Призив от Опел клуб БГ
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Аз също съм ЗА.., за един добре организиран, масиран протест.
(Макар да съм на ясно, че ефекта ще клони към 0...)
Длъжни сме да изкажем ясната си гражданска позиция.
Колкото повече превиваме гръб и подаваме г_з,
толкова по-голям и по-дебел ще ни влиза.....
П.С: Смятам, че идеята за понеделник сутринта е меко казано утопична, поради ред причини.....
(Макар да съм на ясно, че ефекта ще клони към 0...)
Длъжни сме да изкажем ясната си гражданска позиция.
Колкото повече превиваме гръб и подаваме г_з,
толкова по-голям и по-дебел ще ни влиза.....
П.С: Смятам, че идеята за понеделник сутринта е меко казано утопична, поради ред причини.....
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Feanor написа:През май цената на петрола беше драстично по-висока. Върти ми се в главата нещо около 72$ за барел. През седмицата след 24-ти май беше спаднала обаче с около 8$, което е над 10%. Някой да е забелязал по бензиностанциите спад с 10%? Виж, като се вдигне цената много бързо реагират. Направо опровергават Айнщайн, че нищо не можело да се движи по-бързо от светлината.
Цената на петрола този май никога не е била 72$. Най-високата е била 66$. Плюс това цената на петрола не участва едно към едно в цената на бензина, особено пък в Европа, където половината от цената са акцизи и данъци. Затова 10% спад в цената на петрола няма как да доведе до 10% спад в цената на бензина. Може да отвоиш сайта на Лукойл и да видиш колко е цената без акциз и ДДС - почти на половина от това по бензиностанциите

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Не е особено умно протеста да се прави Буш като е тука,защото не помня кой министър каза по телевизията по възможност да не се ползват колите,а само градския транспорт и ако протеста се направи тогава никой няма да разбере,че е за бензина ами,че просто сме послушни и слушаме министъра

Tux0 Ca !

- pits
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: е30
- Детайли за колата: е39
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Здравейте колеги според Вас коя е най-гледаната и най-коректната телевизия в БГ? Мисля, че отговора е БТВ, ако желаете Българите да научат за тази наша инициатива, а не само съфорумците от нашия и другите форуми ще трябва да пратим майл на медията с конкретни дати на нашата блокада и обяснение за какво се борим (според мен блокадата е най добрата идея) за да бъде отразено в новините така, че да бъде видяно от цяла българия. И да не сме единствените включили се в тази инициатива,а да има и много други хора които ще ни подкрепят. Също така трябва да бъдат определени хора от форумите които ще преговарят, а не да има викане крясаци и тн. мисля, че трябва да се разберем цивилизовано, според мен избраните няма да отговарят само на въпроси "За какво се борите?" - "За по евтини горива!!", а и на други въпроси късаещи нашия проблем (и на много Българи). Бих се присъединил единствено и само тогава, иначе е просто безсмислено!
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Съгласна съм, но наистина понеделник не е удачно. А и както са се изказали колеги преди мен, повече от един ден ще е по-ефективно да не зареждаме. Ще следя темите 

- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
истината е една че това което се опитваме да направим трябвад да се случи на една дата из цялата страна иначе казано да се обяви предварително по медиите че на някъква дата в цяла българия във всички големи общини щв се проведе стачка против увеличаването на горивата и искане за балансиране на цените поне с европейските!това е начина иначе никои няма да ни чуе,а съм сигорен че ако това излезе във вечерните новини цяла българия ще знае
това със бойкотите на бензионстанциите са глупости...
които знае как работи тази индустрия е наясно че единственото което ще направите е живота по труден на тез които държат самите бензиностанции.. а на производителите им е все едно щото ако не са едни бензиджий, ша са други... но бензина си върви...
проблема е че горивата, основните храни, лекарствата и гробарските услуги са "нееластични" - демек винаги ще вървят и това че днеска няма да си купите означава просто че утре ще си купите две...
решенията са други- ма не му е тука мястото
които знае как работи тази индустрия е наясно че единственото което ще направите е живота по труден на тез които държат самите бензиностанции.. а на производителите им е все едно щото ако не са едни бензиджий, ша са други... но бензина си върви...
проблема е че горивата, основните храни, лекарствата и гробарските услуги са "нееластични" - демек винаги ще вървят и това че днеска няма да си купите означава просто че утре ще си купите две...
решенията са други- ма не му е тука мястото
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
alx написа:решенията са други- ма не му е тука мястото
Добре, Алекс, предложи как да стане

© написа:напълно съм съгласен!
един ден без оборот - голяма работа, на другият ден ще е двойно
виж, ако тръгнем пеша може и да стане нещо
На някой ще му накривим ли шапката като започнем да ходим пеша

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Kocil
- младши ентусиаст
-
Само дето в София ходенето пеша не е здраве - с тоя въздух,дето може не само да го помиришеш,ами и да го видиш и пипнеш....Pavlinius написа:Аз си купувам колело. Това е начина. Хората в Амстердам и не само там де са го измислили !

- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
аз си протестирам секи ден ама не го намаляват бензина
ама нямате грижи кажете кога и него ден пак няма да заредя

ама нямате грижи кажете кога и него ден пак няма да заредя

64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5