Поредната БГ простотия...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Което също не е малко
А като се има предвид,че го заслужават боя,дори да не са откраднали точно твоето стъкло,поне правиш едно добро на някой друг потърпевш човек.Така че мисля,че Асен е на направил ено голямо добро и ако всеки пострадал хвърля по един бой на един такъв да видите как верижно ще ги отучим от подобни навици

А като се има предвид,че го заслужават боя,дори да не са откраднали точно твоето стъкло,поне правиш едно добро на някой друг потърпевш човек.Така че мисля,че Асен е на направил ено голямо добро и ако всеки пострадал хвърля по един бой на един такъв да видите как верижно ще ги отучим от подобни навици

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
леле ........... съжелявам да го чуя - знам как се чустваш dude, идва ти ако го хванеш да го #$@^%#&:uzi: на място, помна едно време в БГто на чистак новият ми Форд го севтосаха на 1вата седмица като му взеха тасовете ..... , а тука дори и цяла кола ми бяха задигнали но я откриха за по-малко от ден без нищо да и има за късмет ....... :x 

- 2 GUNS FIRE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: само и продава,нищо не разбира.
- Мечтае да кара: и да понаучи поне малко.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Re: мамка му
2 GUNS FIRE написа:другият път свиркаи
по добре да няма друг пат
- 2 GUNS FIRE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: само и продава,нищо не разбира.
- Мечтае да кара: и да понаучи поне малко.
- Paul_Oakenfold
- Потребител
-

Hot Rods that's another story!!!!!!!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Как се намира стълко бе луд
То е прозрачно не можеш го видиш
А за боя -> помага си
И на Асен не можеш да му обясняваш тия неща. На теб ако ти откраднат капачката на гумата трай си, ама ако си затраеш и когато ти свалят предния джам и колата ти цела нощ играе ролята на аквариум ще видим... Ако пак си затраеш кажи ми къде живееш и коя ти е колата да дойда да си зема каквото ми трябва 

[quote="Paul_OakenfoldНе че нещо ама тва е било наистина просташко както казват-Българска работа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Е поне намери ли си стъклото???????[/quote]
Бе ти нещо за профилактика да си чувал
От време на време трябва да поотупват от т. нар. лоши мисли тия мили хорица пък и не знаеш от коя дупка може да изкочи заека.
Наскоро при една такава профилактика намерихме и два касетофона. Е не при нашия човек, но по редичката, по редичката и яко бой през ръцете. Беше им казано, че дори боята на колата да е одраскана, пак тях ще търсим. Може да е българска работа, но пък за сметка на това много е ефикасна.
Бе ти нещо за профилактика да си чувал

От време на време трябва да поотупват от т. нар. лоши мисли тия мили хорица пък и не знаеш от коя дупка може да изкочи заека.
Наскоро при една такава профилактика намерихме и два касетофона. Е не при нашия човек, но по редичката, по редичката и яко бой през ръцете. Беше им казано, че дори боята на колата да е одраскана, пак тях ще търсим. Може да е българска работа, но пък за сметка на това много е ефикасна.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Paul_Oakenfold
- Потребител
-
М да ве ша си затрая минало сваршено така или иначе пак трява да купиш стъкло!!!!!Пък и с такива глупости да се занимавате!!!!!!!!Аз сум 100% сигурен че ако ония бяхте му дали 10 кинта (ако не е бил той) Можеше да понамекне кои са го свалили ама...много тупо ми звучи да трагна да си търся стъклото ама както и да е !!!!!!Така или иначе си купил дръго поне да беше се обадил на тоя и ония да пиите по една бира не да се занимавате с глупости!!!!!!!!
Hot Rods that's another story!!!!!!!
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Те пак ще си кажат. На един авер с Вектра му гепаха огледалата и се мъчиха да му крадат колата. И кво напраи пича
пусна си връзките и след обед апашите на квартала бяха при него с 2 чувала огледала за вектра . Той да си изберял най-хубавите
Каза ми че били пълни наркомани едвам гледали и само по един шамар им вкарал и толкова
да не ги лежи после. Да чукна на дърво бог да ни пази от такива хора 

Re: Поредната БГ простотия...
!!Asen_X написа:
Искам да благодаря за помоща на няколко човека - На ati и Viper-а, на които загубих цял ден да обикаляме да търсим стъкло, на bawareca при когото оставих колата за съхранение, на javor-чо, който ми изнамери дефицитничкото уплътнение за стъклото. Мерси момчета.
Evala pichove, za tova che se podkrepiate edin drug! Da ste jivi i zdravi!
P.S. Pisha na LAT,poneje sum v Dania,probvah s Kiriliza ama ne stava:)

Keep Bulgaria beautiful,get a tattoo:))))))
Support 81 Worldwide!

Support 81 Worldwide!
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2