Въпрос относно е46 ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос относно е46 ?
Здр първо та въпроса ми е мога ли да си намеря 3-ка е46 да речем 99-2000година някъде за около 12-13хил.лв.(6000-6500Еuro) ? това няма да е веднага де защото сега нито имам парите нито възможноста в момента , и ако може горе долу в какво състояние би била за тези пари твърдо искам да е бензин количката :-) 318 или 320 поне !!! Питам защото сте доста навътре в нещата според мойте наблюдения до колкото съм че тук в форума , относно колата имаме намерения да я взимаме от чужбина(Германия) но не знам кога ще е !!!
това засега благодаря ви предварително !!!
това засега благодаря ви предварително !!!
И аз съм се замислял затова но ми е голям мерак 3-ката пък нямам никаква възможност да дам повече пари 13хил. да речем то нали не е сигурно но да си питам аз гледах в мобиле.де-то и видях що годе лъснатки на външен вид но отвътре нз какво ще е , иначе какви ядове мислите че имам ако се появат примерно да речем че съм си зел некоя ?
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
вземи по-запазено е36 .. няма смисъл да се набиваш на кофти е46
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Имай предвид,че каското ти е около 1100лв, смяна на масла филтри и ремъци около 300-500лв номера и еко такса 200лв, винетка 67лв (мисля беше, гражданска 150лв.. и вари го печи го имаш си над 2000лв само стартови пари. и отделно като идеш на сервиз което е задължително като си купиш кола та там мисля ще ти излезнат доста работи ако я вемеш за тия пари където си приготвил. Е ти си преценяваш вече, но не си мисли, че колата ще ти излезе по малко от 15500-16000лв
P.S. Да не говорим, че и докарването ти е едно 700лв ако си я караш ти.

P.S. Да не говорим, че и докарването ти е едно 700лв ако си я караш ти.
- Spoika
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
Ако мислиш да го караш икономично.. забрави за такова нещо
БМВ не се кара спокойно!
ако нямяш възможност да поддържаш колата, по-добре не я взимай, или както казват колегите вземи си едно Е36 в отлично състояние и тва е.. но разликата в цената на частите не е кой знае колко голяма (поправете ме ако не е така)

ако нямяш възможност да поддържаш колата, по-добре не я взимай, или както казват колегите вземи си едно Е36 в отлично състояние и тва е.. но разликата в цената на частите не е кой знае колко голяма (поправете ме ако не е така)
Няма кво да се лъжим чисто всичките сте си прави но това ми е мерака кво да правя нямам 15-16хилки ама ще измисля нещо или поне ще се опитам хееххеех колкото до е36 не ме кефи толко просто модела си остарява и затова но ще видим в крайна сметка какво ще стане все пак мерси на всички които си дадоха мнението
!!!

- Scouser
- младши ентусиаст
-
По моя сметка 6500 евро са около $10,000 нали? За тези пари тук може да си намериш Е36 М3 в много приятно състояние. Разтърси се. Сега излиза новото М3 и Е36 падат мнооого. А колкото до 99 Е46 има едно неписано правило; никога не взимай кола която е първа година в производство. Независимо каква марка желателно е да е поне втора година производство за да може поне най-явните проблеми да са пипнати. Най-хубаво е последна година или предпоследна, повечето проблемчета са засегнати и оправени. Успех в търсенето.
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Scouser написа:По моя сметка 6500 евро са около $10,000 нали? За тези пари тук може да си намериш Е36 М3 в много приятно състояние. Разтърси се. Сега излиза новото М3 и Е36 падат мнооого. А колкото до 99 Е46 има едно неписано правило; никога не взимай кола която е първа година в производство. Независимо каква марка желателно е да е поне втора година производство за да може поне най-явните проблеми да са пипнати. Най-хубаво е последна година или предпоследна, повечето проблемчета са засегнати и оправени. Успех в търсенето.
с няколко неща не съм съгласен и ще ги кажа защото все пак всеки има право на мнение и затова сме се събрали за да си обсъждаме.
За какво ти е Е36 99-та като модела все си е от 92-ра немога да разбера и още нещо 13 000 лева не са 10 000$

"За тези пари тук може да си намериш Е36 М3 в много приятно състояние. Разтърси се. Сега излиза новото М3 и Е36 падат мнооого. "
В България всяка кола над 163 коня е акцизна и ти режат главата от кръста ако не беше така сигурно 1/3 от форумците щяхме да сме с М-ки а не с 320-ки колегите и тн
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
_BoBI_ написа:Scouser написа:По моя сметка 6500 евро са около $10,000 нали? За тези пари тук може да си намериш Е36 М3 в много приятно състояние. Разтърси се. Сега излиза новото М3 и Е36 падат мнооого. А колкото до 99 Е46 има едно неписано правило; никога не взимай кола която е първа година в производство. Независимо каква марка желателно е да е поне втора година производство за да може поне най-явните проблеми да са пипнати. Най-хубаво е последна година или предпоследна, повечето проблемчета са засегнати и оправени. Успех в търсенето.
с няколко неща не съм съгласен и ще ги кажа защото все пак всеки има право на мнение и затова сме се събрали за да си обсъждаме.
За какво ти е Е36 99-та като модела все си е от 92-ра немога да разбера и още нещо 13 000 лева не са 10 000$![]()
"За тези пари тук може да си намериш Е36 М3 в много приятно състояние. Разтърси се. Сега излиза новото М3 и Е36 падат мнооого. "
В България всяка кола над 163 коня е акцизна и ти режат главата от кръста ако не беше така сигурно 1/3 от форумците щяхме да сме с М-ки а не с 320-ки колегите и тн
съмнявам се малко че толко М3ки щеше да има ама знам ли ... може ... може

а само да питам М3 може ли на газ ? ... тогава гарантиеам 2.5/3-ти

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2