клапи парно
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- BAWARISCHE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вече Е38 730д 01
клапи парно
здравеите, ре6их тези дни да си оправя климата и клапите на парното та изко4икаха няколко вапроса .внимателно про4етох инфото относно клапите:)
1.бихте ли ми казали коя 4аст от таблото и как се сваля за да стигна до тях итрябева ли дасе изто4ваа охладителната те4ност
2.каде се намира изпарителя на климата и вярно ли е 4е когато е във ред трябва от него да капе вода или там конденз като на климатиците по сградите
3 .и вазмойно ли е тази миризма която я има при включването му да се полу4и от запу6еб изпарител
6те се радвам ако можете да ми помогнете
благодаря предварително
*филтара на климата ми е нов
1.бихте ли ми казали коя 4аст от таблото и как се сваля за да стигна до тях итрябева ли дасе изто4ваа охладителната те4ност
2.каде се намира изпарителя на климата и вярно ли е 4е когато е във ред трябва от него да капе вода или там конденз като на климатиците по сградите
3 .и вазмойно ли е тази миризма която я има при включването му да се полу4и от запу6еб изпарител
6те се радвам ако можете да ми помогнете
благодаря предварително
*филтара на климата ми е нов

- BAWARISCHE
- кандидат ентусиаст
-
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
аз наскоро правих климатроника - сменях радиатор, смених филтъра, напълних с фреон - 510лв. ми взеха, но се оказа че клапите са ми заседнали - като пусна да духа нагоре - духа горещ въздух. Ходих пак в сервиза - посъветваха ме да карам така - в другите положения духа здрав студ, защото само труда - сваляне на табло е 250лв. Така че имам проблем с клапите ама не ми се прави защото ще ми излезе 800лв. скапания климатроник
- BAWARISCHE
- кандидат ентусиаст
-
ахам.е аз пак поне имам 4овек с които 6те ги свалим та поне тия 250 лв. няма да ги давам но за другите работи..... направо нз
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
- BAWARISCHE
- кандидат ентусиаст
-
ахам.е аз пак поне имам 4овек с които 6те ги свалим та поне тия 250 лв. няма да ги давам но за другите работи..... направо нз
- BAWARISCHE
- кандидат ентусиаст
-
- BAWARISCHE
- кандидат ентусиаст
-
- RAFF
- младши ентусиаст
-
що си мисля че всеки говори за различни клапи?едните говорят за електрическите клапани на охладителната система които се намират в двигателния отсег, а другите говорят за клапите на въздуховодите в арматурното табло които нямат нищо общо с проблема на младежа струва ми се.
13 мнения
• Страница 1 от 1