специален тест на „подвижната лаборатория FXX”, откровения на състезателните инженери на Фелипе Маса и Кими Райконен и т.н. и т.н.
Джеръми Кларксън е в стихията си – българската редакция публикува репортаж от негово гостуване в Jaguar и коментар за Формула 1. Според голямата уста на Top Gear, „балетът е по-интересен от F1”. Един от водещите материали е репортаж за участието на трима българи на култовото рали за милионери Carbon Black, има и тест на българската кола SMC Univers.
Пълният тираж на българския втори брой на TG ще бъде пуснат в понеделник.
Агенция Speed Press

- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
мисля, че от утре може да го намерите .. и както каза цитира колегата Flat 6 от понеделник ще "залеем" бутките
Смея да твърдя, че втория брои е дори по-силен от първия. Чета го в момента и ми се пълни душата от кеф ..
Чакането според мен си заслужава напълно и промяната направена в последния момент (дело на главния редактор) си заслужава напълно. Даже май ще намерите разни писали в този форум на първите страници 

Смея да твърдя, че втория брои е дори по-силен от първия. Чета го в момента и ми се пълни душата от кеф ..

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Радвам се , че открих второ интересно списание -другото е AUTO MOTOR und SPORT
ПС Последния излязъл брои на Ауто Билд - е последен и за мен
В Пловдив има три закупени EOS и на трите покривите текът , не капят, а текът!
И тази кола според въпросното списание е по-добра от A4, 3-та серия кабриолет и С70 Volvo

ПС Последния излязъл брои на Ауто Билд - е последен и за мен

И тази кола според въпросното списание е по-добра от A4, 3-та серия кабриолет и С70 Volvo

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- MakMakoB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325ci много синя
Flat 6 написа:Един от водещите материали е репортаж за участието на трима българи на култовото рали за милионери Carbon Black,
ето българите с участие в Carbon Black...

http://cbrally.co.uk/index.php?option=c ... &Itemid=79
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Turturelo написа: Даже май ще намерите разни писали в този форум на първите страници

------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Много ми хареса списанието, още едно браво от мен! Много ми стана смешно като чета писмата (винаги първо тях преглеждам), някои индивиди от форума се изявиха
Жалко, че са скъсени писмата, интересно какви ли са в цял вид (това е намек да ги публикуват тук, във форума) 

BMW only!
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Вчера си купих 2-рия брой, е просто съм приятно изненадан.Личи си, че работят хора професионалисти, също така на 2-рия брой много ми хареса интерфейса - много идейно направен
Кога ще излезне, 3-тия брой ?

Кога ще излезне, 3-тия брой ?