kakvo shte kajete za protiv markata
Модератори: mitaka7, Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
kakvo shte kajete za protiv markata
http://www.audibg.com/forum/viewtopic.php?t=785
kakvo mislite po temata? zashto sa tolkova protiv markata bmw
ot godini sam v dira i vinagi sam vijdal ot audi fenove zayajdaniya...vinagi..i sega i v otdelnite klubove
ZASHTO SE ZAYAJDAT?
kakvo mislite po temata? zashto sa tolkova protiv markata bmw

ot godini sam v dira i vinagi sam vijdal ot audi fenove zayajdaniya...vinagi..i sega i v otdelnite klubove
ZASHTO SE ZAYAJDAT?
instinkt
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
Re: kakvo shte kajete za protiv markata
instinkt написа:ZASHTO SE ZAYAJDAT?
труден въпрос...
- Новини
-
instinkt ЗДАДЪЛЖИТЕЛНО пиши на КИРИЛИЦА!!!
А относно въпроса ти .... Не могат да преживеят факта, че Ауди започна да става марка автомобили едва в последното десетилетие, а дотогава бяха нещо средно между Голф и Пасат. Ето виждаш ли? ...и аз се заяждам с тях но това не е начина. Ако намеря време ще се разпиша в посочената от теб тема.
А относно въпроса ти .... Не могат да преживеят факта, че Ауди започна да става марка автомобили едва в последното десетилетие, а дотогава бяха нещо средно между Голф и Пасат. Ето виждаш ли? ...и аз се заяждам с тях но това не е начина. Ако намеря време ще се разпиша в посочената от теб тема.
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
прочетох им цялата тема и искам да се регистрирам и да им кажа ТОЛКОВА МНОГО РАБОТИ ама знам, че не биха ме разбрали и няма смисъл за това и няма да го направя... и все пак се чудя защо не си карат корабите и не ни оставят на мира да се радваме на фанатизма си, колкото и празен да е той, според някои ауди фенове:(

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Ще разберат и те някой ден (както и аз междувпрочем), че БМВ е най-великата марка, и най-готиния автомобил, ДАНО ДА НЕ Е ТВЪРДЕ късно, пък нека си пишат квот искат!!! Успях да прочета до "овчият ентусиазъм" и се отказах!!! Кво да кажа, да ги обиждам, нема смисъл, да ги псувам, пак няма... Бе нека си живеят щастливо и да не се бъркат там където не им е работа!!!
Тва е от мене.
Тва е от мене.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
instinkt, вместо да ми пускаш постове с цел някакви дразги м/у двата форума, защото като гледам от 16те ти мнения тук много съдържателни няма, та се чудя каква е тази загриженост за нас. Отделно сме те изтървали с 15 на латиница и 1 на кирилица ... та идеята ми е да почнеш да пишеш на кирилица и следващия ти пост да не е в този дух, за да не ти отворя широко вратата!
Ауди феновете са си Ауди фенове - имат си форум, пишат си каквото искат, ние сме си BMW фенове, гледаме си BMW-та, имаме си наш форум и си правим каквото си искаме в него! Немога да разбера какво си пъхате носа там! И тука имаме достатъчно червиви ябълки?!
Ауди феновете са си Ауди фенове - имат си форум, пишат си каквото искат, ние сме си BMW фенове, гледаме си BMW-та, имаме си наш форум и си правим каквото си искаме в него! Немога да разбера какво си пъхате носа там! И тука имаме достатъчно червиви ябълки?!
7 мнения
• Страница 1 от 1