Наистина ли М51 е такъв боклук.
Модератор: Технически модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
колеги едно вечеразбрах
Подобре няма от тдс малко е капризна признавам защото го изпитах на главата блогадаря за рекламата от Павлин.Но проблема идват от това че повечето тдс които се предлагат в България ги вкарват от италия за по 800 евро ги купуват и после да се оправеме ние които ги караме.И най вече се патим от скапани майстори и вече ми става страшно.По новото какво ли не смених и все се осират.За това си взех нов двигател от германия и си купи ново комби.96г 280 хил к първи собственик подържавно за 2800 евро спортен филтар всичко като ново е като го карах из германия направо полудяваше.Тази кола ако е читава не е евтина затова после ревем искаме да караме читава тдс за 6000 лв това не става колеги просто няма как на табела този и искаше 3900 евро не свали.Но както каза моя приятел по хубаво от тдс няма стига да е читава.Той знае за последната случка как изкривих S500 2006 на бившият му шев
Няма лош дизел
един дизел ако се експлатира както подобава ще кара около 6 пъти от бензина
е28-цата беше с м21д24
и беше на смешните 670 000 км 10 години каране сменяне на дюзи распръсквачи
подгряващи свещи и консумативи
и промишлена нафта
и в момента още се таркаля някаде из пловдив
един дизел ако се експлатира както подобава ще кара около 6 пъти от бензина
е28-цата беше с м21д24
и беше на смешните 670 000 км 10 години каране сменяне на дюзи распръсквачи
подгряващи свещи и консумативи
и промишлена нафта
и в момента още се таркаля някаде из пловдив
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

Re: колеги едно вечеразбрах
kiedmobil написа:...Но както каза моя приятел по хубаво от тдс няма стига да е читава.Той знае за последната случка как изкривих S500 2006 на бившият му шев
Да се готви 911турбо, а след чип-тунинг Бугати Вейрон ще ти дърпа с един калник.

Колега, недей писа такива неща.
- Kocil
- младши ентусиаст
-
Re: колеги едно вечеразбрах
чакай малко,в другата тема за ТДС-ите беше С600:ivan1979g написа:kiedmobil написа:...Но както каза моя приятел по хубаво от тдс няма стига да е читава.Той знае за последната случка как изкривих S500 2006 на бившият му шев
Да се готви 911турбо, а след чип-тунинг Бугати Вейрон ще ти дърпа с един калник.![]()
![]()
Колега, недей писа такива неща.
Сега намаля на С500...kiedmobil написа:Апък за колегите с безнизовите да ме извеняват ама неможе да се мерят с с600 мерцедес 2006 а аз го насрах на магистралата колегата павлин ще потвърди

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
kiedmobil написа:нямах камера да снимаме и да покажем филмчето има хора които могат да кажат движех се с 240 км а с беше зад нас
Искам да го видя това, как движи с 240

- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
TheBoss написа:kiedmobil написа:нямах камера да снимаме и да покажем филмчето има хора които могат да кажат движех се с 240 км а с беше зад нас
Искам да го видя това, как движи с 240![]()
![]()
А и как ЕС600, опс, вече е ЕС500 не може да го стигне. Всъщност може, ако е карал на задна.
И на мен ми е интересно как ТДС се движи с 240км/ч, мойта на 5-та на 4500об/мин е на 200км/ч , а оборотите свършват 4800об/мин (мойта е с ръчна ск.кутия)
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
kiedmobil написа:нямах камера да снимаме и да покажем филмчето има хора които могат да кажат движех се с 240 км а с беше зад нас
внимавай по завоите на Тракия

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Аз пък с мойта мощна М20-ка един път наказах Вълка с тоа счупен SLR

Ся от 2 месеца го врънкам да се пробва с Вейрона ама нещо е забъркал гипса и се дърпа

Викам "споко бе нашия", ша слагам дългия диф да сме по-равностойни

Човещинка, ко да са прай

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Абе не спират на 200 но пък 240 им идва много все пак. Ако е читав ТДС-а 220 си ги лепва одма. Поне моите и двата дето ги имах ги правеха 220. Но до там свършва всичкоtoyo_BMW написа:Та значи по магистрала няколко пъти са се закачали тдс-ки с мен и са спирали някаде около 200 км/ч , значи там им е тавана на скороста
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега, аз затова не карам дизел и не искам да карам такава машина ,ако ще и в НАСА да е произведен.Наскоро писах в една тема за дизелите ,че до преди няколко дена карах за около седмица ТДС и останах много очарован.Момчето си я е отремонтирал и сега пей сърце.И М20 и М50 и S38B38 да си купиш щом им е дошло времето и ресурса им е изчерпан просто си плащаш като поп и ремонтираш
Абе покупката на дизели на старо не е лека работа ... А и според мен за да си купиш дизел заради икономия
е изгубена кауза,освен ако не си намираш нафта отнякъде а не за близо 2 лева на литър
Защото после никой не може да се плати нервите за това ,че за пълен ремонт на дизела трябва да се бръкне човек с 4 хиляди лева а за бензиновата с 1500 ,пък и разликата не е никак малка
Георги Пенчев

Георги Пенчев
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4