извадка от news.bg

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 07 Фев 2004, 9:26

В.24 часа : "Ченге спира мерцедес с 200км/ч, газят го! Шофьорът загива в агония след сблъсък със стълб
21-годишен мъж блъсна две коли,прегази катаджия и загина,след като заби мерцедеса си в стълб с 200км/ч.
Кървавото автородео стана на скоростното цариградско шосе в четвъртък вечерта.
Драгомир Станков преследвал с мецедеса си ауди,когато катаджия се опитал да го спре край спирка "Студенстки общежития".В този момент лек автомобил опел,засечен от "състезалите",блъснал полицая.
Летящият с близо 200км/ч мерцедес загубил контрол и се врязал в електрически стълб.От жестокия удар предното стъкло и шофьорът отхвърчали на 20-тина метра.
Драгомир Станков лежал 20 минути в агония и издъхнал на тревата.Той е криминално проявен и има присъда за нанасяне на средна телесна повреда,съобщиха източници от МВР.
Пострадалия катаджия Иван Бенчев пък е бил откаран в Пирогов с два счъпени крака и затруднено дишане.Състоянието му продължава да е тежко,направени са му няколко операции,съобщиха от полицията.
Към 3 часа се събудих от вой на сирени и писъци."Като погледнах през прозореца видях много полицаи,светеха с лампи,а между тях виеше от болка младо момче",разказа свидетелка на инцидента.
Гърчеше се на тревата и викаше силно,преди да издъхне разказва с разтреперан глас жената.
Според живеещи в съседните блокове първо се чул силен трясък,последван от свистене.На мястото на инцидента бяха останали огромни локви кръв,въргаляше се предното стъкло на колата и обувка.Части от колата се виждаха в радиус от 20м въпреки почистването."

но в разказа на този репортер има нещо доста интересно:" 21 годишен мъж блъсна две коли,прегази катаджия и загина,след като заби мерцедеса си в стълб с 200км/ч"
"В този момент лек автомобил опел,засечен от "състезателите",блъснал полицая."

та остава в загадка кои кого е блъснал :dunno: :wtf:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от koko_star » 07 Фев 2004, 13:56

не мисля 4е има невинни.не сме били там и не знаем как е станало то4но.100 пъти по-голям грях да обвинява6 някого.станалото станало.да си вземем поука
BMW is the car...another cars are just traffic

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 07 Фев 2004, 16:40

Tender написа:
GIORCETO написа:е все пак това са 90 км над ограничението ... пък и не мисля, че полицая има вина ;) И аз се кефя на такива изпълнения но в граници, а тук определно са излезнали извън граница :)

И кога са в граници ако не е тайна? ако са до 80 км над ограничението ли? :dunno:

Смятам, че с хубава кола на цариградското не е проблем да се движиш със 120 -130 което пак не емалка скорст за градско каране, като се има в предвид и натовареността на пътя денем. Така че ето това за мен е в граници. 170 определено е извън тях ;)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 07 Фев 2004, 18:23

Engi немога да се съглася с твоето мнение както и с това на 4овека изказал се преди теб :!: извинявам се 4е не му помня ника :oops: Неможете да казвате 4е полицаи които е искал да изпълни дълга си е виновен :!: Да ви напомня такива надбягвания са забранени :!: :!: И да изясня нещо :arrow: :arrow: тоя загиналия глупак на 21 години(за по4инали хора не се говори така ама...)сам си е виновен и аджеба откаде тоя дребен олигофрен има достатъ4но пари да кара Е 55 АМГ :!: :!: :!: :!: и да се надбягва с 170 като за града ограни4ението знаете колко е :!: Е съжелявам ама като пишете 4е полицията е виновна и "лека му пръст ма мом4ето" просто падам от яд :!: :!: Аиде мир.......

Аватар

Мнение от ///MapTo » 07 Фев 2004, 22:09

koko_star написа:не мисля 4е полицай4ето е виновно,може6е да е и обикновен пе6еходец.ама ако е карал не със 170 а 70 може би няма6е да се стигне до такива последствия......

ще ме извиниш ама със 70 не кара абсолютно никои от нас по цариградско..даи да сме честни...а и там пешеходци НЯМА...подлезите за това са направени около булеварда!полицая е виновен донякъде въпреки че не оправдавам състезателите...но все пак в 3 през ноща няма много трафик и хора по това трасе...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Аватар

Мнение от ///MapTo » 07 Фев 2004, 22:22

koko_star написа:И да изясня нещо :arrow: :arrow: тоя загиналия глупак на 21 години(за по4инали хора не се говори така ама...)сам си е виновен и аджеба откаде тоя дребен олигофрен има достатъ4но пари да кара Е 55 АМГ

не прочете ли написаното от мен или не ти е направило впечатление???този човечец е било криминално проявен...мисля че изясних въпроса...няма да се учудя ако се окаже краден :roll:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 07 Фев 2004, 22:32

А бе от къде имал пари за такава кола.... Ми просто може и баща му да му я е купил......
И аз се питам понякога "аджеба тоя от каде извади пари за такава кола"... ама.... :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от koko_star » 08 Фев 2004, 8:41

1-во последния цитат не е от мен а слави.а за цариградско шосе тъй като не съм от софия,а отскоро имам книжка не ми се е налагало да пътувам до столицата.но по на4ало в града с пове4е от 80 не карам.само в редки слу4аи когато бързам за някъде.ина4е с пове4е от 60-НЕ.

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 08 Фев 2004, 11:02

Най-лошото, е че момчето се е гърчило 20мин без никой да му помогне :!: Ако бяхме в по-свестна страна сигурно щеше да е в някоя болница с тежки наранявания :!:
На един приятел баба му издъхна докато чакаха линейката да дойде. А тя се забави само 2 часа и 40мин :?: :!:
Кво да се прави. Чувал съм за случаи линейка със включени светлини и сирени намираща се в Красна поляна, линяйкаджията да пита дали е в Люлин :x :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от koko_star » 08 Фев 2004, 12:24

тоя е голям тъпак.аз пък 2 пъти виждам ве4е таксита да возят болни.ей оня ден един вклю4ил фарове,аварийни и свири.мина поне със 90 покраи мен.пък как мина в насрещното щяха го блъснат,ама закара 4овека в болницата.да го е..... и здравеопазването.той приятеля ти може ги съди но не си струва да се хаби за тея боклуци

Потребител
Аватар

Мнение от BIJOU » 08 Фев 2004, 14:27

Slavi_m написа:Engi немога да се съглася с твоето мнение както и с това на 4овека изказал се преди теб :!: извинявам се 4е не му помня ника :oops: Неможете да казвате 4е полицаи които е искал да изпълни дълга си е виновен :!: Да ви напомня такива надбягвания са забранени :!: :!: И да изясня нещо :arrow: :arrow: тоя загиналия глупак на 21 години(за по4инали хора не се говори така ама...)сам си е виновен и аджеба откаде тоя дребен олигофрен има достатъ4но пари да кара Е 55 АМГ :!: :!: :!: :!: и да се надбягва с 170 като за града ограни4ението знаете колко е :!: Е съжелявам ама като пишете 4е полицията е виновна и "лека му пръст ма мом4ето" просто падам от яд :!: :!: Аиде мир.......

Значи си е виновен и е заслужавал това което му се е случило????? С какъв ъкъл го казваш???? Ти не караш ли бързо не си ли нарушавал огранияенията????? И важното е не откъде има пари да си купи такава кола, а че вече го няма!!!! Вината винаги може да се изясни, но последствията остават. Всеки има близък починал нелепо в смачканата си кола и всеки с малко ъкъл в главата си трябва да се поучи от тези трагедии за да не е следващия.
Извинявай че съм толкова рязка, но не може да наричаш "дребен олигофрен" човек когото дори не познаваш. Това което се случва по пътищата всеки ден е просто нелепо и вместо да обвиняваме този или онзи е хубаво да се замислим за своите постъпки и за това че не винаги ще имаме късмета да "минаваме на косъм" всеки път когато се правим на гъзари за да впечатлим някого или за да задоволим собственото си его.
CRAZY SEXY COOL

Потребител
Аватар

Мнение от BIJOU » 08 Фев 2004, 14:28

Slavi_m написа:Engi немога да се съглася с твоето мнение както и с това на 4овека изказал се преди теб :!: извинявам се 4е не му помня ника :oops: Неможете да казвате 4е полицаи които е искал да изпълни дълга си е виновен :!: Да ви напомня такива надбягвания са забранени :!: :!: И да изясня нещо :arrow: :arrow: тоя загиналия глупак на 21 години(за по4инали хора не се говори така ама...)сам си е виновен и аджеба откаде тоя дребен олигофрен има достатъ4но пари да кара Е 55 АМГ :!: :!: :!: :!: и да се надбягва с 170 като за града ограни4ението знаете колко е :!: Е съжелявам ама като пишете 4е полицията е виновна и "лека му пръст ма мом4ето" просто падам от яд :!: :!: Аиде мир.......

Значи си е виновен и е заслужавал това което му се е случило????? С какъв ъкъл го казваш???? Ти не караш ли бързо не си ли нарушавал огранияенията????? И важното е не откъде има пари да си купи такава кола, а че вече го няма!!!! Вината винаги може да се изясни, но последствията остават. Всеки има близък починал нелепо в смачканата си кола и всеки с малко ъкъл в главата си трябва да се поучи от тези трагедии за да не е следващия.
Извинявай че съм толкова рязка, но не може да наричаш "дребен олигофрен" човек когото дори не познаваш. Това което се случва по пътищата всеки ден е просто нелепо и вместо да обвиняваме този или онзи е хубаво да се замислим за своите постъпки и за това че не винаги ще имаме късмета да "минаваме на косъм" всеки път когато се правим на гъзари за да впечатлим някого или за да задоволим собственото си его.
CRAZY SEXY COOL

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chefo » 08 Фев 2004, 14:31

Кво ви става, бе хора ?
Със 170 в града ! :evil: :evil: :evil:
После виновен бил човек на пътя (бил той и полицай), някакъв опел (движел се бил бавно), линейката закъсняла (...). Ми той (бог да го прости) не е ли чувал, че със тази скорост по нашите пътища, особено в града, нямаш почти никакъв шанс при каквато и да е изненада на пътя? Ами не е ли виновно Енергото или който е там собственик на фаталния стълб?
Айде моля ви, по-отговорно!
Малко ли пешеходци загинаха напоследък по пешеходни пътеки и на други места от безотговорно шофиране на разни "опитни" драйвъри с коли с по 300-400 коня? На 21 год. с CL55 AMG ???
За такива емоции си има магистрали, участъци извън града с по-слабо движение и т. н.

Потребител
Аватар

Мнение от BIJOU » 08 Фев 2004, 14:35

"Ми то такава ни е държавата"
CRAZY SEXY COOL

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Viktor » 08 Фев 2004, 16:13

******* (добри думи за органите на полицията) :gcry: :uzi: ......Лека му пръст на момчето :( :( :(

edited by Turturelo

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории