Пикселите на таблото - поправка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Пикселите на таблото - поправка
Видях че има тема за саморемонт на пикселите, но аз не се наемам, а и един приятел така си развали таблото.
Та въпроса ми е такъв - къде или кой може да извърши клалифицирано този ремонт?
Та въпроса ми е такъв - къде или кой може да извърши клалифицирано този ремонт?
- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Има един човек в София ги ремонтира като сменя един лентов кабел. Знам че взема 100лв и наистина става като ново, но не мога да му намеря телефона. Във Варна Карс (BMW Варна) работят с него при нужда, ама нямам и техния телефон.
Ако некой може да помогне с телефона ще е добре, но не се наемай да го правиш сам, че последствията ще са много кофти. 

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
И аз се интересувам от телефона.
А иначе днес забелязах, че пикселите са се пооправили-даже почти напълно, което е много странно... 1-2 седмици не беше карана колата и днес я поразходих малко и пикселите си бяха почти ок, с много малки забележки. А до сега 1 година си бяха скапани...
А иначе днес забелязах, че пикселите са се пооправили-даже почти напълно, което е много странно... 1-2 седмици не беше карана колата и днес я поразходих малко и пикселите си бяха почти ок, с много малки забележки. А до сега 1 година си бяха скапани...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!

ПП. Никой майстор няма да ви даде гаранция, че и той няма да ви съсипе таблото!!!
- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
Тая работа със самопоправката я забравете
сериозен въпрос
над 70 процента от наште коли имат такъв проблем
иа ли някои в софия които да може да го реши и срещу какви пари и стига глупости със хиляди снимки да си разглобиш цялото табло и да го сглабя филанкишията
много е трудно и ефекта е да си прецакате таблото
оправя ли ги някои тия пиксели или не
благодаря ви
не ме прещаите пак към основното меню
сериозен въпрос
иа ли някои в софия които да може да го реши и срещу какви пари и стига глупости със хиляди снимки да си разглобиш цялото табло и да го сглабя филанкишията
благодаря ви
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
M5 написа:А за пикселите на радиото същата ли е процедурата като за таблото?
По този въпрос има специална тема - моя, със снимков материал.

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
marione написа:Тая работа със самопоправката я забравете
сериозен въпрос
благодаря ви

Малко хора в днешно време имат време, нерви и качества да тръгнат да си самооправят таблото. Може би след 10тина дни, когато се очаква да съм малко по-свободен, ще се вдигна до едни майстори, в които имам надежда и тогава ще пиша какво е станало...
Legends may sleep...but they never die!
- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Момчета аз първо си дадох таблото на един "майстор" на аларми и електроника да го поправи и не стана.
След това имах път до София и намерих телефона на въпросния човек за който съм писал по горе и той го свали и го отвори и..... се оказа, че е тотално прецакано. Ако бях отишъл първо при него всичко щеше да в ОК. А всичко което трябва да се направи според него е да се смени един лентов кабел. Това той го върши за 2 часа и взема 100лв. Знам че става понеже имам приятели които са си носили таблото и в момента е като ново. Така че не се мъчете сами че после ще си купувате ново табло.
След това имах път до София и намерих телефона на въпросния човек за който съм писал по горе и той го свали и го отвори и..... се оказа, че е тотално прецакано. Ако бях отишъл първо при него всичко щеше да в ОК. А всичко което трябва да се направи според него е да се смени един лентов кабел. Това той го върши за 2 часа и взема 100лв. Знам че става понеже имам приятели които са си носили таблото и в момента е като ново. Така че не се мъчете сами че после ще си купувате ново табло.

- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Аз пробвах да си го поправя сам, обаче като стигнах до махането на стрелките и спрях щото почнаха да излизат с пружините
А нямах тънки клещи с които да захвана оста...
Е, сега таблото си работи нормално, както и преди, но някои пиксели продължават да не светят...
Но както каза и колегата по-горе, от няколко дена насам почна все повече да се чете какво пише на таблото и сега е много по-добре.
Може и да е от времето.

Е, сега таблото си работи нормално, както и преди, но някои пиксели продължават да не светят...
Но както каза и колегата по-горе, от няколко дена насам почна все повече да се чете какво пише на таблото и сега е много по-добре.

Може и да е от времето.