За едно определено Е34!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

За едно определено Е34!

Мнение от Slavi_m » 31 Яну 2004, 16:55

Ето каква е работата...днес бяхме на разходка до Горубляне.Понеже много навивам наште за БМВ вниманието на (забележете) :arrow: маика ми веднага беше привле4ено от едно доста лъскаво Е34 :!: Като по4на да го гледа отляво отдясно-"мноого хубаво...дрън,дрън" :lol: (то наистина беше много добро на външен вид)Аз неповярвах на о4ите си :arrow: като го по4на ония продава4"колко струва,в какво състояние е.."и после ми вика"Аиде влизаи вътре 4е пове4е разбира6"
Аз си влизам :arrow: вътре вси4ко на 6-като ново :!: :lol: След това си тръгваме и като я гледам доста и е харесало :)

BMW E34 520i 1993г.
км-неизвестни засега
перфектно на външен(и вътрешен)вид,лети джанти,ел. глезотии,клима...
цена:7500лв,като може да падне
днес било пристигнало

Какво ще кажете?Малко ли е много ли е?Има и нещо друго :arrow: тук някаде из форума 4етох 4е има внос от Италия(ако не се лъжа)на БМВ-та,които били доста зле :!: :? Като го гледах отзад познаите какво открих на пода :cry: :cry: ........200 италиянски лири(монета) от 85-та година :!: миришеща на нафта или нещо такова...

някакви предположения/предложения?(бавареца и на мен ми хареса все пак)

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 31 Яну 2004, 19:11

Малко е ефтинко.., но незнам, пък и от Горубляне ме побиват тръпки.. не познавам човек които да си е взел кола от там и после да не се е оплквал.Ако го взимате задължително минаване през всичките видове прегледи в някой хубав сержиз и т.н. и то вие да си го карате, а не продавачът да ви закара при някои приател и то и да каже колата е супер.. знаете как е. Внимавай.. това е от мен :wink:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 31 Яну 2004, 19:31

Моето е от Италия ,и пристигна в много добро състояние със сервизна книжка и всички екстри така че няма страшно .. оттам впрочем са доста по ефтини така че цената не е ниска :wink:

кандидат ентусиаст

Късмет...

Мнение от Дон Хуан Аматьора » 31 Яну 2004, 22:55

Всичко е до късмет!!!
аз се бях заклел да не си купувам кола от горубляне....но си купих италиянска BMW 520i Vanos Executive! 1995г. и сам много доволен-естествено смених всички консумативи...
Съвет от мен-закарай колата в сервиз да я огледат и я взимай за 6800
8)

Потребител
Аватар

Мнение от Stealth ® » 01 Фев 2004, 10:14

Съгласен съм с мнението на дон хуан ако не на 6800 поне на 7000 я свали защото ме съмнява да паднат с 700 кинта . За консумативите то си е задължително 8) аре успех в навиването на мамчето :yes: И все пак разбери на колко км. е!

кандидат ентусиаст

пазарлък!

Мнение от Дон Хуан Аматьора » 01 Фев 2004, 13:26

Stealth ® написа:Съгласен съм с мнението на дон хуан ако не на 6800 поне на 7000 я свали защото ме съмнява да паднат с 700 кинта . За консумативите то си е задължително 8) аре успех в навиването на мамчето :yes: И все пак разбери на колко км. е!

На Горубляне всичко е възможно-мойта кола я бяха обявили на 8500 но като им показах няколко минуса (все пак колата е на 9 години) и от сервиза изтъкнаха че има неща за смяна и цената бе свалена на 7400!така че има голям пазарлък!
:lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 01 Фев 2004, 15:36

Еи дадохте ми надежда,но след като са ти обрали апартамента преди 2 дни :evil: :evil: :evil: едва ли ще мислиш за ново автомобилно попълнение.....(ще си спестя тоновете "лоши думи"за да не създавам работа на някои хора) :x Кажете все пак за какво то4но трябва да се гледа по двигател4ето за да го имам в предвид.

Назад към E34