БЕСЕН СЪММММММММММ!!!!!!
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
БЕСЕН СЪММММММММММ!!!!!!
Колеги нямам проблем технически с колата.... Просто исках да се оплача...
Та историята е следната днес сутринта отивам към колата си за работа и гледам целия преден капак надран с ключ ама много грубо...И направо ми причерня.. Миналата седмица точно го пребоядисах и му се радвах че е станал идеален и че колата ми пак няма забележка.. Да.. е.а мааааааамууууу.. Бесен съм....
Та сега мисълта ми е .... Аз живея в малка нова кооперация... В която няма много нанесли се жители и се съмнявам в един съсед голяма гад е тоя и имахме лека закачка с него.. Та си мисля довечера си хващам ключето късно и му надирам колата и неговата... Ако не е той здраве да е... Ако е той сам ще дойде да си каже и да ме пита или нещо такова... Ако нещо ми направи още на колата директно минавам на превантивни мерки МОЛЛОТОВВВВВ.. И да се справя.. Ама ако и има още нещо на мойта кола после се знае че е със сигурност той...
Мнения по въпроса ....
Та историята е следната днес сутринта отивам към колата си за работа и гледам целия преден капак надран с ключ ама много грубо...И направо ми причерня.. Миналата седмица точно го пребоядисах и му се радвах че е станал идеален и че колата ми пак няма забележка.. Да.. е.а мааааааамууууу.. Бесен съм....
Та сега мисълта ми е .... Аз живея в малка нова кооперация... В която няма много нанесли се жители и се съмнявам в един съсед голяма гад е тоя и имахме лека закачка с него.. Та си мисля довечера си хващам ключето късно и му надирам колата и неговата... Ако не е той здраве да е... Ако е той сам ще дойде да си каже и да ме пита или нещо такова... Ако нещо ми направи още на колата директно минавам на превантивни мерки МОЛЛОТОВВВВВ.. И да се справя.. Ама ако и има още нещо на мойта кола после се знае че е със сигурност той...
Мнения по въпроса ....
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
Ако искаш и ти да му го върнеш по-добре си купи едно шишенце спирачна течно и я излея по капака на колата му

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Мани ключа, шумно е
направи следното, вземи някоя стара свещ и счупи керамиката на няколко пърченца, и ги засили към, преден, заден джам и тн

направи следното, вземи някоя стара свещ и счупи керамиката на няколко пърченца, и ги засили към, преден, заден джам и тн

Последна промяна ///peter на 02 Юни 2007, 9:54, променена общо 1 път
А ако не е той? Излишно усложняване на и без това обтегнати съседски отношения.
Издебни от прозорец или друга кола наблизо, паркирай твойта на закътано място, където има сянка или нещо друго, та драскача да е спокоен, че няма да го видят. А ти се разположи така, че да виждаш. И дебни. Една вечер, втора вечер, накрая ще го докопаш и натам си знаеш.
Издебни от прозорец или друга кола наблизо, паркирай твойта на закътано място, където има сянка или нещо друго, та драскача да е спокоен, че няма да го видят. А ти се разположи така, че да виждаш. И дебни. Една вечер, втора вечер, накрая ще го докопаш и натам си знаеш.
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
///peter написа:Мани ключа, шумно е
направи следното, вземи някоя става свещ и счупи керамиката на няколко пърченца, и ги засили към, преден, заден джам и тн
Е това много грубо пък и после като смени джама ще му остане само лошия спомен, пък ако е нещо по боята на колата ще боли повече

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
BAI_DOBRI написа:///peter написа:Мани ключа, шумно е
направи следното, вземи някоя става свещ и счупи керамиката на няколко пърченца, и ги засили към, преден, заден джам и тн
Е това много грубо пък и после като смени джама ще му остане само лошия спомен, пък ако е нещо по боята на колата ще боли повечеособено ако има хубав блясък
Абе като засили, по всичките джаможе, няма скоро да го забрави

- SaSo
- старши ентусиаст
-
Аз тия ги знам ... Знам и за заливане с Йод ... Остава петно което се свързва с метала ( ламарината ) и дори след пребоядисване пак избива същото петно....
Ама идеята ми е следната... Да стане нещо пак... И ако дойде да ми каже нещо ше му кажа че предната вечер и на мене са ми го направили... И незнам някой го прави.. Ако стане пак нещо с колата ми тогава директно го изнасям от тях и го смачквам от бой и други такива все хубави интервенции...
Ама идеята ми е следната... Да стане нещо пак... И ако дойде да ми каже нещо ше му кажа че предната вечер и на мене са ми го направили... И незнам някой го прави.. Ако стане пак нещо с колата ми тогава директно го изнасям от тях и го смачквам от бой и други такива все хубави интервенции...
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- SaSo
- старши ентусиаст
-
А ако не е той няма повече да ми направи нищо на колата... Ако е той със сигурност ше ми направи... А между другото аз там съм на квартира и така или иначе няма да съм там постоянно и ше се махна така че дреме ми на мене тоя кво ше ми се сърди и такива...
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Re: БЕСЕН СЪММММММММММ!!!!!!
SaSo написа: ... Та историята е следната днес сутринта отивам към колата си за работа и гледам целия преден капак надран с ключ ама много грубо...И направо ми причерня......
Обикновено така става когато сложиш рога на някой...и не драска с ключ, а с новите рогца

///peter написа:Мани ключа, шумно е
ако има каско само ше му изгуби 2-3 часа и нищо ...
най добре или безплатен спаринг с съседа или даваш 10лв и 3 отверки на циганета да я оправят така колата че после да не си личи къ цвят е била
Тия павета мн лзгави бе...
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2