Малко адреналин...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
!!Asen_X написа:...а дали няма да ти е по-удобно в едно БМВ ...например Е30...
Сигурно

Иво написа:Представете си този с Пежо, онзи с Лада, друг с Фиеста Според мен би било много забавно И ще има гонки

Та, като казах Трабс да ви разкажа

Та, една вечер, тъкмо си го бях взела от сервиза в Дружба, с нови новенички, току що сменени предни карета.
Тръгвам леко по Цариградско, леко, леко ... и си говоря на глас в купето .... "брях, как върви Трабса ?"
........ и като луднах, гаааааааааааааааз 100 км./ч. и надолу към Орлите, там обратен и гаааааааз до разклона на Горубляне!
Я, колко било готино тва?! Я пак! И отново гаааааааааааааааз пак до долу и никакво намаляване, мигач, леко в ляво, "... я тоя ми пречи", рязко в дясно едно забранено изпреварване, луда работа. Като направих така три пълни обиколки ми стана срамно чак! И отпуснах педалът и слезнах победоносно и много ухилена от Цариградско в посока нас.
Сега като се сетя, още се срамувам. То тва, малко шашава работа бре ...

Да караш Peugeot е страст!
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван

аз съм забелязъл, че ако всички дойдем с вторите си коли, моментално ставаме Пежо клуб:) до колкото съм забелязъл, повечето от нас имат и по едно пежо:)

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Ева просто се радвам от сърце на хората като теб, който просто карат за удоволствие.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4