Парно
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Парно
Абе пичове искам да ви питам и още нещо.Как сте с парното зимата(за 525 тд-то),защото имах проблем?!Студ особенно на дълъг път,даже ми отваряха и клапите,но уви нищо не се промени!Казаха ми че може да е от филтъра на купето,както и къде се намира,но аз разглобих там всичко и така и не го намерих!Дали не е от термостата,например да отваря по-рано или хич да го няма!
- Kocil
- младши ентусиаст
-
Ако и температурата на антифриза ти е ниска,почти сигурно е термостата - обикновено се прецаква в отворено положение...ако си е нормално темп. на мотора - явно е нещо от радиатора на парното...
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Ако ти е от филтъра на купето няма да ти духа добре парното...Дори и на най-отворено пак духа много леко... Ако е това значи ти е от поленовия филтър... Ако ти духа добре ама студено ... Термостат...
Значи струята се усеща след 2 степен,а също и трудно качва темп. зимата.Но интересното е,че когато съм в задръстване например темп.не качва,а когато я форсирам и изляза от задръстванията тогава качва на 12 без 1.
На дълъг път със здраво каране държи на 12 без 1,а когато карам умерено или по инерция пада и става студ
На дълъг път със здраво каране държи на 12 без 1,а когато карам умерено или по инерция пада и става студ

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
NAPSTERS написа:аз мисля че е запушен радиатора на парното, решението е само смяна
аха
малко течност минава на ниските обороти през питата сигурно
- cvetoslav
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E kak BMW
- Мечтае да кара: MMMMMPower
Да бе щом изстива по инерция си е термостат + филтъра щом духа над 2-ра степен и аз бях така зимата на 4 и газ иначе студ. Смени си термостата и поленовия филтър и ще те отвее. Успех.
филтър купе
не знам дали е същия проблема при тебе, но аз имах проблеми с парното, едвам стопляше, зимата духаше студено, но струята беше супер слаба. чудех се какво може да е, но взех и смених филтъра на купето и всичко се оправи. ако не е е сменян скоро можеш първо това да опиташ.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
bobi_maxo написа:Мисля,че проблема не ми е от филтъра(въпреки че не съм го сменявал),защото сега когато си оправих климатика си духа студено, а зимата не ми духа топло!
Може да е от радиатора на парното.
Как да го продухам,дали знае някой?
ми маи не се продухва веднъж скапал ли се е трудно се опрая
ко си търсиш имам перфектен радиатор-50 лв
пак на тва комби дет ти пратих стопа
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
bobi_maxo написа:Айде да ми го запазиш до края на седмицата?
ах то си стои ама дано не ти се налага
ко има нещо званкаи
ама наистина ти каам че е кат ново

12 мнения
• Страница 1 от 1