Top Gear Bulgaria
Модератор: Общи модератори
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
И аз го купих днес...още само съм го прехвърял и не мога да кажа дали ми харесва,но от пръв поглед е добре...Кефи ме че статиите са написани в стила на предаването и няма претрупване на информация (тя хитро е изнесена на края за всички произвеждани днес автомобили),надявам се и тестовете и сравненията да изразяват впечатленията на тестващите и да са описани както в предаването и ще ми стане любимо...Владо да очакваме ли български тестове или всичко ще е превод?
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

DrivinGGoD написа:И аз го купих днес...още само съм го прехвърял и не мога да кажа дали ми харесва,но от пръв поглед е добре...Кефи ме че статиите са написани в стила на предаването и няма претрупване на информация (тя хитро е изнесена на края за всички произвеждани днес автомобили),надявам се и тестовете и сравненията да изразяват впечатленията на тестващите и да са описани както в предаването и ще ми стане любимо...Владо да очакваме ли български тестове или всичко ще е превод?
ще има и български тестове. То вече си има де .. примерно теста на Brabus SV12 S си е от нашия главен редактор, който бе поканен от Brabus да кара в Германия и то не някоя чапата А-класа

Turturelo написа:ще има и български тестове. То вече си има де .. примерно теста на Brabus SV12 S си е от нашия главен редактор, който бе поканен от Brabus да кара в Германия и то не някоя чапата А-класа
По-добре се ограничете с превод на оригинала.
Нищо лично, мнение на читател.
В неделя взех списанието--супер е. Има неща от стари броеве, но ако не си ги чел в английския оригинал, са интересни. Обема и съдържанието са супер и това за 4лв. Смачкахте ги немските конкуренти, нищо, че ужким били по-друг тип списания. Ако продължите с дисковете ще е перфектно. Има едни стари серий още с Тиф Нийдъл, много хора ще им се зарадват.
Успех
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
абе къв е тоя аватар 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
sith написа:ДВД то е супер, но в списанието има прекалено много реклами и е малко дразнещо!
разгледай оригинала да видиш какво означава да има реклами. Може да са дразнещи, но това е начина да има списания .. както банерите по сайтовете, рекламните паузи в телевизията, рекламите по концертите и т.н.

michev написа:С каква периодичнност ще е списанието и колко често са предвидени DVD-та
за милионен път - списанието е месечно, цената му ще е 3.98лв и няма да бъде променяна за вбъдеще, DVD-та ще има, но не във всеки брой, защото както написах по-горе правата им са ужасно скъпи. Все пак работим над нещо, което мисля, че ще бъде оценено подобаващо от феновете на Top Gear в България.
ivan1979g написа:По-добре се ограничете с превод на оригинала.
Нищо лично, мнение на читател.
В неделя взех списанието--супер е. Има неща от стари броеве, но ако не си ги чел в английския оригинал, са интересни. Обема и съдържанието са супер и това за 4лв. Смачкахте ги немските конкуренти, нищо, че ужким били по-друг тип списания. Ако продължите с дисковете ще е перфектно. Има едни стари серий още с Тиф Нийдъл, много хора ще им се зарадват.
Успех
Ще включваме интересни неща от стари броеве, защото британското издание никога не е било продавано у нас и изключително малко хора са го следили и чели. Български материали ще има, но ще се стараем те да са интересни и на ниво. Относно сериите с Тиф Нидел, той участваше навремето в Top Gear, след което се разделиха, онези серии са стари и не толкова актуални, отделно филмите на Тиф са издавани с негови си права, та в момента той не е част от BBC, с които работим. Така, че по-скоро ще гледаме старите епизоди, които дават по Explorer или ще смъкваме новите на Fifth Gear от Интернет..
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
отзиви на editorial@topgear.bg - най-добрите писма ще бъдат публикувани, а за най-доброто ще има награда ..
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Вчера си купих списанието и съм много доволен като цяло от него.Много ми харесва че за разлика от Ауто билд не се споменава на всеки ред за икономичност, еко норми и замърсяване.Малко съм недоволен че М3 цсл е чак на 96 място както и че е30 М3 е на 55 място в класацията.Даже ми стана смешно че голф 2гти(91място) е преди ЦСЛ-а
.Двд-то беше много добро!Надявам се броя на страниците да не намалее.