Проблем със светлините за задна скорост
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със светлините за задна скорост
Привет,
Миналата вечер като се паркирах забелязах че като дам на задна, не винаги светват светлините... предполагам принципът на действие е, че скоростният лост натиска бутонче, ама все пак преди да разглабям да питам- някой знае ли защо може да се случва така и ако е бутонче, имате ли представа къде ще да е?
Поздрави,
Илия
Миналата вечер като се паркирах забелязах че като дам на задна, не винаги светват светлините... предполагам принципът на действие е, че скоростният лост натиска бутонче, ама все пак преди да разглабям да питам- някой знае ли защо може да се случва така и ако е бутонче, имате ли представа къде ще да е?
Поздрави,
Илия
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Абе и при мен е така, даже понякой път и габаритите гаснат, май губи някъде маса, ама още несъм намерил къде, мисля във фара 

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
първо проверете снопа кабели който минава покрай лявото рамо на багажника ...има един кафяв кабел дето се прекъсва от многократното отваряне на багажника намерете го и го свържете
ако не е от този кабел вижте дали имате и ел огледала(дали се движат)на един бушон са със светлината за задна скорост

ако не е от този кабел вижте дали имате и ел огледала(дали се движат)на един бушон са със светлината за задна скорост

- Fakiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е32 740IL E34 525i
- Мечтае да кара: E24 M635CSI(M6) , E34M5 , 850CSI (M8)
Най- вероятно проблема е от датчика за задната! Поне при мен беше от това! Намира се на ск. кутия вдясно, сменя се лесно и не е скъп- 10 - 12лв. За да се увериш в действието на сегашният ти датчик , просто вържи кабелите му един в друг(накъсо) , дай на контакт- ако отзад ти светва безотказно, то е ясно- сменяй го ! УСПЕХ!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Fakiro написа:Най- вероятно проблема е от датчика за задната! Поне при мен беше от това! Намира се на ск. кутия вдясно, сменя се лесно и не е скъп- 10 - 12лв. За да се увериш в действието на сегашният ти датчик , просто вържи кабелите му един в друг(накъсо) , дай на контакт- ако отзад ти светва безотказно, то е ясно- сменяй го ! УСПЕХ!
И при мен беше така, това им е слабо място.
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- Kocil
- младши ентусиаст
-
А при мене свети само лявата светлина за задния ход...крушката е здрава,проверих я...ако е от датчика,нямаше да свети и другата ламБа...от какво друго мож да е тая гняс? 

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Kocil написа:А при мене свети само лявата светлина за задния ход...крушката е здрава,проверих я...ако е от датчика,нямаше да свети и другата ламБа...от какво друго мож да е тая гняс?
скъсан кабел при рамото на капака, там където върви снопа с кабелите

- Kocil
- младши ентусиаст
-
казаха ми го,ама аз да си попитам все пак..Мерси!NAPSTERS написа:Kocil написа:А при мене свети само лявата светлина за задния ход...крушката е здрава,проверих я...ако е от датчика,нямаше да свети и другата ламБа...от какво друго мож да е тая гняс?
скъсан кабел при рамото на капака, там където върви снопа с кабелите

13 мнения
• Страница 1 от 1