Малко адреналин...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Новини
-
Малко адреналин...
София Сити, 19:30, светофара на кино Арена в посока Люлин. Светофара е червен, първа кола съм а зад мен се присламчва непозната черна Е30-ка с двама вътре. Загледах ги в панорамното огледало, замязаха ми на некви свежарки. Изритах педала на газта за да им привлека вниманието и да ми разберат замисъла - диво БМВ шоу из натоварения трафик. Светна зелено и май ме разбраха. Със зверско свистене на гуми търгвам аз а те се залепят зад мен. Отворих прозореца за да се насладя на невероятния зверски звук на двете баварки. От там насетне просто незная как да ви го опиша. След като се откъснахме от светофара, другото БМВ застана успоредно на мен и започна да ме задминава със свирещ клаксон - ясно ми стана че до мене на пътя гуми в асфалта разхожда добре потдържан 6-так. Този звук не се бърка. ....но нека не се отклонявам. Светофара на тунела светна зелено преди да го достигнем и преминаването беше култово - заобихолихме двете редици за направо и в последния момент преди бордюра и релсите и двамата се мушнахме пред първите коли .....продължихме дивото надбяхване в тунела като БМВ-то пред мен постоянно даваше ляв мигач и примигваше с дълги за да ни направят път .......не можете да си преставите гледката как всичко движещо се пред нас рязко се отклоняваше в лявата лента в тунела за да избегне двете зверчета .....А ние ги заобикаляхме отвсякъде ....просто невероятна гледка .....нямаше никаква друга конкуренция нито пък някой смееше да застане пред нас ..... на излизане от тунела километража ми беше на 150 ...аз се движех в дясната лента за да продължа направо на светофара а другото БМВ се нареди за ляв завой .....за тях беше червено а за мен зелено ......намалих когато ги задминавах и започнах да свиря с клаксона ......разменихме си жест за мерси за великолепното БМВ шоу което си устроихме. Надявам се ако не са от форума, то поне да са видели адреса му от стикерите на колата ми.... така се зарибяват ентусиасти, господа ......с много адреналин. Ето за такива изживявания си умирам направо .....когато отидох да се видя с Ати още ми бумтеше адреналина в кръвта и едва му говорех .....

- Talibanin
- кандидат ентусиаст
-
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Радвам се, че се забавлявате така, ама от такива изпълнения идват генерализациите за БМВ шофьорите, че са комплексирани простаци с твърде много пари и т.н. и т.н. Ще се радвам още повече, ако ги държите тези изпълнения извън града, далеч от други водачи, а за предпочитане и извън пътищата въобще.
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Еми щеше ми се да разсъждавах, като кау ама уви не ми иде акъла . Браво асене трябва да има смрад и яко адреналин.
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Не ме разбирайте погрешно... и аз обичам да ми мирише на изгоряла гума, но не го правете така демонстративно по улиците 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
kay написа:Радвам се, че се забавлявате така, ама от такива изпълнения идват генерализациите за БМВ шофьорите, че са комплексирани простаци с твърде много пари и т.н. и т.н.
точно, ама точно ме описа, само дето нямам пари

Писна ми да се правя на здравомислещ и кротък човек, какъвто не съм. Писна ми да пускам теми с моя ник, но фиксирани към съвсем други хора, писна ми да обръщам внимание на това, че и малки деца четат този форум и се надъхват.
Аз съм дошъл тук да споделя тръпката, която изпитвам от страничните ускурения, от звука, от гладната акулска муцуна на БМВ-то. Ако щете заклеймете ме като последния безотговорник, но аз досега имам само едно леко натискане на врата в дрга броня при спрял автомобил.
Може да се кара бързо и без да си предпоставка за ПТП.
И мен много ме кефи. Знаете ли кое ми липсваше в този форум - липсва ми порцията кръв, която тръгва към мозъка ми, когато Асен ми разказа с треперещи колена какво е станало, липсва ми учестените удари на сърцето, когато чета за такова нещо.
Ако сметнете, че това не е възпитателно, тогава нека ми изтрият постинга, но нямам повече намерение да си кривя душата и да не казвам ЕВАЛА АСЕНЕ публично.
МОже и да съм комплексар с неизживяно детство, може и да съм селянин според вас, но не ми пука вече, ще си карам както аз си знам и ще се кефя открито на това, който не иска да не чете.
и ще продължавам да мечтая за мига, когато отново ударната Люлинска трупа се увеличи с още един шестак и тогава жална им майчица на голфовете

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
бесен! ати обмисля възможността да качи Е21-то на 19ски джанти, по мой "виждания" стои наистина ЗЛО!!!
Колкото до асен_х, направо ми се разтреперват панталоните като почна да чета подобни постинги и ми става едно хубаво, ДАНО ДА СА ПОВЕЧЕ и все по-дръзки, смели и яки!!! Това мога да кажа... ПРОДЪЛЖАВАЙ В СЪЩИЯ ДУХ, асене! Както каза ати, ЕВАЛА, с две ръце и 3 крака, луд си (в най-готиния смисъл на думата)!!! Само така и ни радвай с още такива весели преживявания!!!
Колкото до асен_х, направо ми се разтреперват панталоните като почна да чета подобни постинги и ми става едно хубаво, ДАНО ДА СА ПОВЕЧЕ и все по-дръзки, смели и яки!!! Това мога да кажа... ПРОДЪЛЖАВАЙ В СЪЩИЯ ДУХ, асене! Както каза ати, ЕВАЛА, с две ръце и 3 крака, луд си (в най-готиния смисъл на думата)!!! Само така и ни радвай с още такива весели преживявания!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
и аз съм ЗА исказването на Асен
и според мен стана банално във всяка тема, където някой излее душата си и това, как се е почуствал с любимия автомобил, да се намира някой да дръпне една лекция за опасностите на пътя:( приемете, че сме по малко селяни, деца, простаци, безотговорни и т.н.т. Сигурно наистина сме такива - факта, че се поддаваме на подобни долни автомобилни страсти, но това сме ние:) приемете ни такива:) моля никой да не се засяга
изразих лично мнение 
и според мен стана банално във всяка тема, където някой излее душата си и това, как се е почуствал с любимия автомобил, да се намира някой да дръпне една лекция за опасностите на пътя:( приемете, че сме по малко селяни, деца, простаци, безотговорни и т.н.т. Сигурно наистина сме такива - факта, че се поддаваме на подобни долни автомобилни страсти, но това сме ние:) приемете ни такива:) моля никой да не се засяга

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Абе и аз съм така подяволите. Като се замисля изглежда супер безотговорно и опасно, но НЕ МОГА!!! Съжалявам. И все пак се опитвам да карам хем бързо, хем безопасно. За сега не съм имал особени проблеми. Да чукам на дърво. Късмет на всички и внимавайте!

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
След тези постове феновете на другите марки които бяха писали, че сме под някакъв вид БМВ-Магия ще се обедят, че това е напълно вярно, А ТО НАЙСТИНА Е ВЯРНО! 

50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4