Малко адреналин...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Фев 2004, 22:43

... така също се и умира- бързо и безславно... ако като убиеш някои друг особено дето случайно е попаднал там и ти имаш нещастието да оцелееш и после отидеш в затвора.. тогава пък съвсем безславно е...

знам че е фън карането като на електронна игра, ма... да си кажа.
алекс
трабант 601с
разни други возила

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 02 Фев 2004, 22:55

Алекс.. незнам при теб как е но тук в БГ е опасно да се разхождаш по улицата.. да ходиш на дискотека.. е то какво ни остава :?: да се заврем в кенефа на тъмно и да чакаме да умрем :?: Вярно е, че ако всички спазват правилата и законите няма да се стига до 7 деца загинали в дискотека индиго или 10 (може и повече да са убити хора) на пътя само за месеци.. и още куп убииства, взривове и т.н... така че според мен опасноста да караш така е равносилна на ходенето по улицата защото ако не излети от някъде и не те блъсне Пешо.. ще е Иван.. не взимам ничия страна, защото според мен и двете имат право, просто изразявам своето.. :wink:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 03 Фев 2004, 8:20

Ако не можех да правя тези изпълнения нямаше да си взема БМВ а щях да си джиткам пеша бе хора .... истинската магия на баварската магия се усеща когато я зариташ в газта, задницата тръгне на където си иска ..... Дълго време се въздържах да пиша за тия изпълнения щото ми дойде до гуша да ми чете някой морал ....но реших да ги пиша тези редове заради останалите - истинските ентусиасти, които ще ме разберат и както виждате те никак не са малко ......

Айде бе момчетааааа .....знаете ли колко колички плачат за добър урок .... а знаете ли от кога не сме правили групова дивотия по улиците ..... Спешно се нуждая от набавяне на солидна доза адреналин, смрад на изгоряла гума, да се лее бира и да виждам разбягващи се малолитражки :twisted:

Ивооо ангажимента....от доста време не сме наказвали люлинските "газари" ....да ти припомням ли ко правихме лятото .... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 03 Фев 2004, 15:40

Винаги съм се кефил на такива изпълнения.Една прятелка постоянно ми повтаря да престана ,че било опасно ,че можел някой да пострада ама като е едно малкото неща които мноооо ме кефят кво да правя?!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 03 Фев 2004, 18:11

Абе хора каквото и да си говориме... WE LIVE FOR THIS SHIT :wink:

Асен_х, ати :yes:

(disclaimer: все пак винаги внимателно и с известна доза страх на пътя)

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 03 Фев 2004, 21:02

Slavi_m написа:Ти добре си си прекарал ама ние :arrow: дето само ме4таем още за кола и шофиране поне да бяхме там та да погледаме :!: :D И на нас да ни стане кеф,така 4е следващия път преди да си гониш с някои обади се по телефон4ето..... :lol:

И аз така мисля

Веднъж като се пребирах с бащами един се правеше на голям майстор
то4но в тунела и на излизн от него не оцели правилното платно и се упита да стане трамвай :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 04 Фев 2004, 1:35

Нека си признаем едно - колкото и разумно да караме, всички правим като Асен, едни често, други - не толкова. Слагам и себе си. Случвало ми се е вечер да излизам от тунела в посока центъра със 160-170 км/ч или да правя слалом в обратната посока. Но винаги с едно на ум. Не смятам че бързо каране е равно на безотговорно и опасно каране. Неориентираните чичковци и лелки, дето карат с 40 и се чудят в коя лента да се шмугнат в поаледния момент или бъркат мигачите са доста по-опасни. Не се смятам за добър шофьор, даже съм далеч от тази мисъл и винаги се отнасям с респект към колата и останалите. Важното е да се наслаждаваме на прилива на адреналин, без да го оставим да ни заслепи, защото тогава разбираш, че не си безсмъртен по трудния начин.
Never mistake motion for action...

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 04 Фев 2004, 9:03

Ами точно заради тия лелки на 50+ години трябва да се кара леко защото ще даде лев мигач ще завие на дясно и ще те засече и като караш с 160 нема управия.
Тя и маика ми знае, че има долен и горен мигач, :lol: :lol: а не ляв и десен

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 04 Фев 2004, 9:51

Точно това щях да кажа и аз - пробмела не сме ние, дето караме бързо, а дядо Иван, дето изкарва ладата един път в седмицата да си вземе кисело зеле и праз от пазара, и си мисли, че огледалата са сложени бабата да може да си сложи червило :twisted: Ако всички бяха ентусиасти, нямаше да е толковяа опасно, макар че всеки бърка, а при тази скорост и най-невинната грешка означава - "Цял живот мъртъв" :cry:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 04 Фев 2004, 10:32

Lion :yes:
точно за това говоря :D
Ако останем само ние и голфаджийте ще има много по-малко катастрофи, защо?
ами колко пъти сте видяли да се ударят дама маняци,независимо от коя марка?
все се удрят някой, дето си мисли, че мигачите са за украса или екстра и лелките, дето мислят, че огледалата са за гримиране :evil:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 04 Фев 2004, 10:51

Lion написа: ...

:OT:
тва с излизането от тунела с 170км. ми напомня за вечерта, когато се запознахме :wink:
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 04 Фев 2004, 10:56

Ако всички бяха ентусиасти щеше да е пълно с катастрофи!!! Аз както винаги на светофара се изтрелвам като ракета често срещам срещу себе си наредени за ляв завой примерно същите хора. Които си казват ей сега ще се стрелна и ще мина преди този за направо. Няма да ви обяснявам колко пъти ми се е разминавало на косъм. Айде пред някой моксквич разбирам да минеш, но пред някоя по-бърза кола си е опасно. Не знаеш какво може да стане, ако ме разбирате :? Трябва да умееш да преценяваш кога и къде можеш да си позволиш нещо. Защото от ентусиасти до ентусиасти има разлика :)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 04 Фев 2004, 12:30

Та, четейки темата! Къф адреналин имате, не знам просто, гледах Ви след срещата, маниаци е слабо казано, ЛУДИ!!! готини пичове
... и във връзка с това изкоментирах събитията след срещата в неделя с един френд през ICQ-то и описвам колко сте свещи ... и как блика здрав адреналин.

"...... щяхме да ходим до Бояна, кво да "ходим", :lol: те отидоха, аз им дишах пушека отзад и не ги и видях повече. Мегов ме резна кат краставица и ме забрави, некъде след другия светофар."

Ми така де, аз седя в Пежото, завиждам и хълцам, щях да се задавя от мъка, "мъка, мъкааааааа, много мъка има по тая земя" То, думата изостанах ... е много слаба в случая :D :lol:
Вие с колко се движехте не знам, аз карах след вас /то "карам" е слабо казано :D "влачех" се с някаква скорост по България/, ама искрено си пожелах ЕДНО само и по възможност ///М.

То, тея зверове настигат ли се бре? :D
Да караш Peugeot е страст!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 04 Фев 2004, 15:37

Ева не се притеснявай и аз изоставам от тях първия път даже се чудих къде изчезнаха ,после трябваше да карам с 140 зада настигна последния
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 04 Фев 2004, 16:31

Eva* написа: ...

просто ми напълни душичката с мнението си за нас :lol: :lol: :lol:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории