Малко адреналин...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 06 Фев 2004, 13:20

!!Asen_X написа:...а дали няма да ти е по-удобно в едно БМВ ...например Е30... :twisted:

Сигурно :D Но, няма да изневеря на Пежо. Айде, без коментар повече, това е друга тема. 8)

Иво написа:Представете си този с Пежо, онзи с Лада, друг с Фиеста Според мен би било много забавно И ще има гонки

:D Добра идейка и забавна. Жалко, че продадох Трабс.

Та, като казах Трабс да ви разкажа :D ейй, великомашина беше това возило. Помня, как се качих под вещия поглед на брат ми за първи път в него. Как изхвърчах бясна от купето след първото каране с думите "Продава се и край" :D А го карах три години.

Та, една вечер, тъкмо си го бях взела от сервиза в Дружба, с нови новенички, току що сменени предни карета.
Тръгвам леко по Цариградско, леко, леко ... и си говоря на глас в купето .... "брях, как върви Трабса ?"
........ и като луднах, гаааааааааааааааз 100 км./ч. и надолу към Орлите, там обратен и гаааааааз до разклона на Горубляне!

Я, колко било готино тва?! Я пак! И отново гаааааааааааааааз пак до долу и никакво намаляване, мигач, леко в ляво, "... я тоя ми пречи", рязко в дясно едно забранено изпреварване, луда работа. Като направих така три пълни обиколки ми стана срамно чак! И отпуснах педалът и слезнах победоносно и много ухилена от Цариградско в посока нас.

Сега като се сетя, още се срамувам. То тва, малко шашава работа бре ... :D Жените си стоят в къщи и си гледат семействата, аз си правя кръгчета за кефа до Орлите и обратно. :D
Да караш Peugeot е страст!

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 06 Фев 2004, 21:32

:OT:
аз съм забелязъл, че ако всички дойдем с вторите си коли, моментално ставаме Пежо клуб:) до колкото съм забелязъл, повечето от нас имат и по едно пежо:)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 07 Фев 2004, 0:05

Ева просто се радвам от сърце на хората като теб, който просто карат за удоволствие.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 07 Фев 2004, 12:51

И за мен е удоволствие да го споделя с вас. Благодаря ви момчета. :D
Да караш Peugeot е страст!

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 08 Фев 2004, 10:53

мина след миг в ляво от мен и се стрелна /нещо черно/

:mha: :mha: :mha: :mha: