Малко адреналин...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
... така също се и умира- бързо и безславно... ако като убиеш някои друг особено дето случайно е попаднал там и ти имаш нещастието да оцелееш и после отидеш в затвора.. тогава пък съвсем безславно е...
знам че е фън карането като на електронна игра, ма... да си кажа.
знам че е фън карането като на електронна игра, ма... да си кажа.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Алекс.. незнам при теб как е но тук в БГ е опасно да се разхождаш по улицата.. да ходиш на дискотека.. е то какво ни остава
да се заврем в кенефа на тъмно и да чакаме да умрем
Вярно е, че ако всички спазват правилата и законите няма да се стига до 7 деца загинали в дискотека индиго или 10 (може и повече да са убити хора) на пътя само за месеци.. и още куп убииства, взривове и т.н... така че според мен опасноста да караш така е равносилна на ходенето по улицата защото ако не излети от някъде и не те блъсне Пешо.. ще е Иван.. не взимам ничия страна, защото според мен и двете имат право, просто изразявам своето.. 

- Новини
-
Ако не можех да правя тези изпълнения нямаше да си взема БМВ а щях да си джиткам пеша бе хора .... истинската магия на баварската магия се усеща когато я зариташ в газта, задницата тръгне на където си иска ..... Дълго време се въздържах да пиша за тия изпълнения щото ми дойде до гуша да ми чете някой морал ....но реших да ги пиша тези редове заради останалите - истинските ентусиасти, които ще ме разберат и както виждате те никак не са малко ......
Айде бе момчетааааа .....знаете ли колко колички плачат за добър урок .... а знаете ли от кога не сме правили групова дивотия по улиците ..... Спешно се нуждая от набавяне на солидна доза адреналин, смрад на изгоряла гума, да се лее бира и да виждам разбягващи се малолитражки
Ивооо ангажимента....от доста време не сме наказвали люлинските "газари" ....да ти припомням ли ко правихме лятото ....

Айде бе момчетааааа .....знаете ли колко колички плачат за добър урок .... а знаете ли от кога не сме правили групова дивотия по улиците ..... Спешно се нуждая от набавяне на солидна доза адреналин, смрад на изгоряла гума, да се лее бира и да виждам разбягващи се малолитражки

Ивооо ангажимента....от доста време не сме наказвали люлинските "газари" ....да ти припомням ли ко правихме лятото ....

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Винаги съм се кефил на такива изпълнения.Една прятелка постоянно ми повтаря да престана ,че било опасно ,че можел някой да пострада ама като е едно малкото неща които мноооо ме кефят кво да правя?!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Slavi_m написа:Ти добре си си прекарал ама ниедето само ме4таем още за кола и шофиране поне да бяхме там та да погледаме
![]()
И на нас да ни стане кеф,така 4е следващия път преди да си гониш с някои обади се по телефон4ето.....
И аз така мисля
Веднъж като се пребирах с бащами един се правеше на голям майстор
то4но в тунела и на излизн от него не оцели правилното платно и се упита да стане трамвай

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Нека си признаем едно - колкото и разумно да караме, всички правим като Асен, едни често, други - не толкова. Слагам и себе си. Случвало ми се е вечер да излизам от тунела в посока центъра със 160-170 км/ч или да правя слалом в обратната посока. Но винаги с едно на ум. Не смятам че бързо каране е равно на безотговорно и опасно каране. Неориентираните чичковци и лелки, дето карат с 40 и се чудят в коя лента да се шмугнат в поаледния момент или бъркат мигачите са доста по-опасни. Не се смятам за добър шофьор, даже съм далеч от тази мисъл и винаги се отнасям с респект към колата и останалите. Важното е да се наслаждаваме на прилива на адреналин, без да го оставим да ни заслепи, защото тогава разбираш, че не си безсмъртен по трудния начин.
Never mistake motion for action...
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Ами точно заради тия лелки на 50+ години трябва да се кара леко защото ще даде лев мигач ще завие на дясно и ще те засече и като караш с 160 нема управия.
Тя и маика ми знае, че има долен и горен мигач,
а не ляв и десен
Тя и маика ми знае, че има долен и горен мигач,

Точно това щях да кажа и аз - пробмела не сме ние, дето караме бързо, а дядо Иван, дето изкарва ладата един път в седмицата да си вземе кисело зеле и праз от пазара, и си мисли, че огледалата са сложени бабата да може да си сложи червило
Ако всички бяха ентусиасти, нямаше да е толковяа опасно, макар че всеки бърка, а при тази скорост и най-невинната грешка означава - "Цял живот мъртъв" 

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Lion
точно за това говоря
Ако останем само ние и голфаджийте ще има много по-малко катастрофи, защо?
ами колко пъти сте видяли да се ударят дама маняци,независимо от коя марка?
все се удрят някой, дето си мисли, че мигачите са за украса или екстра и лелките, дето мислят, че огледалата са за гримиране

точно за това говоря

Ако останем само ние и голфаджийте ще има много по-малко катастрофи, защо?
ами колко пъти сте видяли да се ударят дама маняци,независимо от коя марка?
все се удрят някой, дето си мисли, че мигачите са за украса или екстра и лелките, дето мислят, че огледалата са за гримиране

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Ако всички бяха ентусиасти щеше да е пълно с катастрофи!!! Аз както винаги на светофара се изтрелвам като ракета често срещам срещу себе си наредени за ляв завой примерно същите хора. Които си казват ей сега ще се стрелна и ще мина преди този за направо. Няма да ви обяснявам колко пъти ми се е разминавало на косъм. Айде пред някой моксквич разбирам да минеш, но пред някоя по-бърза кола си е опасно. Не знаеш какво може да стане, ако ме разбирате
Трябва да умееш да преценяваш кога и къде можеш да си позволиш нещо. Защото от ентусиасти до ентусиасти има разлика 

Та, четейки темата! Къф адреналин имате, не знам просто, гледах Ви след срещата, маниаци е слабо казано, ЛУДИ!!! готини пичове
... и във връзка с това изкоментирах събитията след срещата в неделя с един френд през ICQ-то и описвам колко сте свещи ... и как блика здрав адреналин.
"...... щяхме да ходим до Бояна, кво да "ходим",
те отидоха, аз им дишах пушека отзад и не ги и видях повече. Мегов ме резна кат краставица и ме забрави, некъде след другия светофар."
Ми така де, аз седя в Пежото, завиждам и хълцам, щях да се задавя от мъка, "мъка, мъкааааааа, много мъка има по тая земя" То, думата изостанах ... е много слаба в случая
Вие с колко се движехте не знам, аз карах след вас /то "карам" е слабо казано
"влачех" се с някаква скорост по България/, ама искрено си пожелах ЕДНО само и по възможност ///М.
То, тея зверове настигат ли се бре?
... и във връзка с това изкоментирах събитията след срещата в неделя с един френд през ICQ-то и описвам колко сте свещи ... и как блика здрав адреналин.
"...... щяхме да ходим до Бояна, кво да "ходим",

Ми така де, аз седя в Пежото, завиждам и хълцам, щях да се задавя от мъка, "мъка, мъкааааааа, много мъка има по тая земя" То, думата изостанах ... е много слаба в случая

Вие с колко се движехте не знам, аз карах след вас /то "карам" е слабо казано

То, тея зверове настигат ли се бре?

Да караш Peugeot е страст!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Ева не се притеснявай и аз изоставам от тях първия път даже се чудих къде изчезнаха ,после трябваше да карам с 140 зада настигна последния
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4