Снимки: BMW готви новата 5-та серия
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
готиното е, че поне някой го чете този умрелия форум и постовете на останалите
да бе това е новата 5Series мноо яка, ще излиза 2010, ще има три-турбо мотор и сигурно хибрид от сегашния GS на Lexus, техонологията е купена от BMW. Като се замисля обаче новата 5Series е малко японска, ма това сигурно заради Lexus, прилича ми на Е90, но пък от друга страна всичко след Е34 някак си не ми стои сериозно. Крис Бенгъл на салам, да живее Е03 и компютърната графика!

да бе това е новата 5Series мноо яка, ще излиза 2010, ще има три-турбо мотор и сигурно хибрид от сегашния GS на Lexus, техонологията е купена от BMW. Като се замисля обаче новата 5Series е малко японска, ма това сигурно заради Lexus, прилича ми на Е90, но пък от друга страна всичко след Е34 някак си не ми стои сериозно. Крис Бенгъл на салам, да живее Е03 и компютърната графика!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Turturelo написа:готиното е, че поне някой го чете този умрелия форум и постовете на останалите![]()

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Толкова е грозна че първо като видях снимката си помислих че това е некав японски боклук от сорта на Деууу.
Наистина Е34 си остава най красивата 5-серия зя мен
Наистина Е34 си остава най красивата 5-серия зя мен
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Turturelo написа:да попитам .. след като през този форум минаха един милион снимки на бъдещи автомобили и историята показва, че истинските се броят на пръстите на едната ръка, защо толкова разпалено коментирате всяка псевдо такава носеща емблемата на BMW?
Да попитам къде е M1? X7? Новото М3 във всичките му варианти, които минаха от тук?
Не на последно място ... къде и е волана на тази кола? А фаровете не са ли малко различни? Нищо де, порасъждавайте за дизайна пак ..
Има си волан ве колега виж в линка другата снимка... На тая нещо не ми се мярка ама на другата го има...
А иначе машината е яка ..Мене ме изкефи яко... Кво като е японски изглеждаща... Че японците не правят лоши коли...Мене Хонда, Акура, Митсубиши, Субару, Нисан си ме кефят... И са здрави най-важното... Да вземат да направят завод в Япония ли БМВ... Че новите бая се чупят по нашите каруцарски пътища....Ама така си е по-лека кола, по-бърза,по-маневрена,по-красива, всичко по-по... и накрая кво ... Висиииишшш си като пич в сервиза, ако че караш БМВ... Иначе не са само БМВ така... Бях свидетел как на новия пасат за 20 000 км му гръмна мотора 2.0ТДИ!!! Не мерси...
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
Turturelo написа: Крис Бенгъл на салам...
който иска, мога да му пратя по пощата... имам доста голямо количество и не мога да се отърва от него щото даже и кучетата не искат да го ядът

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
Ivan Petrov написа:Turturelo написа: Крис Бенгъл на салам...
който иска, мога да му пратя по пощата... имам доста голямо количество и не мога да се отърва от него щото даже и кучетата не искат да го ядътВечер свети в зелен цвят
Много е ...... красив

Бе тая нова петица пак ще е по-добра от Е60 на визия, до колкото може да се вярва на тая ... рисунка

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
от модел на модел все по-безлични стават
къде е унилаността вече на една е24 - заличена е с "модерния" японски псевдозайн - та да се чудим вече на БМВ или на аЛди приличат 

- deliveryman
- младши ентусиаст
-
Ivan Petrov написа:Turturelo написа: Крис Бенгъл на салам...
който иска, мога да му пратя по пощата... имам доста голямо количество и не мога да се отърва от него щото даже и кучетата не искат да го ядътВечер свети в зелен цвят
Би ли ми пратил няколко кашона?
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4