Среща в Любимец на 09.06.2007

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 04 Юни 2007, 15:53

bmwfena написа:ами термус имам :mhihi: :mhihi: :mhihi: а ве много ми се ходи пък от Любимец до Александрополис са 180км

Яяяяяя. Ще ходим в Гърция :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Аз пък ще замразя няколко ПВЦ-та с бира да има за изпът :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 04 Юни 2007, 15:54

zAcK написа:
bmwfena написа:ами термус имам :mhihi: :mhihi: :mhihi: а ве много ми се ходи пък от Любимец до Александрополис са 180км

Яяяяяя. Ще ходим в Гърция :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Аз пък ще замразя няколко ПВЦ-та с бира да има за изпът :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 04 Юни 2007, 17:22

да видим кой остава :roll: ...(става въпрос за спане в хотела)значи:
1.фена
2.зак
3.брейтън
4.хахо
5.дидо_стз
6.джак рок
...ако някой желае да доиде с преспиване ...и го няма в списъка да пише ;) :drinking:

ентусиаст
Аватар

Мнение от the_gate » 04 Юни 2007, 21:14

ето тук мисля да ви закарам(до тази крепост):... :roll: имам и още нещо впредвид да разходка .....но изненада
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 04 Юни 2007, 21:23

снощи в д-град беше ебати селската вечеринка :mhihi: дано в любимец да е по добре

ентусиаст
Аватар

Мнение от the_gate » 04 Юни 2007, 21:40

...за тези които ще доидат преди малко ходих да видя маршрута в какво състояние е...гледах и места за паркиране ,за обръщане на колите и за евентоално следобедно барбекю...но като гледам в последния момент какво стана ще сме си в тесен кръг(обичайните присъстващи) :confused:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 04 Юни 2007, 21:57

the_gate написа:...за тези които ще доидат преди малко ходих да видя маршрута в какво състояние е...гледах и места за паркиране ,за обръщане на колите и за евентоално следобедно барбекю...но като гледам в последния момент какво стана ще сме си в тесен кръг(обичайните присъстващи) :confused:
не се отчайвай приятелю който дойде добре дошъл :!: :!: ами и на мен ми е гадно като знам колко бяхме а сега колко останахме :uups: :uups: ами така е на някои колеги им изкочиха ангажименти и ние не можем да ги виним за това........нека тия които дойдем да си прекараме готино и яко в името на нащето приятелство пък всичко друго майната му :!: :!: ама да ти кажа едно все пак-мислех да опека едно агне-бях загатнал на някои колеги за това ...но се отказвам за да не получа същата неприятна съдба като твойта :( :( страх ме е тъй че ще си седя мирно и тихо и тва е---ЖИВИ И ЗДРАВИ на всички колеги :!: :!: купонът продължава :!:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от t_andonov » 04 Юни 2007, 22:01

bmwfena написа:
the_gate написа:...за тези които ще доидат преди малко ходих да видя маршрута в какво състояние е...гледах и места за паркиране ,за обръщане на колите и за евентоално следобедно барбекю...но като гледам в последния момент какво стана ще сме си в тесен кръг(обичайните присъстващи) :confused:
не се отчайвай приятелю който дойде добре дошъл :!: :!: ами и на мен ми е гадно като знам колко бяхме а сега колко останахме :uups: :uups: ами така е на някои колеги им изкочиха ангажименти и ние не можем да ги виним за това........нека тия които дойдем да си прекараме готино и яко в името на нащето приятелство пък всичко друго майната му :!: :!: ама да ти кажа едно все пак-мислех да опека едно агне-бях загатнал на някои колеги за това ...но се отказвам за да не получа същата неприятна съдба като твойта :( :( страх ме е тъй че ще си седя мирно и тихо и тва е---ЖИВИ И ЗДРАВИ на всички колеги :!: :!: купонът продължава :!:

кво агне ве изтървал съм пак

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 04 Юни 2007, 22:07

t_andonov написа:
bmwfena написа:

не ве --нищо не си изтървал тва беше за в бъдеще :(
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от t_andonov » 04 Юни 2007, 22:20

bmwfena написа:
t_andonov написа:
bmwfena написа:

не ве --нищо не си изтървал тва беше за в бъдеще :(

що не кажеш вее ай да го направим партийно а биско аз ще добавя и няколко бутилки уиски и без друго ще имам повод да почерпя след месец :mhihi: нали знаеш

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 04 Юни 2007, 22:24

те тва уиски ще си е от тебеве.....много добре знам за кво стаа дума :!: :!: :!: а пък за агнето не ща ве ---вече не :!: :!: :!: е ако дойде време и аз да имам твоя повод тогава естествено :!: :!: айде сега да не разводняваме темата че и без туй работата стана Ламбада :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от t_andonov » 04 Юни 2007, 22:32

bmwfena написа:те тва уиски ще си е от тебеве.....много добре знам за кво стаа дума :!: :!: :!: а пък за агнето не ща ве ---вече не :!: :!: :!: е ако дойде време и аз да имам твоя повод тогава естествено :!: :!: айде сега да не разводняваме темата че и без туй работата стана Ламбада :mhihi:

хубуу ве я ша зема пържолки :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i

Мнение от miro_mcm » 05 Юни 2007, 0:18

Пичове и от Сливен ще има представител може да съм само аз ама ще се представя достойно така че споко

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 05 Юни 2007, 0:26

такааа.....дойде време за програмата по придвижването за срещата в Любимец......значи предлагам срещата да започне в 14.00часа на първия паркинг на влизане в града.за да бъде пристигането на време предлагам най далечния колега Хахо от Бургас да е в 11.00 в Сливен.оттам колегите които ще идват да тръгнат за Ст.Загора и към 12.00 да се съберат с Заралии..оттам колоната-ако така може да се нарече-минава през Дград взима онова Простото :mhihi: и от там мен-хайванина :mhihi: и Брейтън с матора към 13.00 часа и оттам вече като колонапристигаме на мястто на произшествието......
Сливен -11.00часа
Ст;Загора-12.00часа
Дград -12.45часа
Хасково-13.00 часа
любимец-14.00 часа
ако искате поправки в програмата по придвижването-Давайте :mhihi:
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 05 Юни 2007, 0:28

miro_mcm написа:Пичове и от Сливен ще има представител може да съм само аз ама ще се представя достойно така че споко

Ей мене с Пецата де ме забравяш бе царвул :mhihi: :mhihi: Старшия и да не дойде ние сме там :twisted: Борко също каза, че засега ще дойде и Стайса също :mhihi: Пазете 4-5 места за по-горе изброените :lol:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия