Поредната БГ простотия...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 06 Ное 2003, 10:46

АААУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
откачам при такива изцепки :evil: :evil: :evil: :evil:
Асене, батка много съжалявам за тебе и за колата ти
ама биииийй наред да не се повтаря :evil: :evil: :evil:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alpine » 06 Ное 2003, 17:36

И да бие и да не бие пак ще има такива глупости!!!!!Но поне си изкарваш гнева на някого!!!!! :lol: :lol: :lol:
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 06 Ное 2003, 19:37

Което също не е малко :wink:
А като се има предвид,че го заслужават боя,дори да не са откраднали точно твоето стъкло,поне правиш едно добро на някой друг потърпевш човек.Така че мисля,че Асен е на направил ено голямо добро и ако всеки пострадал хвърля по един бой на един такъв да видите как верижно ще ги отучим от подобни навици :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW/ Mercedes
Мечтае да кара: Porsche

Мнение от 3C » 08 Ное 2003, 6:53

леле ........... съжелявам да го чуя - знам как се чустваш dude, идва ти ако го хванеш да го #$@^%#&:uzi: на място, помна едно време в БГто на чистак новият ми Форд го севтосаха на 1вата седмица като му взеха тасовете ..... , а тука дори и цяла кола ми бяха задигнали но я откриха за по-малко от ден без нищо да и има за късмет ....... :x :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: само и продава,нищо не разбира.
Мечтае да кара: и да понаучи поне малко.

мамка му

Мнение от 2 GUNS FIRE » 16 Ное 2003, 20:24

отдавна е било,frend ми е BIG в раионното там,другият път свиркаи :!:
ПЛАМЪЦИ ОТ ВСИЧКИ ЦЕВИ

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Re: мамка му

Мнение от BMWALPINA » 16 Ное 2003, 20:32

2 GUNS FIRE написа:другият път свиркаи :!:

по добре да няма друг пат

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: само и продава,нищо не разбира.
Мечтае да кара: и да понаучи поне малко.

Мнение от 2 GUNS FIRE » 16 Ное 2003, 20:45

Е,дааа :cry:
Да не се слу4ва.
ПЛАМЪЦИ ОТ ВСИЧКИ ЦЕВИ

Потребител
Аватар

Мнение от Paul_Oakenfold » 20 Ное 2003, 5:06

:++ :wtf: Стига ве е такава глъпост вече не бях виждал(не че нещо ама няма никакъв смисъл)!!!!!!!!!!Пък намери ли го ????????Ама и герой го раздавах мааш наред!!!!!!Добре че не си попаднал на някакув малко по-луд(мен например) да ти изкара пищата и да те прати в интензивното за няколко часа(пък след интензивното я налегло я в ковчег)!!!!!!Не това е пълна глупост майна!!!!!!То по тая логика аз трябва да тругна да търся тоя който е откраднал тапичката на гумата и да го пратя в пирогов(или окръжна) за тва нещо!!!!!!!!Не знам ама с бой нищо няма да постигнеш-само неприятности!!!!!!!!!!!Пък като ти е толкова акъла ходи-все някаде ще си намериш майстора-луди глави много!!!!!!!Не че нещо ама тва е било наистина просташко както казват-Българска работа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Е поне намери ли си стъклото???????
Hot Rods that's another story!!!!!!!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 20 Ное 2003, 11:08

Как се намира стълко бе луд :) То е прозрачно не можеш го видиш :lol: А за боя -> помага си :lol: И на Асен не можеш да му обясняваш тия неща. На теб ако ти откраднат капачката на гумата трай си, ама ако си затраеш и когато ти свалят предния джам и колата ти цела нощ играе ролята на аквариум ще видим... Ако пак си затраеш кажи ми къде живееш и коя ти е колата да дойда да си зема каквото ми трябва :wink:
Изображение
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 20 Ное 2003, 19:01

[quote="Paul_OakenfoldНе че нещо ама тва е било наистина просташко както казват-Българска работа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Е поне намери ли си стъклото???????[/quote]

Бе ти нещо за профилактика да си чувал :? :? :?
От време на време трябва да поотупват от т. нар. лоши мисли тия мили хорица пък и не знаеш от коя дупка може да изкочи заека.
Наскоро при една такава профилактика намерихме и два касетофона. Е не при нашия човек, но по редичката, по редичката и яко бой през ръцете. Беше им казано, че дори боята на колата да е одраскана, пак тях ще търсим. Може да е българска работа, но пък за сметка на това много е ефикасна.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Потребител
Аватар

Мнение от Paul_Oakenfold » 20 Ное 2003, 21:56

М да ве ша си затрая минало сваршено така или иначе пак трява да купиш стъкло!!!!!Пък и с такива глупости да се занимавате!!!!!!!!Аз сум 100% сигурен че ако ония бяхте му дали 10 кинта (ако не е бил той) Можеше да понамекне кои са го свалили ама...много тупо ми звучи да трагна да си търся стъклото ама както и да е !!!!!!Така или иначе си купил дръго поне да беше се обадил на тоя и ония да пиите по една бира не да се занимавате с глупости!!!!!!!!
Hot Rods that's another story!!!!!!!

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 20 Ное 2003, 23:42

Те пак ще си кажат. На един авер с Вектра му гепаха огледалата и се мъчиха да му крадат колата. И кво напраи пича :arrow: пусна си връзките и след обед апашите на квартала бяха при него с 2 чувала огледала за вектра . Той да си изберял най-хубавите :wink: Каза ми че били пълни наркомани едвам гледали и само по един шамар им вкарал и толкова :wink: да не ги лежи после. Да чукна на дърво бог да ни пази от такива хора :roll:
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Re: Поредната БГ простотия...

Мнение от gettattoo » 07 Фев 2004, 17:08

!!Asen_X написа:
Искам да благодаря за помоща на няколко човека - На ati и Viper-а, на които загубих цял ден да обикаляме да търсим стъкло, на bawareca при когото оставих колата за съхранение, на javor-чо, който ми изнамери дефицитничкото уплътнение за стъклото. Мерси момчета.

Evala pichove, za tova che se podkrepiate edin drug! Da ste jivi i zdravi!
P.S. Pisha na LAT,poneje sum v Dania,probvah s Kiriliza ama ne stava:) :oops:
Keep Bulgaria beautiful,get a tattoo:))))))
Изображение
Support 81 Worldwide!

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 07 Фев 2004, 17:33

:x

Предишна

Назад към Страхотни истории