Каде да си напълня фреон ?
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Каде да си напълня фреон ?
Здр. колеги ... да питам някой знае ли каде да отида в софия да си напълня фреон от стария!Ходих на две места и ми казаха че нямат такав и трябвало промивка да се направи -цена 500 лв! Спешно ми е че заминавам за морето и не ми се патува в пот
Мерси
Мерси
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Колега аз продавах 1л фреон Р12 ама никой явно не искаше тогава... Все още се продава... Мисля че 1 кило би трябвало да ти свърши работа прецени си.... На мене ми доляга точно толкова преди един два месеца...
Аз съм доволен като цена, качество и отношение от един сервиз в Щутгарт (Студ. град
).
Караш по Симеоновско шосе, посока Околовръстното. На светофара след А2 завиваш на ляво. След около 300м пак ляво по първата пряка. Според бгмапс.ком тя се казва "Проф. Кирил Попов". Сервиза е на около 50м пак отляво. Двама пича на 25-30 години.
Имаха от стария.

Караш по Симеоновско шосе, посока Околовръстното. На светофара след А2 завиваш на ляво. След около 300м пак ляво по първата пряка. Според бгмапс.ком тя се казва "Проф. Кирил Попов". Сервиза е на около 50м пак отляво. Двама пича на 25-30 години.
Имаха от стария.
8 мнения
• Страница 1 от 1