... гръмна разширителния съд на антифриза...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- V_Kanchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
Разрових се по разни чужди форуми и открих, че съпротивленията са 0,2ома и 0,5ома за 120вата (както и предполагах ~50% и ~70% от оборотите). Тъй като работя в сервиз намерих заместител от тойота и с малко преработка пасна идеално - срещу 0лв.
Докато проверявах тия ти ми работи открих от дясно на радиатора датчика за "мръсен въздух" за автоматичната функция на климатроника, та в него има неyо като филтър (кече) и при мене си беше задръстило с мърсотия така, че може да ги проверите, ако ви интересува.
Докато проверявах тия ти ми работи открих от дясно на радиатора датчика за "мръсен въздух" за автоматичната функция на климатроника, та в него има неyо като филтър (кече) и при мене си беше задръстило с мърсотия така, че може да ги проверите, ако ви интересува.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
V_Kanchev написа:... открих от дясно на радиатора датчика за "мръсен въздух" за автоматичната функция на климатроника, та в него има неyо като филтър (кече) и при мене си беше задръстило с мърсотия така, че може да ги проверите, ако ви интересува.
Колега, ако може малко повече инфо за горната процедура

Малко е като офтопик, но надявам се модераторите да проявят разбиране

- V_Kanchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
Сваляш датчик и вътре се вижда една пореста материя, аз лично я измих (изпрах) с веро.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=45
Не знам дали това дава резултат, но при мен беше толкова задръстена с праг и мърсотия, че едва ли е влизал въздух за анализ.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=45
Не знам дали това дава резултат, но при мен беше толкова задръстена с праг и мърсотия, че едва ли е влизал въздух за анализ.
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
pazokolarov написа:V_Kanchev написа:... открих от дясно на радиатора датчика за "мръсен въздух" за автоматичната функция на климатроника, та в него има неyо като филтър (кече) и при мене си беше задръстило с мърсотия така, че може да ги проверите, ако ви интересува.
Колега, ако може малко повече инфо за горната процедураЗабелязах, че при мен климатроника не си върши добре работата по този въпрос.
Малко е като офтопик, но надявам се модераторите да проявят разбиране
Това в двигателния отсек ли се намира или някъде измежду пластмасарията около радиаторите
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Lucky написа:Това в двигателния отсек ли се намира или някъде измежду пластмасарията около радиаторите
Като застанеш срещу колата, на пластмасовия капак зад радиатора, по средата в дясно от перката на виското. Черен, с пластмасов корпус ,като на схемата, с букса от горе. Повдигаш го леко на горе и го измъкваш на страни.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2