Елипси

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 18 Юни 2007, 16:49

Е он знае и че елипса у усилватело пърди ама нейсе...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 18 Юни 2007, 19:49

Ем зависи от елипсите но неговите да 100% подкрепям ;)
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 18 Юни 2007, 22:50

алоу разбирачите :mhihi:
единия има кола фантом с мноо яка музика .. другия има приятели разбирачи къде направили 1 туба и на тфа ларви сабират :mhihi:

иначе цените ги видях но не мисля да си го взема от тука ;)
и все пак ако реално са толко мощни колко ги дават има шанс да издържат на усилватело .. оти скоро туба нема да имам ( по основателни причини он си знае кои е :mhihi: разбирачо)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 18 Юни 2007, 22:56

bam-bam написа:алоу разбирачите :mhihi:
единия има кола фантом с мноо яка музика .. другия има приятели разбирачи къде направили 1 туба и на тфа ларви сабират :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :box:
уби ги .. :ahah:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 19 Юни 2007, 14:07

и все пак ако реално са толко мощни колко ги дават има шанс да издържат на усилватело .. оти скоро туба нема да имам ( по основателни причини он си знае кои е :mhihi: разбирачо)

Ти ако не тънеше постоянно нещата до стотна от стотната на стотинката и не те беше постоянно страх да не се преебеш щеше отдавна да слушаш убава музика.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 19 Юни 2007, 17:05

йайай The_Ancient много точно го каза ама такъв си е Мето малко се цигани иска ем убаво ем евтино ем да не се преебе ем да е на далавера ем да се запази колата оригинал и накрая от 312312 стола на земята :mhihi: мето недей го дава толкова стиснато де нали си чорбаджия в клубчето отпусни му края веднъж се живее ... Живота е прекрасен на 27 ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 19 Юни 2007, 22:32

The_Ancient написа:

Ти ако не тънеше постоянно нещата до стотна от стотната на стотинката и не те беше постоянно страх да не се преебеш щеше отдавна да слушаш убава музика.

баце парите са си мои ше си прая кот искам нали ;)
като земе мама и тате да ми дават може да сам ларж така секи знае .. ехх студенски живот прекрасен живот друго си е да си младеж и да си фиешан :mhihi: :mhihi: :mhihi:
иначе не беше въпрос на тънене а на доуточняване видехме чухме океи разбрахме се да праим и ... пръц :mhihi:
или освен да ви се моля на колене о БОГОВЕ на музикалната индустрия за да ми напраите туба ... казал сам с деца само на кино ше ода вече ;)
иначе за човека с бмвто фантом дет само тои виждал с яката музика ... живота е прекрасен и на повече от 27 :winky:

п.п. няма нужда да занимаваме форума с моите проблеми питах нещо конкретно отговорихте пак и за 40-50 кинта колко свират толко неам пари да си купя по убафо .... нещо се скарах с наще и ми резнаха квитанциите :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 19 Юни 2007, 23:52

Я кажи как си изкарваш парите не беше ли точно в семейния бизнес :mhihi: Тръгни сам да градиш кариера и тогва можеш да говориш че правиш нещо сам :) Иначе за 50 лева убаво нема

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 20 Юни 2007, 0:57

bmw_e36_fen написа:Я кажи как си изкарваш парите не беше ли точно в семейния бизнес :mhihi: Тръгни сам да градиш кариера и тогва можеш да говориш че правиш нещо сам :) Иначе за 50 лева убаво нема

баце казах ти да не се обясняваме тука ;)
можеби си мислиш че знаеш всичко ама за толко години съм се научил че мълчанието и пълната заблуда на противника са злато ;) .. и бизнеса не е семеен наще си бачкат и заводо за 300 кинта ... и колко и да е неа да опъвам шията у некоя плантация или нема кои да ми пили на главата :winky:
така че не ми говори на мене за градене ... слагаш парата на масата и те светкам как се гради мога и да го докажа
и все пак виж линка които сам дал с цени народни пък ти нали си бизнесмен купи си от тука ;)

п.п. иначе немам нищо против да си лафим на ЛС .. аз нема за къде да бързам да ставам утре мога да ти отделя цялата нощ

п.п. и все пак разбрах това което ме интересуваше няма нужда повече да се спами темата даже може да се заключи :idea:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 20 Юни 2007, 20:17

Дам прав си отклонихме се ти си си прав за себе си аз съм си прав за мен :winky: МИР

Предишна

Назад към Car аудио и видео