БМВ 320 Е 46 Тунинг - вътре/вън
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
БМВ 320 Е 46 Тунинг - вътре/вън
Здравейте колеги. Наскоро открих този форум и останах много доволен че намерих среда от хора с моят интерес - именно Бмв. С тази тема искам да Ви помоля някакси за малко помощ
. Аз карам едно сладурче Бмв 320 ТД компакт 2003 и реших да му направя външен тунинг и малко под капака, че ми се иска да тичка малко повече. Търсих на всякаде в интернет за снимки на външен тунинг за този модел и неможах да намеря, явно незнам каде да търся. Та молбата ми към Вас е ако някой знае някакъв саит със снимки или негови лични да ми покаже, за да имам някаква бегла представа какво да търся. А за вътрешния тунинг искам да Ви попитам какво бих могъл да променя/сложа за да стане колата ми по-бърза и без да вредя много на самата кола. Благодаря Ви предварително, четеейки изказванята Ви във форумите разбирам че сте доста компетентни по този въпрос и мисля че е по-добре да се консултирам с Вас, отколкото с някой "разбирач" , който повтаря всичко каквото е чул-недочул и незнае изобщо за какво става въпрос

One Car, One Passion, One Temptation, One Dream .... The One - BMW
здр
варианти Сиджо,валспорт и т.н. забрави ги...нима искаш хубава кола която да разпада ватата и стъклопласта ли? мисля една предна и задна броня от М-пакет оригинални са супер и до там...дизела сега какво да му правиш ли?като за начало потърси в нета какво дават за твоя двигател китове и т.н. и забрави чипчета от по 50-100 лв че само и единствено увеличават надува на турбото и се прецака след някой друг месец...това е
варианти Сиджо,валспорт и т.н. забрави ги...нима искаш хубава кола която да разпада ватата и стъклопласта ли? мисля една предна и задна броня от М-пакет оригинални са супер и до там...дизела сега какво да му правиш ли?като за начало потърси в нета какво дават за твоя двигател китове и т.н. и забрави чипчета от по 50-100 лв че само и единствено увеличават надува на турбото и се прецака след някой друг месец...това е

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
М-пакет-а на компакта няма нищо общо с този на седана купето и тн.
Chino влез в гугъл и там ще намериш доста снимки

Chino влез в гугъл и там ще намериш доста снимки

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
да Гецата е прав, на компакта бронята е по много по
различен начин. . .потърси из нета, аз намерих
много снимки на гугъл, а също и сайтове
Оф топик:
Геца кво е това на калника ти, че не мога да го фокусирам?
Нали не е това което си мисля?
различен начин. . .потърси из нета, аз намерих
много снимки на гугъл, а също и сайтове
Оф топик:
Геца кво е това на калника ти, че не мога да го фокусирам?
Нали не е това което си мисля?

- Spoika
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
разгледай страницата на Хаман - http://www.hamann-motorsport.com/index_start_en.php има какво да поразгледаш..
а също така намерих и на Шницер .. много ми харесва как изглежда
Не знам как трябва да изглежда м-пакета, но намерих една обява в която пише М-package II .. долу е снимката

а също така намерих и на Шницер .. много ми харесва как изглежда

Не знам как трябва да изглежда м-пакета, но намерих една обява в която пише М-package II .. долу е снимката

7 мнения
• Страница 1 от 1