Накладки
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Накладки
Здравейте, имам един проблем ... нещо ми тропат предните вътрешни накладки и това ме вбесява, ламаринките които се слагат отпред на апарата ги имам но ... някаква идея от какво може да е ? Благодаря предварително за помоща
BMW never stop's ....
Любо Тодоров
Любо Тодоров
- Azrail
- UFO Pilot
-
Мойта също тропаше... От ламаринката тропаше, т.е. Единия вариант е напасване, ма при мене не стана така и си поръчах нова... Не беше много, мисля - към 40 кинта някъде. Или по-малко беше...
MORE BEER!
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Колата ти сигурно тропа от една скобичка която държи натегнати апаратите... Чувства се най-много по павета... Като натиснеш спирачките леко и се движиш по павета примерно и спира да го прави и като отпуснеш пак почва... Мойта стана така като ми смениха накладките... Пробвах да я натегна ама след време пак се почна... Затова решението е нова според мене ( още не съм си купил от недостиг на време )... Във камор са по 14лв мисля тия скоби вземи си и мисля че ше се оправи...
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
при мен дрънкането се получаваше от щипката която влиза в буталото на спирачния апарат, беше се разхлабил нита които държи пластината към наклатката и ми късаше нервите като мина по павета 

- shneider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: към мечтите си..
колега какъв звук точно ти издава?имам един подобен проблем ,чувам го в ляво когато натисна спирачка като прищракване,особено ако натисна по рязко педала,когато натискам плавно като че ли го няма.смених теси скобички но проблема не се реши.наистина някои ако може да даде идеи...
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Продават една паста за накладки мисля че е 1,50 лв. в Дару, Камор. Мажеш ги с нея подобна на грес е, ама няма проблем при спиране. Това помага когато металните части се търкат една в друга и се получава свирене.
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Да знам за какво става въпрос но понякога е едно скърцане дето се оправя с тази паста. Не говоря за свиренето на спекло феродо.
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
MiRaCuLiX написа:Явно при мен накладката е менте и ламаринката дето влиза в буталото не е достатачно закалена схтото седи глабаво ми се струва ...
При мен беше така колега само 4е от зад, тропах цял ден с едно дърво по задният мос даже накладките за ръ4ната смених с нови и нищо, ама наи на края зацепих. сваляш апарата вадиш накладката разтягаш шшшшииит ламаринките които влизат в буталцето и с малко зор я вкарваш обратно така 4е да не ги сабереш пак и мисля 4е ще си ОК..

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2